Νέα

Άννα Μπουσδούκου,το πιπίνι του ΣΚΑΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 355K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
κωλαράκι της κάνει το μπλέ κολητό φόρεμα σήμερα..αλλά το αμόρε κλασικά το έχει βγάλει στον ήλιο για ρεπορτάζ..τι τραβάμε και εμεις τα αρσενικά!

karaflosoikodomos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Like
268
Πόντοι
20
ρώτησα ένα φιλο μου που δουλευει στο ΣΚΑΙ για την Αννούλα και μου ειπε πως δεν την ειχαν στα σοβαρα , μονο για μεταφρασεις. Και του λεω καλα πως πηρε εκπομπη και μου εκανε αυτή τη χειρονομία .... :pipa1:

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
ρώτησα ένα φιλο μου που δουλευει στο ΣΚΑΙ για την Αννούλα και μου ειπε πως δεν την ειχαν στα σοβαρα , μονο για μεταφρασεις. Και του λεω καλα πως πηρε εκπομπη και μου εκανε αυτή τη χειρονομία .... :pipa1:
το πρωινο διδυμο θα εδωσαν το οκ να κανει πρωινο με  :pipa1: :pipa1: οπως τα λες ...τωρα που ειναι σε αδεια ο Λυριτζης ο Οικονομου βγαινει με μια Μαιρα πολυ καλη για  :pipa1: :pipa1: :pipa1: και αυτη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Θα τα ξέρει καλά ο φίλος από τον ΣΚΑΙ. Από πρώτο χέρι και από τα ενδότερα  :jerking:

karaflosoikodomos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Like
268
Πόντοι
20
Θα τα ξέρει καλά ο φίλος από τον ΣΚΑΙ. Από πρώτο χέρι και από τα ενδότερα  :jerking:
Εντάξει η αλήθεια είναι πως στο εργασιακό χώρο εύκολα μπορεί να βγει τέτοια "βρώμα" για μια ωραία κοπέλα. Είτε γιατί κάποιες μπορεί να ζήλεψαν, είτε γιατί κάποιοι μπορεί να φάγανε χυλόπιτα. Το θέμα είναι πως όταν μια κοπέλα έχει προστυχόφατσα όπως η Αννούλα, δεν είναι και παράλογο κάποιος να της προσφέρει θέση στο ασανσέρ αντί να ανέβει με τις σκάλες. Και επίσης δεν είναι παράλογο να το δεχθει και η ίδια...

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Σημερα, πιο ομορφη απο ποτέ  :hi:

Την πετυχα πανω στο ζαπινγκ, και μετα απο μιση ωρα συνειδητοποιησα οτι βλεπω ΑΚΟΜΑ το κωλοκαναλο, μονο και μονο επειδη με αποβλακωσε/ δεν ειχα ακουσει ουτε μιση ειδηση...

ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
Ελεγχετε τα μυαλα μας!!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Οσο γι' αυτα που ειπωθηκαν παραπανω:

1) Σαφως και δεν εχει καποιο ταλεντο, ή καποιο γνωστικο υποβαθρο.
Ειναι εμφανες.
Αν ειχατε δει την περσινη συνεντευξη στο Μπογδανο, ηταν ακομη πιο εμφανες...
Ωστοσο, εχει ανεση με το φακο και ωραια χαρακτηριστικα. That's all.

2) Σαφως και δεν προωθηθηκε με πιπες.
Ειναι με τον ιδιο γκομενο τοσο καιρο, και, μαλιστα το πανε για γαμο (παροτι ο τυπος δεν ειναι κανας φραγκατος, ή κανας σπουδαιος καριεριστας) => Αυτο προς τιμην της.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Εχει γυρισει το καυλακι.....ξεκουραστω.........

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
231
Πόντοι
21
Ειναι με τον ιδιο γκομενο τοσο καιρο, και, μαλιστα το πανε για γαμο (παροτι ο τυπος δεν ειναι κανας φραγκατος, ή κανας σπουδαιος καριεριστας) => Αυτο προς τιμην της.

Ελπίζω να το έγραψες ειρωνικά αυτό...

Όσες είναι στην tv, γαμιούνται ασύστολα.

