ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.355
- Πόντοι
- 456
Το έργο πάει σφεντόνα, η κυρία τον θέλει και τον τρώει λυσσασμένα.Τελείωσε το έργο η είναι στα προσεχώς;
Το έργο πάει σφεντόνα, η κυρία τον θέλει και τον τρώει λυσσασμένα.Τελείωσε το έργο η είναι στα προσεχώς;
Έχω γνώση αρχηγέ μου αλλά δεν βλέπω κίνηση και το τηλέφωνο κλειστόΤο έργο πάει σφεντόνα, η κυρία τον θέλει και τον τρώει λυσσασμένα.
ούτε τηλέφωνο σηκώνει, ούτε στο Viber απαντάει..Αννα μου όλα καλα;Εγώ επειδή έγραψα ότι δεν απαντάει... δεν απαντάει!!
Πρωινή πρωινή... Ή από διασκέδαση επέστρεψες ;Καλημερα σε ολους!
Φυσικα και απανταω
Δεν γινεται καθε φορα ανθρωπους που δεν ηθελα να συνεχισω το ραντεβου οπως ο Pavlakisthe Kid να γραφει δυσκοιλιοτητα επικοινωνιας απο πλευρας μου
Και να πρεπει να απαντησω ξανα
Εννοειται οτι απανταω και ευχαριστω οσους κανανε τον κοπο να επιβεβαιωσουν
Αληθεια επισης ειναι οτι ειναι αδυνατον να απανταω αμεσα σε ολους
Συγκεκριμενα αυτες τις ημερες ειμαι αδιαθετη και βγηκα σε αδεια για δυο μηνες!
Αν εξαιρεσουμε 15 μερες που θα λειψω γιορτες θα βρισκομαι εδω
Τα ραντεβου θα συνεχισω να τα κανω αλλα ενα ραντεβου στις δυο μερες και οχι καθε μερα γιατι εχω εξεταστικη παρολο το μεγαλο της ηλικιας μου
Καλη Κυριακη σε ολους!
Απο διασκεδαση; Μαρεσε αυτο χαχαχαΠρωινή πρωινή... Ή από διασκέδαση επέστρεψες ;
Καλημέρες!!!
Με τρόμαξες όταν είπες οτι πήρες δύο μήνες άδεια αλλά μετά κατάλαβα οτι εννοείς από την κανονική δουλειά σου.
AψογοςΜάλλον τα γράφουν αυτοί που δεν έχουν σκοπό να γαμήσουν. Εγώ Πέμπτη είχα πάρει τηλέφωνο Σάββατο γαμούσα.