manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Όποιος ξέρει τι θέλει όμως,στο τε α τετ ξενερώνει..Το ψέμα έχει και αυτό το σκοπό του, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να το ακούσουν
Όποιος ξέρει τι θέλει όμως,στο τε α τετ ξενερώνει..Το ψέμα έχει και αυτό το σκοπό του, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να το ακούσουν
αισχρος!
Γουστα....
Η Αισθηση οτι ενα κοριτσι σε δουλευει παντως, για πολλους ανδρες ειναι ντεκαβλε...
Υπάρχουν μερικοί,όπως εγώ,που δε γουστάρουν Αλβανά κ θέλουν να πληρώσουν ΜΟΝΟ για Ελληνίδα.Εκεί μπερδεύεται το πράγμα..
Έλα όμως που ενθουσιάζεσαι αρχικά με τις αναγγελίες περι Ελληνικοτητας,σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι κ τρέχεις..και συ δίκιο έχεις, άρα περιμένεις μέχρι να βγει στη φόρα γιατί τίποτα δε μένει κρυφό
σόρρυ ρε συ, δεν ήξερα τότε και δεν με ενδιέφερε κιόλας να πω την αλήθεια, αφού μιλάγαμε στο φβ και με είχε καυλώσει με τις φοτο που μου έστελνε. Αν ήξερα θα το έλεγα.Έλα όμως που ενθουσιάζεσαι αρχικά με τις αναγγελίες περι Ελληνικοτητας,σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι κ τρέχεις..
Με παρέσυρες κ εσύ με την κριτική σου..στο κρατάω αυτό!!
Να μου βρεις 20χρονο Ελληνάκι μοντελάκι..πλερώ όσο όσο..σόρρυ ρε συ, δεν ήξερα τότε και δεν με ενδιέφερε κιόλας να πω την αλήθεια, αφού μιλάγαμε στο φβ και με είχε καυλώσει με τις φοτο που μου έστελνε. Αν ήξερα θα το έλεγα.
Πως να επανορθώσω?
Τωρα που το θυμηθηκα....off topic και συγγνωμη....αλλα
Πως γινεται ρε παιδες και βλεπω κατι συμπτωσαρες να πεφτουν 2-3 κριτικες απανωτες για το ιδιο κοριτσι...πανω που ειχαμε να δουμε κριτικη κανα 2μηνο?
ψήνεται ένα στο φβ, πριβέ δεν παίζει εδώ, μόλις μάθω θα σε ενημερώσω.Να μου βρεις 20χρονο Ελληνάκι μοντελάκι..πλερώ όσο όσο..
Μόνο έτσι θα εξιλεωθείς..χαχα
Χμμμμμ!!!!!!Ωραίος!!!!!!Θα είμαι σε εγρήγορση... ;)ψήνεται ένα στο φβ, πριβέ δεν παίζει εδώ, μόλις μάθω θα σε ενημερώσω.
για ποια λες?
Δεν ειναι μονο για μια
πολλες φορες το εχω προσεξει......και συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει ναναι συμπτωση
Ρητορική προφανώς η ερώτηση, ε;
απλά μαζευτηκανε πολλές συμπτώσεις μαζί, τωρα τι παίζει ? ο νοων νοείτωΔεν ειναι μονο για μια
πολλες φορες το εχω προσεξει......και συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει ναναι συμπτωση
καλησπεραΑπλα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, σε ολους και στην ΑΝΝΑ 110 !!!
Καλό μεσημέρι κούκλα!ΚΑΛΗΣΠΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΆΝΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ SEXXXXXXX
καλησπερα
αυτά μας λες μεσημεριάτικα και μας ανατατώνεις!!!σήμερα εχω πολυ καλη ερωτική διαθεση