εισαι σε δημοσιο φορουμ εχεις εκθεσει το τηλεφωνο σου και με ρωτας απο βγαζω αυτο το συμπερασμα ...?
αυτα καλη μου τα κανουν κοπελες εκτος δουλειας οχι καποια που ειναι στο μειντανι ...
οπως και να εχει καλη σου συνεχεια θα βρεις τον δρομο σου και τα πατηματα σου ...
Ναι αυτό σε ρωτάω.
Όσον αφορά το υπόλοιπο μύνημα σου που κατά τη γνώμη σου με προσβάλλει θα σου διευκρινήσω ότι δε με προσβάλλουν οι λέξεις.
Όταν ξαπλώνεις είτε με μια γυναίκα " της δουλειάς" είτε με μια γυναίκα εκτός δουλειάς από την στιγμή που αποφασίζεις ως άντρας να την ακουμπήσεις, να την χαϊδέψεις,
την πληρώνεις ή όχι οφείλεις να την σέβεσαι μόνο και μόνο γιατί είναι επιλογή σου.
Αν δεν την σέβεσαι κατά την γνώμη μου δεν σέβεσαι τον εαυτό σου.
Ένας άντρας που σέβεται τις επιλογές του ακόμα και όταν πληρώνει είναι ευγενικός και δεν προσπαθεί να επιβληθεί με το κύρος που του δίνουν τα χρήματα.
Ένας άντρας δεν τα βάζει με έναν λιγότερο δυνατό από αυτόν.
Στην προκειμένη περίπτωση όλα τα κορίτσια που πληρωνόμαστε είμαστε λιγότερο δυνατά από εσένα για πολλούς και αυτονόητους λόγους.
Προσωπικά θα σε παρακαλούσα να μην τα βάζεις μαζί μου γιατί είμαι πιο αδύναμη από εσένα σε αυτή την δεύτερη ζωή.
Σήμερα συνηδητοποίησα με την έστω διαδικτυακή μας γνωριμία μιας και δεν σε γνωρίζω ότι πρέπει να προσέχω περισσότερο γιατί ο κόσμος βγάζει μένος που πηγάζει από την ανάγκη για εξουσία. Και ο τρόπος να την πάρει είναι να μειώσει το άλλον κάνοντας κατάχρηση της ευνοϊκής του θέσης μιας και δεν εκδίδεται και λόγω της ασφάλειας που του δίνει η οθόνη.
Θα ήθελα να μην θεωρήσεις ότι σε προσβάλλω διότι δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση αλλά σου απαντάω συγκεκριμένα με την αισιοδοξία ότι θα προβληματιστείς.