Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Κυρίως αυτή που έχει ως άβαταρ είναι όλα τα λεφτά. Αλλά και μια άλλη που έβαλε πάλι στον καθρέφτη με το μπροστινό σύστημα. Αννούλα την αβαταρ μην την αλλάξεις, τα σπάει! ;)Εχουν βελτιωθει αρκετα οι φωτος της.
Οι προηγουμενες την αδικουσαν πολυ.
Welcome back αννουλα
καλησπέραααααα ομορφιά μου μωράκι γλυκό μουΚυρίως αυτή που έχει ως άβαταρ είναι όλα τα λεφτά. Αλλά και μια άλλη που έβαλε πάλι στον καθρέφτη με το μπροστινό σύστημα. Αννούλα την αβαταρ μην την αλλάξεις, τα σπάει! ;)
Καλως τηνΚαλησπέρααααααα αστέριαααααααααα μου
Την επόμενη φορά να μας καλέσεις και εμάς να σε καμαρώνουμε!Εχθές ήμουν βόλτα αγάπες μου κουναγα τήν κορμάρα μου στο ρυθμό της μουσικής ντύσιμο κοντό φόρεμα μαύρο με μπροστά φερμουάρ που ανοίγει όλο μέχρι κάτω γόβες και χώρο μέχρι το πρωί πέρασα υπέροχααααααααα καύλες μου αστέρια μου μωράκια μου γλυκά
που συχναζεις για να ξερουμε?Εχθές ήμουν βόλτα αγάπες μου κουναγα τήν κορμάρα μου στο ρυθμό της μουσικής ντύσιμο κοντό φόρεμα μαύρο με μπροστά φερμουάρ που ανοίγει όλο μέχρι κάτω γόβες και χώρο μέχρι το πρωί πέρασα υπέροχααααααααα καύλες μου αστέρια μου μωράκια μου γλυκά
Μπουζούκια είχες παει?Εχθές ήμουν βόλτα αγάπες μου κουναγα τήν κορμάρα μου στο ρυθμό της μουσικής ντύσιμο κοντό φόρεμα μαύρο με μπροστά φερμουάρ που ανοίγει όλο μέχρι κάτω γόβες και χώρο μέχρι το πρωί πέρασα υπέροχααααααααα καύλες μου αστέρια μου μωράκια μου γλυκά
Ναι αλλά δε μας ειπές τα πιο βασικά!!!!Εχθές ήμουν βόλτα αγάπες μου κουναγα τήν κορμάρα μου στο ρυθμό της μουσικής ντύσιμο κοντό φόρεμα μαύρο με μπροστά φερμουάρ που ανοίγει όλο μέχρι κάτω γόβες και χώρο μέχρι το πρωί πέρασα υπέροχααααααααα καύλες μου αστέρια μου μωράκια μου γλυκά
Εχθές ήμουν βόλτα αγάπες μου κουναγα τήν κορμάρα μου στο ρυθμό της μουσικής ντύσιμο κοντό φόρεμα μαύρο με μπροστά φερμουάρ που ανοίγει όλο μέχρι κάτω γόβες και χώρο μέχρι το πρωί πέρασα υπέροχααααααααα καύλες μου αστέρια μου μωράκια μου γλυκά
με αυτο θελω να ρθεις οταν βρεθουμεΕχθές ήμουν βόλτα αγάπες μου κουναγα τήν κορμάρα μου στο ρυθμό της μουσικής ντύσιμο κοντό φόρεμα μαύρο με μπροστά φερμουάρ που ανοίγει όλο μέχρι κάτω γόβες και χώρο μέχρι το πρωί πέρασα υπέροχααααααααα καύλες μου αστέρια μου μωράκια μου γλυκά
μαύρα εσώρουχα μεταξωτά πολύ μικροσκοπικά μετά την διασκέδαση πήγα σε γνωστό ξενοδοχείο με δύο άντρες και πέρασα υπέροχα τέλιαΝαι αλλά δε μας ειπές τα πιο βασικά!!!!
Τι φορουσες κάτω απο αυτό το καταπληκτικό φόρεμα και αν τελικά στο τέλος της βραδιάς κατάφερες να ..........