parapaparas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Να εισαι καλά κουκλα΄ρα μου. Εισαι πολύ θυληκό......Καλησπέρα ζουζουνια μου σάς ευχαριστώ πολύ για τίς θέρμες ευχές σάς
Να εισαι καλά κουκλα΄ρα μου. Εισαι πολύ θυληκό......Καλησπέρα ζουζουνια μου σάς ευχαριστώ πολύ για τίς θέρμες ευχές σάς
μωρακι χρονια σου πολλα!!
άργησες για την φωτο αλλά μας έφτιαξες!
Καλησπέρα ζουζουνια μου σάς ευχαριστώ πολύ για τίς θέρμες ευχές σάς
Έτσι ακριβώς. Μαρτυρούν το πολιτιστικό επίπεδο οι λεπτομέρειες, τα "ψιλά γράμματα". Παιδεία, είναι πρωτίστως Ευγένεια.Εν τω μεταξύ εαν καθίσει κάποιος και διαβάσει τα σχόλια που της κάνουν στο fb, θα κατάλαβει γιατί αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου!!!
Kαλημέρα... πανέμορφη καυλιάρα Άννα!!! Θεά του έρωτα και της μαυλιστικής Ηδονής...
Έρρωσο....!!!
Καλησπέρα ζουζουνια μου σάς ευχαριστώ πολύ για τίς θέρμες ευχές σάς
[/quot10΄ δέκα με πολλούς τόνους!
Μέσος όρος:
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο):
10.0
Εμφάνιση (σώμα):
10.0
Γενική συμπεριφορά:
10.0
Επικοινωνία:
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:
10.0
από Ζορό_2
07-03-2016
Στους top 100 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
Smitten
Τι να γράψω γι αυτή την υπέροχη Γυναίκα!?
Μακράν η καλύτερη, στην πολύχρονη σταδιοδρομία μου στο χώρο του πληρωμένου Έρωτα. Ναι λοιπόν.. με την Άννα κάνεις Έρωτα!
Πρώην μοντέλο, πανέμορφη, γλυκιά, ευγενής και ....πεντακάθαρη! Κάπου ένιωσα "βρώμικος", μπροστά στην αστραφτερή καθαριότητα και υγιεινή της. Παρ' όλο που πάντα -και ιδιαίτερα σε συνευρέσεις- είμαι περιποιημένος. Έχει τον ιδανικό λεπτό σωματότυπο για τα γούστα μου, και οι φωτογραφίες της -το είπα και στην ίδια- την αδικούν. Γνωρίζει τα πάντα, σε θέματα υγιεινής -ΣΜΝ κλπ- κι όχι σαν τις περισσότερες κοπέλες του χώρου, που έχουν πλήρη άγνοια.
Το αξέχαστο 2ωρο μαζί της, πέρασε χωρίς να το καταλάβω.. Λες κι ο χρόνος επιταχύνει, στη διάρκεια των απολαυστικών μαυλιστικών καταστάσεων.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της, έχουν περιγραφεί. Δεν θα παραλείψω να πω, πως την ελαφρά δουλεμένη πίσω τρυπούλα της, θα την "κυριεύσω" στο άμεσο μέλλον. Της το υποσχέθηκα. Για σήμερα -1η συνάντηση μαζί της- δεν μπορούσα...Wink
Το Πολιτισμένο αστραφτερό κορίτσι-Γυναίκα-Κυρία, με τον ευχάριστο θετικότατο χαρακτήρα, με φίλησε κι έφυγε με το ίδιο ολόλαμπρο χαμόγελο, που είχε έρθειSmile
Έρρωσο... γλυκιά Άννα!
ΥΓ. Ξέρω πως θα διαβάσεις την κριτική, και σε χαιρετώ με τον "δικό-μας" (χαχαχα SmileBig) αρχαιοελληνικό χαιρετισμό
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 07-03-2016
Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες
Κόστος συνάντησης 160
Πόλη συνάντησης Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου Καλή
Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
e]
. Καλό ξημέρωμα ομορφιά μουΚαλησπέρα ζουζουνια μου σάς ευχαριστώ πολύ για τίς θέρμες ευχές σάς
[/quot10΄ δέκα με πολλούς τόνους!
Μέσος όρος:
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο):
10.0
Εμφάνιση (σώμα):
10.0
Γενική συμπεριφορά:
10.0
Επικοινωνία:
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:
10.0
από Ζορό_2
07-03-2016
Στους top 100 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
Smitten
Τι να γράψω γι αυτή την υπέροχη Γυναίκα!?
Μακράν η καλύτερη, στην πολύχρονη σταδιοδρομία μου στο χώρο του πληρωμένου Έρωτα. Ναι λοιπόν.. με την Άννα κάνεις Έρωτα!
Πρώην μοντέλο, πανέμορφη, γλυκιά, ευγενής και ....πεντακάθαρη! Κάπου ένιωσα "βρώμικος", μπροστά στην αστραφτερή καθαριότητα και υγιεινή της. Παρ' όλο που πάντα -και ιδιαίτερα σε συνευρέσεις- είμαι περιποιημένος. Έχει τον ιδανικό λεπτό σωματότυπο για τα γούστα μου, και οι φωτογραφίες της -το είπα και στην ίδια- την αδικούν. Γνωρίζει τα πάντα, σε θέματα υγιεινής -ΣΜΝ κλπ- κι όχι σαν τις περισσότερες κοπέλες του χώρου, που έχουν πλήρη άγνοια.
Το αξέχαστο 2ωρο μαζί της, πέρασε χωρίς να το καταλάβω.. Λες κι ο χρόνος επιταχύνει, στη διάρκεια των απολαυστικών μαυλιστικών καταστάσεων.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της, έχουν περιγραφεί. Δεν θα παραλείψω να πω, πως την ελαφρά δουλεμένη πίσω τρυπούλα της, θα την "κυριεύσω" στο άμεσο μέλλον. Της το υποσχέθηκα. Για σήμερα -1η συνάντηση μαζί της- δεν μπορούσα...Wink
Το Πολιτισμένο αστραφτερό κορίτσι-Γυναίκα-Κυρία, με τον ευχάριστο θετικότατο χαρακτήρα, με φίλησε κι έφυγε με το ίδιο ολόλαμπρο χαμόγελο, που είχε έρθειSmile
Έρρωσο... γλυκιά Άννα!
ΥΓ. Ξέρω πως θα διαβάσεις την κριτική, και σε χαιρετώ με τον "δικό-μας" (χαχαχα SmileBig) αρχαιοελληνικό χαιρετισμό
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 07-03-2016
Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες
Κόστος συνάντησης 160
Πόλη συνάντησης Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου Καλή
Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!