Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 355
- Πόντοι
- 20
Θα μου απαντήσεις στο μάθημα ή θα τα λέμε εδώ μην με βασανίζεις χαχα
Θα μου απαντήσεις στο μάθημα ή θα τα λέμε εδώ μην με βασανίζεις χαχα
Όσο σε ψήνει τόσο πιο ωραίο θα γίνειΘα μου απαντήσεις στο μάθημα ή θα τα λέμε εδώ μην με βασανίζεις χαχα
Μάλλον δεν θα γίνει χαχαχχαχαχαχ τόσο που ψήθηκε κάηκε φιλαράκι μουΌσο σε ψήνει τόσο πιο ωραίο θα γίνει
Μας δουλεύεις μου φαίνεται ότι έκανες κριτική πες ότι δε κάνεις κ τέλειωσε τώρα αν την παντρεύεσαι η Όχι αυτό δεν μας αφοράΕκανα στην αρχή....τα ίδια να γράφω...είναι καταπληκτική !!!!
Είναι ένα πολύ καλό στανταρακι για εμένα.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα !
τυπε την προικα στον ταφο θα την παρεις η απλα θα την κοιτας?Η ομορφιά είναι προσωρινή και υποκειμενική, το σεξ μετά τις 100 φορές το βαριέσαι, την προίκα όμως θα την έχεις για πάντα. ;).
Οι φόροι και ο θάνατοςτυπε την προικα στον ταφο θα την παρεις η απλα θα την κοιτας?
ακους εκει για παντα. τιποτα δεν ειναι για παντα σε αυτην την ζωη, τιποτα δεν ειναι δεδομενο.
Aν έχουν αρκετά 0000 απ πίσω τους, το συζητάμεΜόνο οι αρχές μου
Ένα ενδεχόμενο είναι να έχουν βάλει στο μάτι τις.....αρχές σου.Βασικά γιατί μιλάτε άσχημα ο ένας για τον αλλον;
Τι έχετε να χωρισετε:
ΠνευματωδεςΈνα ενδεχόμενο είναι να έχουν βάλει στο μάτι τις.....αρχές σου.
Το άλλο είναι να είσαι πραγματικά αξιογαμητη (εκ του γάμου προέρχεται, μην το πάρεις πονηρά) και να σκοτώνονται ποιος θα σε πρωτοπαει στην εκκλησία.
Για παντρειά δεν μ απασχολεί,για τα υπόλοιπα όμως όλα,ραντεβού,έξοδος,βολτουλα-ταξιδακι,είσαι εξαιρετικό άτομο κ εγώ σίγουρα θα σε ήθελα!Είμαι βέβαιη ότι κάνεις δε θέλει να με παντρευτεί εδώ μεσα!
Οκ, εσύ πάρε γυναίκα χωρίς προίκα.τυπε την προικα στον ταφο θα την παρεις η απλα θα την κοιτας?
ακους εκει για παντα. τιποτα δεν ειναι για παντα σε αυτην την ζωη, τιποτα δεν ειναι δεδομενο.
Θα ζησω ελευθερο πουλιιιιιιιιιΟκ, εσύ πάρε γυναίκα χωρίς προίκα.
Αν δεν της άρεσε τόσο πολύ το γαμήσι θα τη παντρευόμουν και εγώ αλλά δε μου αρέσουν τα κακολντάδικα. Είναι φοβερό παιδί όμως και άνετα γίνομαι κουμπάρος και γω.Έχουμε καμία νεότερη ενημέρωση ποιος θα παντρευτεί τελικά την Άννα; Να ξέρετε μόνο κωλοπαιδα ότι έχω καπαρώσει τη θέση του κουμπάρου πρώτος, ΠΡΩΤΟΣ.
Αν δεν της άρεσε τόσο πολύ το γαμήσι θα τη παντρευόμουν και εγώ αλλά δε μου αρέσουν τα κακολντάδικα. Είναι φοβερό παιδί όμως και άνετα γίνομαι κουμπάρος και γω.
Τι γίνεται; Όλοι κουμπάροι θέλετε να γίνεται; Γαμπρός κανένας;Έχουμε καμία νεότερη ενημέρωση ποιος θα παντρευτεί τελικά την Άννα; Να ξέρετε μόνο κωλοπαιδα ότι έχω καπαρώσει τη θέση του κουμπάρου πρώτος, ΠΡΩΤΟΣ.