Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.065
- Πόντοι
- 3.556
Με το ένα ποστ π έχεις μόνο με περιστέρι μπορείς να την στείλειςΚαινούριος στο σπορ εδώ . Ελτηννεχω στείλει μνμ την κοπέλα αλλά ακόμα απάντηση δεν πήρα .
Καντα 5 κ βλέπουμε
Με το ένα ποστ π έχεις μόνο με περιστέρι μπορείς να την στείλειςΚαινούριος στο σπορ εδώ . Ελτηννεχω στείλει μνμ την κοπέλα αλλά ακόμα απάντηση δεν πήρα .
ρε τυχερουληδες εκεί ΘεσσαλονίκηΦωτογραφίες της ηείχε δημοσιεύσει στο thread....![]()
Ανεξάρτητες Call Girls Θεσσαλονίκη - Page 34 - bourdela.com forum
Υπαρχει τιποτα ? Η μονο γραφεια.και ποια ειναι αυτα?www.bourdela.com
Μα ... αν δεν ανοίξει εκείνη την δυνατότητα λήψης μνμ στις προσωπικές της συνομιλίες δεν γίνεται τίποταΜε το ένα ποστ π έχεις μόνο με περιστέρι μπορείς να την στείλεις
Καντα 5 κ βλέπουμε
Δεδομένου οτι λογω του δίωρου στο προφίλ σου, θα εχει πλακώσει ολη η πεινασμενη χωρίς φραγκο πιτσιρικαρία, που οι περισσοτεροι νομίζουν οτι ειναι πρωταγωνιστες του Rocco Siffredi , (επειδη σκεφτονται με το πουτσοκεφαλο και οχι με τον εγκέφαλο και οι κανονες ασφάλειας πανε περίπατο) , τις εξετασεις σου πρεπει να ζητανε να ανεβασεις και οχι τις φωτο, αλλα όπως φαίνεται η λογική λείπει .Kαλησπέρα σε όλους!!!
Ναι κατανοώ ότι οφείλω να είμαι πιο άμεση στην επικοινωνία οπότε σιγά σιγά το διορθώνω.
Εκτιμώ την κατεύθυνση που μου δίνετε και θα την εκμεταλλευτώ με την καλή έννοια για να μην σας κουράζω.
Φωτογραφίες ίσως ανεβάσω αλλά είναι κάτι που δεν με κάνει να νιώθω πολύ άνετα.
Παρολαυτα επειδή είναι λογικό να θέλετε να δείτε στέλνω σε μύνημα στο κινητό σας εφόσον μου ζητηθεί.
Από την εμπειρία μου στα ραντεβού μιας εβδομάδας είδα ότι είστε φυσιολογικοί άνθρωποι και εσείς και με λογική οπότε είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να συνδυάσεις ραντεβού με κανονική εργασία αλλά όχι αδύνατον.
Όταν προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα με το σωστό τρόπο και στον σωστό χρόνο η ζωή μας ανταμείβει.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Ναι φαίνεται περίεργο όντως εάν σκεφτείς ότι δεν έχει αγγελία και το κινητό της το βρίσκεις από τη νήμα της .Μια βδομαδα ραντεβού , θεωρητικά minimum 30 ατομα εχουν βρεθεί μαζί της , ΕΝΑΣ δεν μπηκε στον κοπο να πεί πως πέρασε.
Μετα μερικοί παρεξηγούνται που δεν δίνουμε οι παλιοτεροι info.
επειδή αναφέρεις τον όρο εξετάσεις και είσαι ο μόνος που έχεις βρεθεί μαζί της ...εάν στη συνάντηση σου παρατήρησες "κάτι" θα πρέπει να το αναφέρεις.Δεδομένου οτι λογω του δίωρου στο προφίλ σου, θα εχει πλακώσει ολη η πεινασμενη χωρίς φραγκο πιτσιρικαρία, που οι περισσοτεροι νομίζουν οτι ειναι πρωταγωνιστες του Rocco Siffredi , (επειδη σκεφτονται με το πουτσοκεφαλο και οχι με τον εγκέφαλο και οι κανονες ασφάλειας πανε περίπατο) , τις εξετασεις σου πρεπει να ζητανε να ανεβασεις και οχι τις φωτο, αλλα όπως φαίνεται η λογική λείπει .
