grkcpl2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Το μισό της πρόσωπο που βλέπω εκεί που έχει ανεβάσει την φωτό και της έχει ξεφύγει αρκετά στο κρύψιμο, θα συμφωνήσω μαζί σου! Και 8 ωρο να μπορέσει για ολονύκτιο καλά θα είναι. Δεν είναι όμως έυκολο ούτε στο να βάλει πρόσωπο ούτε σε long date. Για το πρώτο ειδικά!Λοιπόν κύριοι η κοπέλα αν βάλει φώτο με πρόσωπο θα ρίξει το site.το είπα και στην ίδια αλλά δεν γίνεται από κοντά είναι πανέμορφη!!!!!!!δεν είμαι προμοτορας οδηγός πούλμαν είμαι.... Αννουλα ξανασκεψου το 24 ώρο έστω 12 ώρο δύσκολο από όσα μου είπες.......ΑΛΛΑ!
Την έχω συναντήσει είναι γκομεναρα η Αννουλα. Και φυσικά (για αυτό προτιμώ Ελληνίδες) μπορείς να πεις και.μια κουβένταΤο μισό της πρόσωπο που βλέπω εκεί που έχει ανεβάσει την φωτό και της έχει ξεφύγει αρκετά στο κρύψιμο, θα συμφωνήσω μαζί σου! Και 8 ωρο να μπορέσει για ολονύκτιο καλά θα είναι. Δεν είναι όμως έυκολο ούτε στο να βάλει πρόσωπο ούτε σε long date. Για το πρώτο ειδικά!
Και είναι και πολύ καλό άτομο.
ακριβως ετσι ειναι παικτη.πολυ ομορφη,αλλα κοματακι αδυνατη.Λοιπόν κύριοι η κοπέλα αν βάλει φώτο με πρόσωπο θα ρίξει το site.το είπα και στην ίδια αλλά δεν γίνεται από κοντά είναι πανέμορφη!!!!!!!δεν είμαι προμοτορας οδηγός πούλμαν είμαι.... Αννουλα ξανασκεψου το 24 ώρο έστω 12 ώρο δύσκολο από όσα μου είπες.......ΑΛΛΑ!
Καλησπερα και σενα να υποθεσω δεν απαντας στο προσωπικα σου μυνηματα....και ακομα περιμενω....
καλησπέραααααα μωρό μου θα μπω αύριο που θα έχω χρόνο και θα μιλήσουμεΚαλησπερα και σενα να υποθεσω δεν απαντας στο προσωπικα σου μυνηματα....και ακομα περιμενω....
Καλησπέρα ομορφιές μου καύλες μού αστέρια μου σάς ευχαριστώ θερμά για τα τόσα όμορφα κομπλιμέντα σας λατρεύω Ζουζούνια μού
Καλησπερα μωρο μου...Σ'ευχαριστώ για τις υπεροχες στιγμές που περνάω μαζι σου...είσαι αστέρι...Καλησπέρα ομορφιές μου καύλες μού αστέρια μου σάς ευχαριστώ θερμά για τα τόσα όμορφα κομπλιμέντα σας λατρεύω Ζουζούνια μού
Καλησπερα μωρο μου...Σ'ευχαριστώ για τις υπεροχες στιγμές που περνάω μαζι σου...είσαι αστέρι...
Άσε γιατί γίνεσαι εύκολα!!!!Χορηγός?
δεν επιτρεπεται μαν.κακως της το προτεινες κιολας.Λοιπόν κύριοι η κοπέλα αν βάλει φώτο με πρόσωπο θα ρίξει το site.το είπα και στην ίδια αλλά δεν γίνεται από κοντά είναι πανέμορφη!!!!!!!δεν είμαι προμοτορας οδηγός πούλμαν είμαι.... Αννουλα ξανασκεψου το 24 ώρο έστω 12 ώρο δύσκολο από όσα μου είπες.......ΑΛΛΑ!
Φυσικά και για την ίδια δεν θα ήταν και ότι καλύτερο. Όλα καλά λοιπόν....δεν επιτρεπεται μαν.κακως της το προτεινες κιολας.