Για να φέρω κι ένα παράδειγμα, παλιότερα, στις δόξες του Αlter, φίλος μου cameraman, σε σχετική μας κουβέντα, έψαχνε να βρει ποιος ΔΕΝ είχε γαμήσει από εκεί μέσα την Σκορδά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Για να φέρω κι ένα παράδειγμα, παλιότερα, στις δόξες του Αlter, φίλος μου cameraman, σε σχετική μας κουβέντα, έψαχνε να βρει ποιος ΔΕΝ είχε γαμήσει από εκεί μέσα την Σκορδά.

gamietai καλα η φαιη?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.650
Πόντοι
6.256
Ειναι με τον ιδιο γκομενο τοσο καιρο, και, μαλιστα το πανε για γαμο
Καμια σχεση το εναμε το αλλο, αλλες οι πιπες της δουλειας και αλλες με το γκομενο, μη μπερδευεσε φιλε την ξερουν καλα τη δουλεια τους οι γυναικες , γεννιουνται με το μαγαζι ανοιχτο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

καλα ρε τύπε η μπουσδουκου με τέτοια μουρη σιγουρα θα εχει πιπωσει και το καφετζη στο σκαι αλλά για τη σκορδα μάλλον πέφτεις θύμα των φημών,τόσοι πουστηδες πανελίστες στον αλτερ εψαχνε πολυ ο φιλος σου ο καμεραμαν  να δει ποιοι δε τη πήραν

karaflosoikodomos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Like
268
Πόντοι
20
Οσο γι' αυτα που ειπωθηκαν παραπανω:

1) Σαφως και δεν εχει καποιο ταλεντο, ή καποιο γνωστικο υποβαθρο.
Ειναι εμφανες.
Αν ειχατε δει την περσινη συνεντευξη στο Μπογδανο, ηταν ακομη πιο εμφανες...
Ωστοσο, εχει ανεση με το φακο και ωραια χαρακτηριστικα. That's all.

Τι σχέση έχει φίλε μου που έχει γκόμενο? Ποιος σου είπε πως αυτοί που τους τσιμπούκωνε ήθελαν να τη φορτωθούν κιόλας...Ένας ήταν ο μαλάκας ο Λάτσιος. Οι υπόλοιποι επιλέγουν απλά να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι σχέση έχει φίλε μου που έχει γκόμενο? Ποιος σου είπε πως αυτοί που τους τσιμπούκωνε ήθελαν να τη φορτωθούν κιόλας...Ένας ήταν ο μαλάκας ο Λάτσιος. Οι υπόλοιποι επιλέγουν απλά να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες
Αφου σου λέει ο τύπος ρε τύπε που ξέρει οτι το πάνε για στεφάνι,με το ζόρι σωνει και καλά να τη βγάλεις βίζιτα εσύ :tickedoff:
ντάκσι και η λάσπη εχει τα όρια της,έλεος δηλαδή,τα ιδια λέγανε και για τη Σκορδα αλλα και αυτη με το που γνωρισε το Λιάγκα εκοψε μαχαιρι τα επαγγελματικα παρτουζώματα που λέγανε οι φήμες

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
554
Πόντοι
96

σωστο μου φαινεται.... :kneel:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.650
Πόντοι
6.256
Ναι, καμια δε γαμιεται για προωθηση στην τιβι...
Κανονικες βιζιτες ειναι ολες, θυμαστε βασια λοη. Χουρσαλα αλιμονου και οι γριες σταη. Τρεμη που ολες ειχαν εφοπλιστες και τους παντρευτηκαν κιολας, οταν καλεις μια τηλεπερσονα για κρουαζιερα με το κοτερο και ερχεται τι ειναι? καλογρια?ΒΙΖΙΤΑ ειναι,
Ραπτη καιλη παπαβασιλειου εχουν συρθει σε πολλα κοτερα αλλα δεν τους εκατσε η παντρεια.
Απ τις μεγαλυτερες ηταν και η γιαννα που λιποθυμησε στην καταλληλη αγκαλια.
Σταματαω γιατι ο καταλογος ειναι ατελειωτος,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom