Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.866
- Πόντοι
- 206
Είναι σκυλί του πολέμου. Τα σαρώνει όλα.Αννα!!!!!....δε ξέρω τι με τρελαίνει περισσότερο
Ο τυπος της; Οι σεξουαλικές της επιδόσεις; Ότι είναι πραγματική γυναίκα;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετα απο τόσες συναντήσεις μαζί της δεν την έχω πείσει να με παντρευτεί
Ζω ένα Δράμα
Επειδή δεν βρήκα ενημέρωση γι'αυτό σχολίασα. Και στο πρώτο σχόλιο απλά λες οτι την παντρεύεσαι.Εκανα στην αρχή....τα ίδια να γράφω...είναι καταπληκτική !!!!
Είναι ένα πολύ καλό στανταρακι για εμένα.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα !
Καλησπέρα στην πιο καυλιάρα γυναίκα!!!Καλησπέρα σε όλους!
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
Έλα έχω ένα μονόπετρο απ το διαζύγιο με συγκίνησες στο χαρίζω..ε ρε τι διαβάζουμεΑννα!!!!!....δε ξέρω τι με τρελαίνει περισσότερο
Ο τυπος της; Οι σεξουαλικές της επιδόσεις; Ότι είναι πραγματική γυναίκα;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετα απο τόσες συναντήσεις μαζί της δεν την έχω πείσει να με παντρευτεί
Ζω ένα Δράμα
Αλήθεια θα μου το δώσεις;
Έχω την αίσθηση ότι δεν θα του αρέσειςΈλα έχω ένα μονόπετρο απ το διαζύγιο με συγκίνησες στο χαρίζω..ε ρε τι διαβάζουμε
Μέσα να το ξεφορτωθώ θέλω είναι γρουσούζικοΑλήθεια θα μου το δώσεις;
Καρδιά μου ήταν χιούμορ φυσικά και το παιδί έτσι το πήρε χαβαλέ κάνουμε και να γουστάρει να σε παντρευτεί στη τελική δικό του καπέλο είναι όλα κουλΈχω την αίσθηση ότι δεν θα του αρέσεις
Προσωπικά εκτιμώ το χιούμορ
Αν εσύ δε το εκτιμάς προτείνω να το δουλέψεις
Αξίζει
Αν αποκτήσεις χιούμορ πνευματώδες ενδεχομένως να αρέσεις και σε μια γυναίκα
Υπάρχουν προσωπικότητες που περιγράφουν κάτι εκτενώς
Υπάρχουν επίσης προσωπικότητες που επιλέγουν τον αυτοσαρκασμό..
Δε νομίζω!!!!Καρδιά μου ήταν χιούμορ φυσικά και το παιδί έτσι το πήρε χαβαλέ κάνουμε και να γουστάρει να σε παντρευτεί στη τελική δικό του καπέλο είναι όλα κουλ
Κακώς απρόσωπα μιλάμε δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι την ώρα μας περνάμε εδώ μέσα λέμε και καμιά μαλάκια να περάσει η ωραΔε νομίζω!!!!
Αλλά σωστός εισαι
Σου χω στείλει μήνυμα αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου απαντήσεις μπας και σε παντρευτώ εγώ τελικάΔε νομίζω!!!!
Αλλά σωστός εισαι
Κακώς απρόσωπα μιλάμε δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι την ώρα μας περνάμε εδώ μέσα λέμε και καμιά μαλάκια να περάσει η ωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου χω στείλει μήνυμα αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου απαντήσεις μπας και σε παντρευτώ εγώ τελικά
Είμαι βέβαιη ότι κάνεις δε θέλει να με παντρευτεί εδώ μεσα!Κακώς απρόσωπα μιλάμε δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι την ώρα μας περνάμε εδώ μέσα λέμε και καμιά μαλάκια να περάσει η ωρα
Σου χω στείλει μήνυμα αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου απαντήσεις μπας και σε παντρευτώ εγώ τελικά
Μόνο οι αρχές μουΑννα είσαι περιζήτητη νύφη, από προίκα τι παίζει;
Αν καινενας σωστός άντρας δεν θα έπρεπε να σκέφτεται τι θα παρει για να δωσειΑννα είσαι περιζήτητη νύφη, από προίκα τι παίζει;
Και όμως ποτέ μην λες ποτεεΕίμαι βέβαιη ότι κάνεις δε θέλει να με παντρευτεί εδώ μεσα!
Μόνο οι αρχές μου
Λες εΚαι όμως ποτέ μην λες ποτεε