Βλέπουμε παραπάνω αντρες που πραγματικά σέβονται αλλά και άντρες που επίμονα προσπαθούν να προσβάλλουν!
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι πολλοί θεωρούν ότι το χρήμα αλλάζει τα πάντα.
Δεν αναφέρομαι στον Vic που θεωρώ ότι διαφορετικά το προσέγγισε.
Υπάρχει με τις απαντήσεις που δώσατε έντονα το στοιχείο ότι όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, όταν πληρώνεις δηλαδή αλλάζουν όλα. Και όταν είναι ξεκάθαρα είσαι και έντιμος!!!
Όχι. Το μόνο που αλλάζει είναι η συμπεριφορά του ανθρώπου , είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
Προχθές έκανα μια συνάντηση με έναν γοητευτικό 43 άρη με ωραίο σώμα ελεύθερο.
Πολύ ευγενικό και ίσως με διαβάζει τώρα. Πραγματικά μου φέρθηκε εξαιρετικά. Παρολαυτά μου είπε όταν μάζευα τα προφυλακτικά από το πάτωμα γιατί να το κάνω αυτό; Αφου πληρώσαμε το δωμάτιο.
Συζήτήσαμε σχετικά και επέμενε λέγοντας μου αυτό είναι βρύση , έχει ένα κόστος. Αφου το πληρώσαμε είναι οκ.
Όχι όταν πληρωνεις κατι δεν εχεις δικαίωμα να το τσαλαπατήσεις.
Οι κυρίες της καθαριότητας του ξενοδοχείου δεν θεωρώ σωστό να τα μαζεύουν από το πάτωμα.
Προχθές βγήκα για φαγήτό με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο που με ξέρει.
Άργησε η σερβιτόρα να μας δει και του λέω « καλά τέσσερα μάτια κανείς δεν μας βλέπει;
Και μου λέει « τι εννοείς 4 μάτια;»
Aπαντάω : δυο σερβιτόροι χριστιανέ μου , αρα 4 ματια γιατι δεν μας βλέπουν?
Και γελάει ανακουφισμένος!
Τι επαθες λέω;
Λέει αποκλείετε να είπες εσυ τετοιο πράγμα!!!!
Τι ; λεω
Είπες 4 μάτια και κατάλαβα ότι αναφερόσουν σε εμένα επειδή φοράω γυαλιά….
Επαθα σοκ.
Αυτά λοιπόν είναι απόνερα αγοριών στο δημοτικό που κοροιδεύαν τους γυαλάκηδες αλλα αυτοί έγιναν πετυχημένοι επαγγελματίες και οικογενειάρχες.
Αυτοι που τους κορόιδευαν πιθανόν να είστε εσείς που απλά προσβάλετε χωρίς λόγο εδώ μέσα γιατί απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο.
Σχετικά με τους παντρεμένους που έρχονται σε ερωτική επαφή με εμας.
Συνειδητοποιήστε ότι είναι αξιοπρεπέστατοι και ο λόγος που το κάνουν μπορεί να είναι επειδή πέθανε η γυναίκα τους, επειδή είναι άρρωστη, επειδή έχει επιλόχειο κατάθλιψη, επειδή μπορεί να μην έχει βρει τον τρόπο να διαχειριστεί τους χρόνους, παιδια, εργασία, καθαριότητα, σεξ, επειδή μπορεί να είναι έγκυος, επειδή χιλια δυο μπορει!!!!
Αυτόν τον ανθρωπο τον κάνει αξιοπρεπέστατο το γεγονός ότι έρχεται σε επαφή με εκδιδόμενες και δεν πιάνει γκόμενα! Γιατί απλά αγαπάει τη γυναίκα του και δεν θέλει να την πιέσει αλλά εχει και αυτός ανάγκες! Γιατί σεβεται τον γάμο του, αν δεν τον σεβοταν θα καβλάντιζε δεξια και αριστερα.
Σοκαρίστικά που πολλοί γράψατε ότι η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια έχουν να κάνουν με τους όρκους αγάπης!!!
ΟΧΙ!
Η εντιμοτητα και η αξιοπρέπεια έχει να κάνει με το πως φερόμαστε στους άλλους και αν προσπαθούμε να ξεφτιλίσουμε τον άλλον!
Η παιδεία μας είναι αυτή!
Η εντιμοτητα και η αξιοπρέπεια έχει να κάνει μόνο με αυτό.
Με το πως θα φερόμασταν αν είχαμε χρηματα αλλά ακόμα και αν δεν είχαμε!
Συνοπτικα επειδή δεν ξέρουμε σε τι θέση θα βρισκόμαστε αύριο, χαμηλά το κεφάλι , με σεβασμό και ανάλογη παιδεία.
Επειδή δεν μπορούσα να φανταστώ ότι εγώ θα εκδίδομαι δεν ξέρετε και εσείς μεθαύριο σε τι θέση μπορείτε να έρθετε.
Επειδή και σιχαίνομαι που αναγκάζομαι να το πω αυτό αλλά το λέω με απόλυτο σεβασμό και φυσικά το ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ τα χρόνια αλλάζουν και οι έφηβες εκτροχιάζονται προσέξτε πως φέρεστε γιατί ενώ ως πατεράδες μπορεί να κάνατε τα πάντα ,να βρεθείτε στη θέση να πρεπει να σώσετε το παιδί σας από κάτι ανάλογο και να μην ξέρετε από που σας ήρθε.
Επειδή η οικογένεια μου είναι εξαιρετική και κάνανε παραπάνω από αυτά που θα έπρεπε για τα παιδιά τους, επειδή δεν κάνανε κανένα λάθος αν μαθαίνανε τι κάνω θα καταλαβαίνανε το λόγο αλλά θα πηδούσαν από το μπαλκόνι γιατί δεν θα με μαλώνανε, ουτε θα με κατηγορούσαν, θα κατηγορούσαν τον εαυτό τους που θα ένιωθαν ότι δεν ήταν άξιοι να φροντίσουν το παιδί τους ενώ δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό.
Θα πληγωνόντουσαν και απλά δε θα το άντεχαν.
Καμαρώνουν πάρα πολύ για εμένα, αυτό όμως δε θα το άντεχαν.
Η ουσία από το κουιζ που προφανώς δε βασίζεται σε καμία στατιστική είναι να μην κρίνουμε, να είμαστε ευγενικοί και αν θέλουμε τον τίτλο του έντιμου και του αξιοπρεπή ανθρώπου απλά να μην προσπαθούμε να πληγώσουμε και να ξεφτιλίσουμε τον άλλον.
Να είμαστε καλοσυνάτοι και ευγενικοί!!!! Δεν έχει να κάνει με καμία βέρα , με καμία θρησκεία.
Όλα τα άλλα είναι ετικέτες.