jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ρε μανια που εχουν με τον γαμο
κριμα και την συμπαθουσα
ρε μανια που εχουν με τον γαμο
κριμα και την συμπαθουσα
το πρωινο διδυμο θα εδωσαν το οκ να κανει πρωινο με οπως τα λες ...τωρα που ειναι σε αδεια ο Λυριτζης ο Οικονομου βγαινει με μια Μαιρα πολυ καλη για και αυτηρώτησα ένα φιλο μου που δουλευει στο ΣΚΑΙ για την Αννούλα και μου ειπε πως δεν την ειχαν στα σοβαρα , μονο για μεταφρασεις. Και του λεω καλα πως πηρε εκπομπη και μου εκανε αυτή τη χειρονομία ....
ρώτησα ένα φιλο μου που δουλευει στο ΣΚΑΙ για την Αννούλα και μου ειπε πως δεν την ειχαν στα σοβαρα , μονο για μεταφρασεις. Και του λεω καλα πως πηρε εκπομπη και μου εκανε αυτή τη χειρονομία ....
Εντάξει η αλήθεια είναι πως στο εργασιακό χώρο εύκολα μπορεί να βγει τέτοια "βρώμα" για μια ωραία κοπέλα. Είτε γιατί κάποιες μπορεί να ζήλεψαν, είτε γιατί κάποιοι μπορεί να φάγανε χυλόπιτα. Το θέμα είναι πως όταν μια κοπέλα έχει προστυχόφατσα όπως η Αννούλα, δεν είναι και παράλογο κάποιος να της προσφέρει θέση στο ασανσέρ αντί να ανέβει με τις σκάλες. Και επίσης δεν είναι παράλογο να το δεχθει και η ίδια...Θα τα ξέρει καλά ο φίλος από τον ΣΚΑΙ. Από πρώτο χέρι και από τα ενδότερα
2) Σαφως και δεν προωθηθηκε με πιπες.
Ειναι με τον ιδιο γκομενο τοσο καιρο, και, μαλιστα το πανε για γαμο (παροτι ο τυπος δεν ειναι κανας φραγκατος, ή κανας σπουδαιος καριεριστας) => Αυτο προς τιμην της.
Ελπίζω να το έγραψες ειρωνικά αυτό...
Όσες είναι στην tv, γαμιούνται ασύστολα.
Για να φέρω κι ένα παράδειγμα, παλιότερα, στις δόξες του Αlter, φίλος μου cameraman, σε σχετική μας κουβέντα, έψαχνε να βρει ποιος ΔΕΝ είχε γαμήσει από εκεί μέσα την Σκορδά.
Καμια σχεση το εναμε το αλλο, αλλες οι πιπες της δουλειας και αλλες με το γκομενο, μη μπερδευεσε φιλε την ξερουν καλα τη δουλεια τους οι γυναικες , γεννιουνται με το μαγαζι ανοιχτο.2) Σαφως και δεν προωθηθηκε με πιπες.
Ειναι με τον ιδιο γκομενο τοσο καιρο, και, μαλιστα το πανε για γαμο
καλα ρε τύπε η μπουσδουκου με τέτοια μουρη σιγουρα θα εχει πιπωσει και το καφετζη στο σκαι αλλά για τη σκορδα μάλλον πέφτεις θύμα των φημών,τόσοι πουστηδες πανελίστες στον αλτερ εψαχνε πολυ ο φιλος σου ο καμεραμαν να δει ποιοι δε τη πήρανΌσες είναι στην tv, γαμιούνται ασύστολα.
Για να φέρω κι ένα παράδειγμα, παλιότερα, στις δόξες του Αlter, φίλος μου cameraman, σε σχετική μας κουβέντα, έψαχνε να βρει ποιος ΔΕΝ είχε γαμήσει από εκεί μέσα την Σκορδά.
Οσο γι' αυτα που ειπωθηκαν παραπανω:
1) Σαφως και δεν εχει καποιο ταλεντο, ή καποιο γνωστικο υποβαθρο.
Ειναι εμφανες.
Αν ειχατε δει την περσινη συνεντευξη στο Μπογδανο, ηταν ακομη πιο εμφανες...
Ωστοσο, εχει ανεση με το φακο και ωραια χαρακτηριστικα. That's all.
2) Σαφως και δεν προωθηθηκε με πιπες.
Ειναι με τον ιδιο γκομενο τοσο καιρο, και, μαλιστα το πανε για γαμο (παροτι ο τυπος δεν ειναι κανας φραγκατος, ή κανας σπουδαιος καριεριστας) => Αυτο προς τιμην της.
Αφου σου λέει ο τύπος ρε τύπε που ξέρει οτι το πάνε για στεφάνι,με το ζόρι σωνει και καλά να τη βγάλεις βίζιτα εσύΤι σχέση έχει φίλε μου που έχει γκόμενο? Ποιος σου είπε πως αυτοί που τους τσιμπούκωνε ήθελαν να τη φορτωθούν κιόλας...Ένας ήταν ο μαλάκας ο Λάτσιος. Οι υπόλοιποι επιλέγουν απλά να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες
σωστο μου φαινεται....Ελπίζω να το έγραψες ειρωνικά αυτό...
Όσες είναι στην tv, γαμιούνται ασύστολα.