Παντως μη φοβαστε, δεν θα το παρω
Δεν ειναι αμιγως λογοτεχνικο το βιβλιο μου (αυτος ειναι ο μονος λογος, βασικα)
για πε για πε
δε παιζει κλοπυ ραιτ βαριεμαι να βαλω και τονους
Παντως μη φοβαστε, δεν θα το παρω
Δεν ειναι αμιγως λογοτεχνικο το βιβλιο μου (αυτος ειναι ο μονος λογος, βασικα)
Άννα Μπουσδούκου ;)
http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/1/tv%20%20photo%20archive/tv_photos_980_400/eidiseis/anna5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πόσες ακόμη μαλακίες νήματα θα ανοίξεις;
παρε και το φεις να φτιαχτεις λιγο
Στο Facebook πάντως δε μιλάει ποτέ!!! Την κόβω για τρελλό υφάκι!!!
μπορει να της ειπε μαν οτι μετα τον καφε θελει να της τον χωσει λιγο.....δλδ ειδε μνμ απο εναν γατονι με αβαταρ λευκη γατουλα που της ελεγε να πανε για καφε κ μετα να της γλυψει το μουνι κ δεν απανταγε?
καλα ειναι τελειως ηλιθια η γκομενα
δλδ ειδε μνμ απο εναν γατονι με αβαταρ λευκη γατουλα που της ελεγε να πανε για καφε κ μετα να της γλυψει το μουνι κ δεν απανταγε?
Ρε φίλε,ένα "καλησπέρα" είπα να ούμε!!!
δλδ ειδε μνμ απο εναν γατονι με αβαταρ λευκη γατουλα που της ελεγε να πανε για καφε κ μετα να της γλυψει το μουνι κ δεν απανταγε?
μαλακα αποκαλυψες το μυστικο πριν 2 λεπτα και εχω ηδη γαμησει 3 γκομενες...λαθος ατακα τοτε
εγω συνηθως λεω
''Hi''
κ παντα γαμαω
θες δουλεια ακομη μαν ....μαλακα αποκαλυψες το μυστικο πριν 2 λεπτα και εχω ηδη γαμησει 3 γκομενες...
thanks ρε φιλε
Τις προάλλες είχε πιάσει τα μαλλιά της αλογοουρά , ήταν χάρμα ειδέσθε .... δίπλα ο σάτυρος ο Οικονόμου μου φάνηκε πως κωλύονταν , ενδεχομένως να είχε στύση ....
[/την είδα φιλαράκο, καύλα σκέτη η μικρά με τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά.. και ναί, ο Οικονόμου δίπλα της δαγκωνόταν συνέχεια αλλά και απεναντί της το Χριστινάκι μας την έτρωγε με τα μάτια της.. εκτός απο τα αθλητικά της ημέρας φαντάζομαι θα βρήκε χρόνο στα καμαρίνια να δείξει στην Αννούλα τι εστί ]
λαθος ατακα τοτε
εγω συνηθως λεω
''Hi''
κ παντα γαμαω