Ξεθαβω το νημα μετα απο καιρο μιας και δηλωνω μεγας,ισως και ο μεγαλυτερος,μπουσδουκοπυρφορος στη χωρα.Με τις πιθανοτητες για δυναμικη επιστροφη να συρρικνωνονται επικινδυνα,που ακομα και αν κατι τετοιο γινει το θεωρω απιθανο να κανει ξεκωλες εμφανισεις οπως στο παρελθον και παραλληλα θα'χει "σπασει" το πανεμορφο προσωπακι της λογω ηλικιας,μιλφευει γαρ,δεν ειναι το δροσερο πιπινι που γνωρισαμε οπως λεει ο τιτλος του νηματος,μηπως καποιο τσακαλι του σαιτ μπορει να μου πει που μπορω να βρω ολοκληρες τις εκπομπες της απο τη 5ετια που ηταν παρουσιαστρια το κοντοπουτανο?Κυριως τις πρωτες 2-3 χρονιες που εβγαινε συχνα με κολλητες φουστες που αναδεικνυαν τη κωλαρα της και με ψηλοτακουνα εφερνε βολτες στο στουντιο και μας εδειχνε γαμπες,ενιοτε και μπουτακια οταν η φουστα ηταν πανω απο το γονατο και ο σκηνοθετης για να ανεβασει τηλεθεαση εστιαζε εκει.Συν το αψεγαδιαστο και αθωο,φαινομενικα,προσωπακι της πουτανιτσας που ηταν φτιαγμενο για bukkake.Εχω ψαξει ολο το web και δεν βρισκω,ουτε στο σαιτ του σκαι ουτε youtube ουτε dailymotion,πουθενα,αυτουσιες τις εκπομπες.Ισως αν καποιος εχει γραμμενες ολοκληρες εκπομπες ή μπορει να βρει σαιτ που να τις εχει,θα του ημουν υπερευγνωμων.Θελω να καταταξω τις πιο ξεκωλες εμφανισεις της σοβαροφανους ξεκωλιαρας και να πιτσιλισω το τσουλακι οπως παλιοτερα που μου/μας εκανε τη πουτσα σιδεροβεργα καθε πρωι
Υ.Γ. Ξερω οτι πολλοι θα με πειτε τερμα πυρφορο,ανωμαλο και οτι τον ειχα κανει λαστιχο με την Αννουλα,οτι και να μου προσαψετε το δεχομαι.Δηλωνω πιστος μαλακας της Αννας Μπουσδουκου.Ειναι η μοναδικη γκομενα στη tv που χωρις να ειναι η κλασικη καλλονη με αναλογιες και φατσα πορνοσταρ πχ μαλεσκου,μονο με τα πουτανιστικα ντυσιματακια της και το προσωπακι της με εφτιαχνε τοσο.Βαζω στοιχημα οτι ειχε αρπαξει πολλες ψωλες και φλοκια στη μουναρα και στη μαπα της για να παρει εκπομπη απο απλη ρεπορτερ που ηταν και να αντικαταστησει τη μιλφαρα τη τσαπανιδου το 13.