anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
ωραία παλιά ελληνική ταινία τήν έχω δείδε σε βλεπω ζωηρη
ωραία παλιά ελληνική ταινία τήν έχω δείδε σε βλεπω ζωηρη
Αφού είναι το πάθος σου όπως λες καν το χωρις χρήματα...δέν θα μπορέσω ζουζούνι μου θέλω να είμαι ελεύθερη και ωραία και να δίνω χαρά στις ομορφιές μου που έχω εδώ μέσα και βέβαια χαρά και σε εμένα γιατί αυτό πού κάνω μου αρέσει αφάνταστα δέν μπορώ να ζήσω χωρίς σεξ χωρίς έρωτα χωρίς πάθος με διάφορους άντρες πού μου δίνουν τήν ευχαριστήσει του σεξ του έρωτα τήν φαντασίωση η ζωή είναι έρωτας πάθος για αυτό που κάνει ο καθένας και για εμένα είναι κάτι υπέροχο σε αυτό που κάνω παντός ευχαριστώ θερμά για τήν πρόταση σου το σεξ το κάνω γιατί είναι το πάθος μου που με κάνει και περνάω τέλια αφάνταστα είναι κάτι μοναδικό για εμένα ευχαριστωωωωω πολυυυυυυ ζουζούνι μου
Μωρακι σου γραφω μεζονετα στη Λευκωσια και σου βαζω 200000 στο λογαριασμο σου.
Με παντρευεσαι? Ειμαι 37 χωρισμενος με ενα παιδι που μενει με τη μανα του. Ασχολουμαι με ναυτιλιακα, ειμαι και κουκλος! ;)
Άλλο ρώτησα άλλο μου απαντάς..είναι το πάθος μου ζουζούνι και το έχω αποδείξει και θα το αποδείξω ακομα περισσότερο πού θα βάλω στο πρόγραμμα μου κάτι πού το θέλουν όλη
είναι το πάθος μου ζουζούνι και το έχω αποδείξει και θα το αποδείξω ακομα περισσότερο πού θα βάλω στο πρόγραμμα μου κάτι πού το θέλουν όλη
ωραία παλιά ελληνική ταινία τήν έχω δεί
Παλιοκοριτσο... Κοιτα τι μου εκανες πρωι-πρωι!!!! Θα σε τιμωρησω εγω απο κοντα....Καλησπέρα ομορφιές μου
καλησπέρα ζουζούνι πάρε με τηλ η στείλε μου μήνυμα για να σου πώΚαλημέρα καύλα μου! Είμαι στη δουλεια, χαζευω τις φωτο σου και εχω καυλωσει τρελα! Σε ποιο ξενοδοχειο γουστάρεις πιο πολυ; Απογευματινές ωρες βολεύουν να υποθεσω ετσι;
χαχαχα ότι θέλει το μωρό ας κάνειΠαλιοκοριτσο... Κοιτα τι μου εκανες πρωι-πρωι!!!! Θα σε τιμωρησω εγω απο κοντα....
πολύ σύντομα θα το δώσω ζουζούνι μου θα το γράψω και εδώ να το δούν όλη εάν είναιτην ταινια ολοι την εχουν δει. τον κωλο σου ποτε θα δουμε?
Την προταση γαμου που σου εκανε ο αλλος χθες την δέχτηκες???πολύ σύντομα θα το δώσω ζουζούνι μου θα το γράψω και εδώ να το δούν όλη εάν είναι
δέν θα μπορέσω ζουζούνι μου θέλω να είμαι ελεύθερη και ωραία και να δίνω χαρά στις ομορφιές μου που έχω εδώ μέσα και βέβαια χαρά και σε εμένα γιατί αυτό πού κάνω μου αρέσει αφάνταστα δέν μπορώ να ζήσω χωρίς σεξ χωρίς έρωτα χωρίς πάθος με διάφορους άντρες πού μου δίνουν τήν ευχαριστήσει του σεξ του έρωτα τήν φαντασίωση η ζωή είναι έρωτας πάθος για αυτό που κάνει ο καθένας και για εμένα είναι κάτι υπέροχο σε αυτό που κάνω παντός ευχαριστώ θερμά για τήν πρόταση σου το σεξ το κάνω γιατί είναι το πάθος μου που με κάνει και περνάω τέλια αφάνταστα είναι κάτι μοναδικό για εμένα ευχαριστωωωωω πολυυυυυυ ζουζούνι μου
Φίλε πρόσεξε !!!
