korsikanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2016
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
καμια λεπτομερεια αν μπορεις φιλε Καρδιναλιε γιατι σαν φαντασμα φαινεται η κοπελα , ουτε φωνη ουτε ακροαση στο νημα που ανοιξεΤίμια περίπτωση
καμια λεπτομερεια αν μπορεις φιλε Καρδιναλιε γιατι σαν φαντασμα φαινεται η κοπελα , ουτε φωνη ουτε ακροαση στο νημα που ανοιξεΤίμια περίπτωση
Από το 2016 με 22 μηνύματα και μηδέν συνεισφορά, όχι αγαπητέ μου δεν μπορώ.καμια λεπτομερεια αν μπορεις φιλε Καρδιναλιε γιατι σαν φαντασμα φαινεται η κοπελα , ουτε φωνη ουτε ακροαση στο νημα που ανοιξε
αν και απογοητευτικη η απαντηση σου , παραυτα σε ευχαριστω που απαντησεςΑπό το 2016 με 22 μηνύματα και μηδέν συνεισφορά, όχι αγαπητέ μου δεν μπορώ.
Δυστυχώς έτσι έπρεπε να απαντήσω φιλτατε, το νήμα έχει καταντήσει χρυσός οδηγός, όλοι ζητάνε , κάνεις δεν δίνει.αν και απογοητευτικη η απαντηση σου , παραυτα σε ευχαριστω που απαντησες
Με την ησυχία σου ... ή όπως λεν αλλιώς "Take your time"Ειλικρινά έχω μπερδευτεί! Δεν ξέρω τι να απαντήσω! Γιατί δεν έχω αντιληφθεί τι γίνεται! Σίγουρα όμως έχω να πω ότι εδώ και δυο ημέρες που ξεκίνησα τα ραντεβού είμαι πιο χαλαρή γιατί είστε φυσιολογικοί άνθρωποι, όμορφοι και πολύ ευγενικοί! Ζήτω συγνώμη για το γεγονός ότι δεν απαντάω αμέσως αλλά ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα μου εννοώντας το πως θα συνδυάσω τις παλιές καθημερινές υποχρεώσεις μου με τι νέες. Αλλά θα το βρω ! και θα είμαι πιο άμεση ! Βοηθάει φυσικά και η ευγένεια σας που γνώρισα τις δυο αυτές ημέρες! Θα μάθω να χρησιμοποιώ αυτό το νέο μ ου νούμερο αλλά παρακαλώ λίγη κατανόηση μέχρι να το συνηθίσω για να μην το ξεχάσω πουθενά στη δουλειά μου!!! Καλό σας βράδυ!!!
Όπως ακριβώς τα λες ... χωρίς άγχοςΕπίσης θα ήθελα να αφήσετε λίγο τον εαυτό σας να πιστέψετε ότι καμία φορά τα πράγματα είναι απλά...
Όμορφα και αληθινά
Δεν χρειάζονται πολλά.
Αντιλαμβάνομαι όμως ότι το απλό είναι και δύσκολο στο να το πιστέψεις.
Αδυναμία μου είναι το anal, και μου αρέσει πολύ και το bdsm
Μου αρέσει να με υποτάσσουν.
χαχαχ όχι αδελφέ,το κατάλαβα,το είδα και εγώ στο προφίλ της αλλά φωτό δεν..Ωπα...Φίλε δεν πιστεύω νά μπερδεύτηκες .... της Άννας ήταν τό μνμ... γιατί έτσι πού έκανες την παράθεση φοβάμαι ότι θά υπάρξει παρανόηση
Φωτογραφίες της ηχαχαχ όχι αδελφέ,το κατάλαβα,το είδα και εγώ στο προφίλ της αλλά φωτό δεν..
Πρώτη φορά βλέπω φωτογραφίες σε pdfΦωτογραφίες της ηείχε δημοσιεύσει στο thread....
Ανεξάρτητες Call Girls Θεσσαλονίκη - Page 34 - bourdela.com forum
Υπαρχει τιποτα ? Η μονο γραφεια.και ποια ειναι αυτα?www.bourdela.com
Κάπου σε κάποιο Φ/Α εταιρικό, μάλλον με τέτοια δυνατότητα σαρώθηκε και βγήκε σε pdf από λάθος ίσως, αντί jpg ή κάτι άλλο. Το θέμα είναι η ίδια να συμπληρώσει το προφίλ της.Πρώτη φορά βλέπω φωτογραφίες σε pdf
Kαλα ολα αυτα που λες αλλα απο τι στιγμη που δε μπορεις να κανονισεις τη δουλεια με την αλλη δουλεια κακος αρχισες ο χ ψ που σου στελνουν θελουν να κανουν ραντεβου σημερα οχι τις επομενες μερες πλακα εχετε καποιες να σας πληρωνουμε και να γαμησουμε κι οποτε θελετε εσειςΕιλικρινά έχω μπερδευτεί! Δεν ξέρω τι να απαντήσω! Γιατί δεν έχω αντιληφθεί τι γίνεται! Σίγουρα όμως έχω να πω ότι εδώ και δυο ημέρες που ξεκίνησα τα ραντεβού είμαι πιο χαλαρή γιατί είστε φυσιολογικοί άνθρωποι, όμορφοι και πολύ ευγενικοί! Ζήτω συγνώμη για το γεγονός ότι δεν απαντάω αμέσως αλλά ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα μου εννοώντας το πως θα συνδυάσω τις παλιές καθημερινές υποχρεώσεις μου με τι νέες. Αλλά θα το βρω ! και θα είμαι πιο άμεση ! Βοηθάει φυσικά και η ευγένεια σας που γνώρισα τις δυο αυτές ημέρες! Θα μάθω να χρησιμοποιώ αυτό το νέο μ ου νούμερο αλλά παρακαλώ λίγη κατανόηση μέχρι να το συνηθίσω για να μην το ξεχάσω πουθενά στη δουλειά μου!!! Καλό σας βράδυ!!!
Επίσηςθα ήθελα να αφήσετε λίγο τον εαυτό σας να πιστέψετε ότι καμία φορά τα πράγματα είναι απλά...
Όμορφα και αληθινά
Δεν χρειάζονται πολλά.
Αντιλαμβάνομαι όμως ότι το απλό είναι και δύσκολο στο να το πιστέψεις.