artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
αν δεν ειχαμε κ τη ντορα στο παραθυρο θα γουσταραμε πρωινιατικα
1.Εφ οσον ζητας στιγμιοτυπο (pic) υποτιθεται οτι εχεις στη δουλεια σου καποιο μεσο με συνδεση στο Ιντερνετ (pc,tablet,mobile κλπ).Με το ιδιο μεσο μπορεις να δεις και το live προγραμμα του Σκαι.
Εαν δεν εχεις η δεν μπορεις (λογω δουλειας),τοτε τι ζητας στιγμιοτυπο...
2.Το σχετικο live streaming ειναι σε 24 ωρη βαση.
Οποτε μετακινεις το κερσορα του video player και βλεπεις οποια εκπομπη της ημερας θελεις...
(Αυτο ειναι το αρχειο που ζητας)
Ειμαι σαφης νομιζω...
σιγά την γκόμενα..
αν και για να έγινε παρουσιάστρια πρέπει να το δουλεύει καλά το θέμα
Νεαρε να ειστε πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σας οταν ανφερεστε σε δημοσια προσωπασιγά την γκόμενα..
αν και για να έγινε παρουσιάστρια πρέπει να το δουλεύει καλά το θέμα
φουλ στην παραμορφωση οι δαχτυλες ή μου φαινεταιΣήμερα...Δικός μας κι ο σκηνοθέτης!
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2014/05/02/Anna-Mpousdoukou-People47-31.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε μάγκες τι κοπελάρα είναι αυτή?Αρρωσταίνω!
Σιγά ρε μαλάκες!Ρε μάγκες τι κοπελάρα είναι αυτή? Αρρωσταίνω!
Νεαρε να ειστε πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σας οταν ανφερεστε σε δημοσια προσωπα
φουλ στην παραμορφωση οι δαχτυλες ή μου φαινεται
Σιγά ρε μαλάκες!
Σιγά τη γκόμενα!
Καλή είναι, με την έννοια ότι καταφέρνει και κρατάει 2-3 ώρες εκπομπή χωρίς να ξεφτιλίζεται με κατινιές και ανοησίες (τύπου Μενεγάκη).
Το οποίο αποδεικνύει ότι έχει εγκέφαλο.
Συνήθως δε, αυτές που έχουν εγκέφαλο τον χρησιμοποιούν για όλες τις δουλειές, συμπεριλαμβανόμενου και του σεξ. Αλλά αυτό δεν είναι απαράβατος κανόνας, οπότε μπορεί και να μην ισχύει.
Εμφανισιακώς όμως, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο, μην τρελλαθούμε κι όλας τώρα με το κάθε κοντοστούπικο που βγαίνει στο γυαλί!
Διαφορετικά γούστα μύστη!Σιγά ρε μαλάκες!
Σιγά τη γκόμενα!
Καλή είναι, με την έννοια ότι καταφέρνει και κρατάει 2-3 ώρες εκπομπή χωρίς να ξεφτιλίζεται με κατινιές και ανοησίες (τύπου Μενεγάκη).
Το οποίο αποδεικνύει ότι έχει εγκέφαλο.
Συνήθως δε, αυτές που έχουν εγκέφαλο τον χρησιμοποιούν για όλες τις δουλειές, συμπεριλαμβανόμενου και του σεξ. Αλλά αυτό δεν είναι απαράβατος κανόνας, οπότε μπορεί και να μην ισχύει.
Εμφανισιακώς όμως, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο, μην τρελλαθούμε κι όλας τώρα με το κάθε κοντοστούπικο που βγαίνει στο γυαλί!
απο τα δυνατα της tvΡε μάγκες τι κοπελάρα είναι αυτή?Αρρωσταίνω!
ψευτικη και καριολαΜετρια θα την χαραχτήριζα!Η Σκορδά είναι ποιο τσαπερδονοκολονοσφυρίχτρα!!!!
ψευτικη και καριολα
τυπε μου εχουμε διαφορετικα γουσταρε τύπε δε κρίνουμε ταλέντο,απο κάβλα και εμφάνιση λέμε!!! η Σκορδά ειναι γαμεύσιμη!η άλλη απλά μέτρια!