FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι,μας δίνει παραπάνω δόση.....Μας χαρισε μπουτακι σημερα για να βγαλουμε το σαββατοκυριακο..
Ναι,μας δίνει παραπάνω δόση.....Μας χαρισε μπουτακι σημερα για να βγαλουμε το σαββατοκυριακο..
Συνηθισμένη κοπέλα είναι έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες με το σορτσάκι και το μπικίνι
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός
Άλλη πηγή ενθουσιασμού αυτή :Sγιατι ειναι στον ΣΚΑΙ ;)
γιατι λεει ειδησεις με τετοιον τροπο ωστε δε σε νοιαζει τι ακριβως λεει...
γιατι μετα την τσαπανιδου ειναι μια δροσοσταλια
γιατι τωρα αρχισε η τηλεοπτικη σεζον
και δεν υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που να ναι αξια σχολιασμου...
Μια χαρά είναι η κοπέλα (προφανώς) απλώς από τις φωτογραφίες που έβαλε η chantal99 φαίνεται εντελώς κοριτσάκι,στυλ φοιτήτρια πρώτου έτουςJose armando de la vega........Για την εικόνα που δείχνει από τις φωτογραφίες δεν έχεις άδικο....
Αλλά δεν ξέρω......μου αρέσει και μου αρέσει πολύ.......
Ίσως είμαι.....
γιατι ειναι στον ΣΚΑΙ ;)
γιατι λεει ειδησεις με τετοιον τροπο ωστε δε σε νοιαζει τι ακριβως λεει...
γιατι μετα την τσαπανιδου ειναι μια δροσοσταλια
γιατι τωρα αρχισε η τηλεοπτικη σεζον
και δεν υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που να ναι αξια σχολιασμου...
Μα γι αυτο ο ενθουσιασμος , επειδη ειμαστε ´ στερημενοι ´ απο συνηθισμενες κοπελες, πηξαμε στις αρχικαραπουταναρες με τα ξανθα μαλλια και τις σιλικονες, και φυσικα το νεο αιμα στην τιβι που γεμισε γκιοσες.Συνηθισμένη κοπέλα είναι
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός
γιατι βαρεθηκαμε τις γριες
Μια χαρά είναι η κοπέλα (προφανώς) απλώς από τις φωτογραφίες που έβαλε η chantal99 φαίνεται εντελώς κοριτσάκι,στυλ φοιτήτρια πρώτου έτους
Fan της Ασίας ε? Σωστός...Μα γι αυτο ο ενθουσιασμος , επειδη ειμαστε ´ στερημενοι ´ απο συνηθισμενες κοπελες, πηξαμε στις αρχικαραπουταναρες με τα ξανθα μαλλια και τις σιλικονες, και φυσικα το νεο αιμα στην τιβι που γεμισε γκιοσες.
Ασε που κινεζοφερνει λιγο
...και ΔΕΝ είναι όπως την βλέπουμε στον ΣΚΑΙ?το πα αυτο
συμπεριλαμβανεται στο δευτερο και τριτο ΄γιατι΄ ;)
ενταξει..
καποια στιγμη, βγαινει απο το στουντιο, ξεντυνεται και ξεβαφεται... ;)
Και θα ειναι σαφως καλυτερη ως natural.καποια στιγμη, βγαινει απο το στουντιο, ξεντυνεται και ξεβαφεται... ;)