ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.186
- Πόντοι
- 1.056
Στο προφίλ της κοπέλας πας στο Σχετικά και βρίσκεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι.Καλησπερα υπαρχει καποιο τηλ?
Στο προφίλ της κοπέλας πας στο Σχετικά και βρίσκεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι.Καλησπερα υπαρχει καποιο τηλ?
Μπράβο στην καυλιάρα μας. Μπράβο και σε σένα για την ενημέρωση.Καλησπέρα καρντασια
Σημερινή συνάντηση με την Άννα σε ξενοδοχείο όπως όλοι μπήκαμε μέσα μπανάκι και οι 2 και μετά άρχισε το κλαρινέτο γουσταρε αρκετά και αυτή έδωσε πόνο για αρκετή ώρα μετά έβαλε σκούφο και άρχισε η τσόντα τι να πω όπως και να την έβαζα δεν έλεγε όχι αντιθέτως με παρότρυνε να την γαμαω ακόμα πιο δυνατά όπως είπε και η ίδια όλον μέσα τον θέλω μέχρι της μπαλες.
Αλλαγή σκούφου και μπήκα από πίσω που το έχω άχτι λόγο ότι δεν βρίσκω κάποια να τον παίρνει λόγο μεγέθους ακόμα περισσότερη καύλα και ηδονή την έλεγα σκάσε μην φωνάζεις και αυτή έλεγε άντε γαμησου καριόλη είναι γκόμενα που γουστάρει το σκληρό γαμηση και το φωνάζει σταμάτησα ενδιάμεσα και έβαλα 4 δάχτυλα στην κωλοτρυπα και έπαιζα ταυτόχρονα το μουνακι εκεί χαζεψε με παρακαλούσε να την γαμησω και εγώ εκεί συνέχιζα να δίνω πόνο μέχρι που την έβαλα στα 4 και ξανά τα ίδια με περισσότερη δύναμη και σφαλιάρες στα κωλομερια που στο τέλος έγιναν κατακόκκινα.
2 φορες τελείωμα και της 2 στο στόμα μετά από δική της απαίτηση αυτά φτάνει νομίζω πολλά είπα.
ΤΣΙΑΡΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΑΠΟΛΑΎΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΆ.
Καλησπερα σε ολους!Καλησπερα σε ολους!
Από το 2009 πρώτο μήνυμα σήμερα, 15 χρόνια μετά; Σε χρονομηχανή μπήκες ρε μεγάλε;Καλησπερα σε ολους!
Πόσο καιρό περίμενες στην ουρά φίλε;Καλησπέρα καρντασια
Σημερινή συνάντηση με την Άννα σε ξενοδοχείο όπως όλοι μπήκαμε μέσα μπανάκι και οι 2 και μετά άρχισε το κλαρινέτο γουσταρε αρκετά και αυτή έδωσε πόνο για αρκετή ώρα μετά έβαλε σκούφο και άρχισε η τσόντα τι να πω όπως και να την έβαζα δεν έλεγε όχι αντιθέτως με παρότρυνε να την γαμαω ακόμα πιο δυνατά όπως είπε και η ίδια όλον μέσα τον θέλω μέχρι της μπαλες.
Αλλαγή σκούφου και μπήκα από πίσω που το έχω άχτι λόγο ότι δεν βρίσκω κάποια να τον παίρνει λόγο μεγέθους ακόμα περισσότερη καύλα και ηδονή την έλεγα σκάσε μην φωνάζεις και αυτή έλεγε άντε γαμησου καριόλη είναι γκόμενα που γουστάρει το σκληρό γαμηση και το φωνάζει σταμάτησα ενδιάμεσα και έβαλα 4 δάχτυλα στην κωλοτρυπα και έπαιζα ταυτόχρονα το μουνακι εκεί χαζεψε με παρακαλούσε να την γαμησω και εγώ εκεί συνέχιζα να δίνω πόνο μέχρι που την έβαλα στα 4 και ξανά τα ίδια με περισσότερη δύναμη και σφαλιάρες στα κωλομερια που στο τέλος έγιναν κατακόκκινα.
2 φορες τελείωμα και της 2 στο στόμα μετά από δική της απαίτηση αυτά φτάνει νομίζω πολλά είπα.
ΤΣΙΑΡΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΑΠΟΛΑΎΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΆ.
Τετάρτη το έκλεισα Σάββατο γάμησα!Πόσο καιρό περίμενες στην ουρά φίλε;
Καλησπέρα φίλε... Σου προτείνω να πας στα σπιτάκια στην έφη στην αφροδίτη και μετά από κάνα δυο χρόνια που θα έρθει στη Σιμονα. Γύρω στο 2011. Μη ρωτήσεις που το ξέρω προβλέπω το μέλλον.Καλησπερα σε ολους!
Ξέχασες να τον πεις μετά να γράψει κ ενημέρωσή πως πέρασεΚαλησπέρα φίλε... Σου προτείνω να πας στα σπιτάκια στην έφη στην αφροδίτη και μετά από κάνα δυο χρόνια που θα έρθει στη Σιμονα. Γύρω στο 2011. Μη ρωτήσεις που το ξέρω προβλέπω το μέλλον.
Από μασάζ ψάξου για καλλιδοπούλου για εύα στο πανόραμα και στο Μακη στη βούλγαρη.
Από κωλομπαρα δες στο Σολ.
Σιγά μωρέ...15 χρόνια περασανκαλησπερα σορι για την μεγαλη αργοπορια.η αννα μου κινησε την περιεργεια.
Το έργο πάει σφεντόνα, η κυρία τον θέλει και τον τρώει λυσσασμένα.Τελείωσε το έργο η είναι στα προσεχώς;
Έχω γνώση αρχηγέ μου αλλά δεν βλέπω κίνηση και το τηλέφωνο κλειστόΤο έργο πάει σφεντόνα, η κυρία τον θέλει και τον τρώει λυσσασμένα.