Αυτο βεβαια ισχυει για όλα τα κορίτσια του χώρου , αλλα le bon sens n'est finalement pas si courant.
Μην φανταζεστε πραγματα που δεν ειπα.επειδή αναφέρεις τον όρο εξετάσεις και είσαι ο μόνος που έχεις βρεθεί μαζί της ...εάν στη συνάντηση σου παρατήρησες "κάτι" θα πρέπει να το αναφέρεις.
Δεν χωράνε εγωισμοί σε τέτοια θέματα....
Μην φανταζεστε πραγματα που δεν ειπα.
Απλα ειπα οτι αντι να καιγομαστε να ζηταμε να μας δειχνουν φωτο τα κοριτσια , πρωτη προτεραιοτητα μας να ειναι , να ζηταμε να μας δειχνουν τις εξετασεις τους.
Τωρα το καταλαβες;
Θεωρητικά δεν θα διαφωνήσει πιστεύω κανείς ... πρακτικά όμως μόνον αυτό δεν γίνεται... ας είμαστε ρεαλιστές.Μην φανταζεστε πραγματα που δεν ειπα.
Απλα ειπα οτι αντι να καιγομαστε να ζηταμε να μας δειχνουν φωτο τα κοριτσια , πρωτη προτεραιοτητα μας να ειναι , να ζηταμε να μας δειχνουν τις εξετασεις τους.
Τωρα το καταλαβες;.
Καλησπέρα σε όλους,
Έχει αναφερθεί νομίζω παλιότερα σε άλλο thread αλλά επειδή δεν το βρίσκω και δοθείσης της ευκαιρίας εδώ, υπάρχουν ξενοδοχεία στα ανατολικά που να προτείνονται;
το ραντεβου το εκλεισες ευκολα η περιμενες μερες;Ραντεβού με την Άννα την προηγούμενη εβδομάδα. Η κοπέλα στην πρώτη σελίδα στο νήμα της μας λέει ότι είναι η τριανταπενταρα της διπλανής πόρτας που γουστάρει το πρωκτικό. Και έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
Από εμφάνιση έχει μερικά κιλά παραπάνω αλλά είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω της. Το στήθος της όπως στις φωτογραφίες, μεγαλουτσικο και στητο. Το ραντεβού είχε κανονιστεί για τις 10 το βράδυ, ήρθε 10:20 και το διαλυσαμε 11:50, έκατσε ακριβώς 1,5 ώρα χωρίς κάποια έξτρα χρέωση.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες δεν υπήρξε κάτι που να ζήτησα και να μην το έκανε ( φιλιά, γλωσσοφιλα, χάδια, δάχτυλα παντού, deep throat, mouthfuck και anal ). Η όρεξη και η διάθεση της ήταν σαν να πηδούσα την γκόμενα μου ένα πράγμα.
Εν κατακλείδι η κοπέλα δεν προσφέρεται για μοντελοπνιχτες και πιπινολατρεις, για τους υπόλοιπους είναι ο ορισμός του VFM.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα
Με πρωινή δουλειά, άντε να έκανε 2 ραντεβού ημερησίως, κι ίσως και όχι όλες τις μέρες.Μια βδομαδα ραντεβού , θεωρητικά minimum 30 ατομα εχουν βρεθεί μαζί της , ΕΝΑΣ δεν μπηκε στον κοπο να πεί πως πέρασε.
Μετα μερικοί παρεξηγούνται που δεν δίνουμε οι παλιοτεροι info.