Όσον αφορά τον κύριο βάζουμε μια άνω τελεία μέχρι να εμφανιστεί διότι έστειλα μύνημα μέσω του forum δεδομένου οτι δεν τον γνωρίζω αλλά προς το παρών δεν είναι διαθέσιμος. Στην περίπτωση που εμφανιστεί θα τοποθετηθώ. Αν και η σωστή σειρά των πραγμάτων όταν κάποιος πηγαίνει στον ιατρό μετά από ραντεβού με κοπέλα επί πληρωμή είναι να την καλέσει απευθείας τρομαγμένος. Και όχι να βρει τη ψυχραιμία να "γράψει και κριτική" και να συμβουλέψει τους επόμενους να μην πανικοβληθούν....Αναμένουμε.
Καλημέρα σε όλους .
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους σας και περισσότερο τους ανθρώπους που κάναμε ραντεβού σχετικά με τον " κύριο" που υπονόησε διάφορα για την υγεία μου.
Αρχικά μέσω του δημόσιου λόγου με καλεί σε προσωπικό μύνημα να μιλήσουμε και ενώ το έκανα διότι δεν γνωρίζω καν ποιος είναι δεν έχει απαντήσει.
Ούτε τηλέφωνο με έχει καλέσει.
Σήμερα πήρα άδεια από την κανονική μου εργασία για να κάνω Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα στην Βιοϊατρική αν και είχα αποτελέσματα από εξετάσεις μου 15 μέρες πριν.
Καθώς επίσης είχα ακόμη και γενική ούρων από 15 Ιουνίου, μάλιστα την συγκεκριμένη εξέταση την κάνω κάθε εβδομάδα γιατί είναι πολύ εύκολο να κολήσεις από μια απλή ουρολοίμωξη μέχρι κάτι πιο σοβαρό.
Ακόμα και μια απλή ουρολοίμωξη όμως αν εγώ δεν κάνω κάθε εβδομάδα σχετική εξέταση και κολλήσω κάτι θα ταλαιπωρήσω τις συζύγους σας αλλά πιθανόν να δημιουργήσω και πρόβλημα στην σχέση σας ή στον γάμο σας.
Και είναι κάτι που δεν θέλω.
Δεν είμαι φορέας καμίας ασθένειας και οι εξετάσεις μου είναι διαθέσιμες μέσω watsapp ή viber για να σας τις δείξω αλλά και για να τις δείχνω πριν το ραντεβου , κάτι που θα εφαρμόσω είτε θέλετε να τις δείτε είτε όχι.
Δυστυχώς είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να δείτε όνομα και ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι έτσι χάνετε το νόημα αλλά σε αυτό που συμμετέχουμε όλοι πρέπει να προσαρμοζόμαστε
Πήρα άδεια από την δουλειά μου για να μην έχετε άγχος εσείς που συνευρεθήκατε μαζί μου
Εδώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ που με εμπιστευστε κάτι που μου δείξατε μέσω τηλεφώνου αλλά και μέσω του forum.
Παρολαυτά ΜΟΝΟ για εσάς όφειλα να κάνω σήμερα εξετάσεις και να αφήσω όλες μου τις υποχρεώσεις για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία η οποία θα ήταν λογική.
Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ενημερώσω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ , αν και δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι εκφράσεις, ότι δεν έχει νόημα να με καλείτε στο τηλέφωνο για να συνεργαστούμε αλλά ούτε και να προσπαθείτε να με χειριστείτε.
Δήθεν ότι τα αγόρια όπως λέτε εσείς αλλά εγώ λέω ΑΝΤΡΕΣ σε αντίθεση με εσάς που είστε ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ότι θα με εκμεταλλευτούνε και να αυξήσω τις τιμές μου γιατί χαλάω τη πιάτσα.
Αρχικά ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΊ ΜΟΥ ΘΑ ΚΆΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΏ και θα το δίνω όπου θέλω, όσο θέλω και σε όποιον θέλω είτε με πληρωμή είτε όχι.
Και αυτό γιατί έχω το πλεονέκτημα να μην είμαι από μια ξένη χώρα αλλά ακόμη περισσότερο γιατί σέβομαι πολύ τον εαυτό μου και δεν έχω τιμή.
Αν ξυπνήσω αύριο και θέλω να ξαπλώσω με κάποιον χωρίς χρήματα θα το κάνω.
Ταβατζή δε θα έβαζα ποτέ στο κεφάλι μου με την δικαιολογία ότι θα με προστατεύσει ένας κατεστραμμένος.
Διότι κατεστραμμένος είναι κάποιος και μάλιστα αρσενικό που φτάνει 50 ετών και τον ζουν οι γυναίκες που εκμεταλλεύεται μιας και δεν ήταν άξιος να κάνει κάτι στη ζωή του μόνος του και να προσφέρει χωρίς να κάνει κακό στον άλλον.
Κατεστραμμένος είναι όταν φτάνει στο σημείο να "φοβάται" μια αννούλα...σαν εμένα που δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο.
Όταν έχει πολύ όμορφες γυναίκες που δυστυχώς εκμεταλλεύεται δε χρειάζεται να αγχώνετε για εμένα, αφενός γιατί αυτά τα κορίτσια δεν συγκρίνονται μαζί μου στην ομορφιά αφετέρου κάνω 1 ραντεβού την ημέρα.
Κατεστραμμένος και αναξιοπρεπής όμως είναι ένας "άντρας" ή ένας άνθρωπος που για να επιβιώσει προσπαθεί να κάνει κακό στον άλλον.
Οπότε ταβατζήδες οι όπως αποκαλείτε πουτάνες είναι πιο αξιοπρεπείς από εσάς γιατί κάνουν στον εαυτό τους κακό και όχι σε άλλους με την επιλογή τους.
Δεν επιβιώνουν κάνοντας κακό.
Όσον αφορά εμένα που η οικονομική συναλλαγή μου με κάνει πουτάνα προς ενημέρωση σας δεν νιώθω πουτάνα γιατί δεν είμαι υποχείριο κανενός και δεν θα γίνω. Και εγώ δεν μου κάνω κακό , περνάω ωραία και θα συνεχίσω
Οπότε θα πρέπει να προσαρμοστείτε στην αλλαγή που λέγεται Άννα για 1 χρόνο.
Θα σας συμβούλευα να μην φερθείτε ανόητα όπως συνηθίζετε πιθανόν αλλά έξυπνα.
Διότι στην φύση δεν επιβιώνει ούτε ο πιο ισχυρός ούτε ο πιο έξυπνος, αλλά εκείνος που προσαρμόζεται στις αλλαγές.