Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
Πολύ εύκολα. Αν η Άννα κάνει, όπως μου είπε, 1-2 ραντεβού την ημέρα θα χρειαστείς υπομονήτο ραντεβου το εκλεισες ευκολα η περιμενες μερες
Πολύ εύκολα. Αν η Άννα κάνει, όπως μου είπε, 1-2 ραντεβού την ημέρα θα χρειαστείς υπομονήτο ραντεβου το εκλεισες ευκολα η περιμενες μερες
Και για να ευθυμήσουμε λιγάκι....Πολύ εύκολα. Αν η Άννα κάνει, όπως μου είπε, 1-2 ραντεβού την ημέρα θα χρειαστείς υπομονή
Xαίρομαι που πέρασες όμορφα!Ραντεβού με την Άννα την προηγούμενη εβδομάδα. Η κοπέλα στην πρώτη σελίδα στο νήμα της μας λέει ότι είναι η τριανταπενταρα της διπλανής πόρτας που γουστάρει το πρωκτικό. Και έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
Από εμφάνιση έχει μερικά κιλά παραπάνω αλλά είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω της. Το στήθος της όπως στις φωτογραφίες, μεγαλουτσικο και στητο. Το ραντεβού είχε κανονιστεί για τις 10 το βράδυ, ήρθε 10:20 και το διαλυσαμε 11:50, έκατσε ακριβώς 1,5 ώρα χωρίς κάποια έξτρα χρέωση.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες δεν υπήρξε κάτι που να ζήτησα και να μην το έκανε ( φιλιά, γλωσσοφιλα, χάδια, δάχτυλα παντού, deep throat, mouthfuck και anal ). Η όρεξη και η διάθεση της ήταν σαν να πηδούσα την γκόμενα μου ένα πράγμα.
Εν κατακλείδι η κοπέλα δεν προσφέρεται για μοντελοπνιχτες και πιπινολατρεις, για τους υπόλοιπους είναι ο ορισμός του VFM.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα
Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν σπατάλησες τον χρόνο σου και πέρασες εξίσου όμορφα!Συναντηση με Αννα.οπως ακριβως τα λεει ο james....καθημερινη κοπελα οπως γραφει κ η ιδια...υψος κιλα ηλικια οτι γραφει στο περιπου...εχει μερικα κιλα παραπανω στην κοιλια αλλα γενικα ειναι ωραια κατανεμημενα...εκτος φυσικα οι μοντελακηδες που δε νομιζω οτι η πρωτη εντυπωση θα ειναι αυτη που θελουν...προσωπικα παντως δε την θεωρω ασχημη σε καμια των περιπτώσεων συν οτι εχει ΠΟΛΥ ωραιο στηθος... υπηρεσίες ΑΨΟΓΕΣ κ αντεχει κ σε hardcore bdsm με την προϋπόθεση οτι ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....το μοναδικο αρνητικο ειναι οτι δε κανει πολλα ραντεβού καθως εχει πρωινη δουλεια κ δε ξερω ποσο ευκολα θα βρίσκονται ραντεβου για οσους θελουν....κατα τα αλλα οντως vfm....
Καλησπέρα!Αργησε πολυ σε εμενα προσωπικα να απαντησει στα μηνυματα στο whatsapp. Κακο σαν πρωτη εντυπωση αλλα διαβαζοντας τις κριτικες παραπανω φαινεται οτι αυτο συμβαινει λογο πρωινης δουλειας. Αννα καλο θα ηταν να διευκρινησεις τι ωρες κανεις ραντεβου και ποιες μερες.
Kαλησπέρα, φυσικά και στο viberΣε βάϊμπερ μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου ή εδώ με προσωπικό μήνυμα???
ζητας να βαλουμε κουρδιστηρι στην καυλα μας ...Καλησπέρα!
Αρχικά απολογούμαι για την καθυστερημένη απάντηση μου σε εσένα,
προσπαθώ να το διορθώσω παρολαυτα.
Επειδή έχεις δίκιο θα διευκρινήσω αυτά που αναφέρεις.
Εργάζομαι πενθήμερο 8:00-20:00.
Παρολαυτα μπορώ να βγαίνω για 2 ώρες έξω για εξωτερικές δουλειές. Οπότε και κανονίζω το ραντεβού μου μαζί σας.
Ραντεβού κάνω από Δευτέρα έως Κυριακή ιδανικά αλλά όχι απαραίτητα από 14:00-19:00.
Δεν έχω δικό μου χώρο.
Δεδομένου ότι προσπαθώ να κάνω 1 με 2 ραντεβού την ημέρα , 1 ουσιαστικά θα ήταν αποτελεσματικό να συνεννοούμαστε περίπου 2 ημέρες νωρίτερα έτσι ώστε να μπορώ να σας εξυπηρετήσω την ώρα που βολεύει εσάς.
Δυστυχώς δεν μπορώ εύκολα να σηκώσω το τηλέφωνο όταν με καλείται αλλά μπορούμε με μυνήματα να κλείνουμε τηλεφωνικό ραντεβού.
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ!
κατι δεν παει καλα στην αθηνα ...Ρε δε γαμιεστε εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη λέω εγώ? Πρωτάθλημα πήρατε, Νικόλ σεξοβόμβα έχετε, το γλυκό το πιπινάκι την Αλεξία την έχετε, σας κάθετε τώρα και η anal lover Άννα που έρχεται με φορα, και μετά μου κλαίγεστε κιόλας??? Βρε ΟΥΣΤ... ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
Πολλά, και πολλά χρόνια τωρακατι δεν παει καλα στην αθηνα ...
μετακομισε θεσσαλονικη να χορτασεις πουτανια...Πολλά, και πολλά χρόνια τωρα
Αν δεν είχε τόσους Παοκτζηδες μπορεί και να το είχα κάνειμετακομισε θεσσαλονικη να χορτασεις πουτανια...
καρμιρηδες αθηναιοι ...
Εχουμε κι αλλες κρυφες στα μαγαζια που παιρνουν δουλεια στο σπιτι, αλλά δεν τις εμφανίζουμε μην μας τις χαλασετε!Ρε δε γαμιεστε εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη λέω εγώ? Πρωτάθλημα πήρατε, Νικόλ σεξοβόμβα έχετε, το γλυκό το πιπινάκι την Αλεξία την έχετε, σας κάθετε τώρα και η anal lover Άννα που έρχεται με φορα, και μετά μου κλαίγεστε κιόλας??? Βρε ΟΥΣΤ... ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
Φιλε αν λείπανε η παοκτζηδες απο την πολη , Μονακό θα είμασταν!!!!Αν δεν είχε τόσους Παοκτζηδες μπορεί και να το είχα κάνει
Καλησπέρα!ζητας να βαλουμε κουρδιστηρι στην καυλα μας ...
εισαι σε δημοσιο φορουμ εχεις εκθεσει το τηλεφωνο σου και με ρωτας απο βγαζω αυτο το συμπερασμα ...?Καλησπέρα!
Δεν κατανοώ από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα.
Σε καμία περίπτωση "δεν ζήτησα να βάλετε κουρδιστήρι στην κάβλα σας".
Αφενός γιατί θα ήταν ανόητο από πλευράς μου ακόμα και να το προσπαθήσω αφετέρου θα ήταν και παράλογο.
Ενημέρωσα απλά για τις δυνατότητες μου τις οποίες δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να ακολουθήσει.
Καλή Κυριακή να έχεις