Mε τέτοιες δηλώσεις, και προσόντα, μπορεί να προσφερθούν να σε παντρευτούν ακόμη και αρσενικά μέλη του site !!!
Λοιποοοον.
Θα πω δυο λογια για τη συναντηση μου με την κοπελια μιας και κριτικη καπου θα χαθηκε στις ιντερνετικες ξερες.
Για αρχη να πω πως κριτικη δεν ειχα διαβασει για την κοπελια και πηγα ψιλο τυφλα,ειχα δει στο νημα της εδω μερικα καλα πιρφορισματα οποτε ειπα να δοκιμασω.
Η συνενοηση εγινε με αρκετα μηνυματα μπορω να πω μεχρι να ξεκαθαρισουμε για υπηρεσιες/τοπο/ωρα/κοστος.
Στο δωματιο η κοπελα ηρθε σχεδον στην ωρα της,ανοιγοντας την πορτα ειδα ενα ομορφο κοριτσι για τα γουστα μου με ναζιαρικο ντυσιμο.Εκει επαθα ενα μικρο ταρακουλο μιας και δεν ειχα ξαναπετυχει cg να μου αρεσει τοσο στο προσωπο< υποκειμενικος παραγοντας παντα>.Αφου κανω το ντουζακι μου την βρηκα γυμνη να με περιμενει στο κρεβατι,πηγε και εκεινη για το ντουζακι της και λιγα λεπτα αργοτερα εμφανισθηκε με την πετσετουλα περασμενη στο κορμι.Στα προκαταρκτικα τηρηθηκε οτι της ζητησα και δεν μου χαλασε πουθενα χατιρι.Σωμα ειναι οτι βλεπετε στις φωτο,αδυνατο μοντελε και το βυζι μου φανηκε με το χερι λιγο μεγαλυτερο απο οτι καταλαβαινω απο τις φωτο.Κατω ηταν πεντακαθαρη χωρις ιχνος κακοσμιας.Ισα ισα γενικα ολο της το κορμι μοσχοβολουσε.Αφου περασα αρκετη ωρα κατω ειπαμε να ξεκινησουμε τον αγωνα.Το καλο ειναι οτι με μενα τουλαχιστον που ημουν καπως μαγκομενος ανελαβε ολες σχεδον τις πρωτοβουλιες,με ψυχολογησε οποτε ηξερε και τι να μου προσφερει για να με χαροποιησει.Αφου αλλαξαμε δυο στασεις αποθανα απο την κουραση και ανελαβε δραση εκεινη.Η πρωτη καταθεση αργησε να ερθει σχετικα οποτε και να θελα δεν προλαβαινα για δευτερη.Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι καθολη την ωρα ριξαμε τοσο γελιο....θα μου πειτε ολοι βεβαια οτι οταν πας για πληρωμενο ραντεβου δεν πας για να γελασεις αλλα πας να αξιοποιησεις τα χρηματα που δινεις,αλλα οταν τυχαινει να κανεις ικανοποιεις σωμα και πνευμα τοτε ειναι πολυ καλος συνδυασμος κατ εμε.Την κοπελα θα την ξανα συναντουσα σιγουρα αλλα μονο για διωρο.Κι αυτο οχι γιατι παιζει ρολο εκεινη σε κατι,απλα καθαρα με βαση του χαρακτηρα του δικου μου για να ''χορτασω'' τετοιου τυπου κοπελες παω μονο για διωρο.Γενικα περασα ομορφα,''γεμισα'' το εγω μου στα σημεια που ειχα αναγκη και φευγοντας δεν λυπηθηκα ουτε ενα απο τα ευρο που ξοδεψα.
........θεικος!
Μια χαρα ειναι η κριτικη σου τυπε γτ στην κοψανε?