You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα Κουρή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα πάντα όρθιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.774
- Πόντοι
- 2.606
Κοιτα δεν μπορω να αποκαλυψω τετοια θεματα δημοσια,γιατι θα εχουμε αναταραχες σε ολους τους τομεις(οικονομια,κοινωνια,κυριως σοουμπιζ)ασε που βρηκα μια τρυπα στην αυλη προσφατα και κατι περιεργες πατημασιες που εμοιαζαν με σαυρας σε μεγεθος ανθρωπου.Εχω κρεμασει κατι σκορδα στην πορτα,θα ριξω κι ενα ξεματιασμα και βλεπουμεEννοεις να καθισω αναπαυτικα?ερπετο ειναι η βασιλισσα της αγγλιας...τα χουμε πει αυτα...τυποι να ξερετε οτι ζει και η μαρω κοντου και φυσικα η ζωζω σαπουντζακη
Αυτές είναι ερπετά, δε πιάνονται..
Εδώ μιλάμε για πιπίνια!
Να πάρει θέση τώρα ο Μπακογιαννόπουλος του μπου...
Ότι νομίζεις, αλλά εννοούσα το θέμα ερπετα...
Να σου στείλω τον Μητσάρα να καθαρίσει αν είναι...
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.296
- Πόντοι
- 6.056
Σκουπισμα,σφουγγαρισμα ξεσκονισμα? Τα καταφερνωΚοιτα δεν μπορω να αποκαλυψω τετοια θεματα δημοσια,γιατι θα εχουμε αναταραχες σε ολους τους τομεις(οικονομια,κοινωνια,κυριως σοουμπιζ)ασε που βρηκα μια τρυπα στην αυλη προσφατα και κατι περιεργες πατημασιες που εμοιαζαν με σαυρας σε μεγεθος ανθρωπου.Εχω κρεμασει κατι σκορδα στην πορτα,θα ριξω κι ενα ξεματιασμα και βλεπουμεEννοεις να καθισω αναπαυτικα?ερπετο ειναι η βασιλισσα της αγγλιας...τα χουμε πει αυτα...τυποι να ξερετε οτι ζει και η μαρω κοντου και φυσικα η ζωζω σαπουντζακη
Αυτές είναι ερπετά, δε πιάνονται..
Εδώ μιλάμε για πιπίνια!
Να πάρει θέση τώρα ο Μπακογιαννόπουλος του μπου...
Ότι νομίζεις, αλλά εννοούσα το θέμα ερπετα...
Να σου στείλω τον Μητσάρα να καθαρίσει αν είναι...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.721
- Πόντοι
- 9.297
Η Μαρω Κοντου εχει κανει φωτογραφιση για Playboy...λιγο σεβασμο ρε!
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 456
Κορυφαίο μουνι των '90 η Αννα Κουρή...μάλιστα...μαλλον ηταν και η τελευταία γυναικα που θυμάται να είδε στα μάτια του ο υπερπαίχτης πριν ναυαγήσει και την βγαλει με χίλια βάσανα σε βραχονησίδα μεχρι να τον βρουν τα σωστικά συνεργεία πρόσφατα...ρε...συνέλθετε γαμω το κορονοβιρούσι μου μέσα!!!!
πάντα όρθιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
ήταν τρελό μουνί η Αννούλα
κρίμα που δε γύρισε κάτι το αξιοκαυλο
κρίμα που δε γύρισε κάτι το αξιοκαυλο
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.816
- Πόντοι
- 3.656
παλι καλα που μας το θυμισες τυπε να παμε να το βρουμε να την παιξουμε...Η Μαρω Κοντου εχει κανει φωτογραφιση για Playboy...λιγο σεβασμο ρε!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.562
- Πόντοι
- 10.411
[/quote]Αν συνεχιστει η καραντίνα, οσονουπω θα διαβάσουμε για το πόσο μουναρα ήταν η μακαρίτισσα η Σαπφω Νοταρά
Βλέπω λίαν συντόμως να ξεπροβάλλουν και νήματα για Μαρίκα Μητσοτάκη,Μαργαρίτα Παπανδρέου και Ταϋγέτη Μπασούρη
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.721
- Πόντοι
- 9.297
Birlas ηταν πολυ καλυτερη απο πολλα δηθεν ξεκωλακια της σημερινης show biz.Aν μιλησω και για την Ελενη Ερημου και την μνημειωδη φωτογραφιση της για το Playboy στην Πορτογαλια...εκει απλα οι μικρες ωχριουν!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.774
- Πόντοι
- 2.606
παλι καλα που μας το θυμισες τυπε να παμε να το βρουμε να την παιξουμε...Η Μαρω Κοντου εχει κανει φωτογραφιση για Playboy...λιγο σεβασμο ρε!
Υπάρχει και βίντεο...
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Τα εχουμε πει για την Ερημου,τετοια καβλωμενη ρογα δεν εχω ξαναδει και επισης σεβασμος στην Ελενη γιατι εστειλε τον Τυφωνα(Θαναση Γιαννακοπουλο) στον αλλο κοσμο να παρει ασπιρινες!Birlas ηταν πολυ καλυτερη απο πολλα δηθεν ξεκωλακια της σημερινης show biz.Aν μιλησω και για την Ελενη Ερημου και την μνημειωδη φωτογραφιση της για το Playboy στην Πορτογαλια...εκει απλα οι μικρες ωχριουν!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
... και ζουμερή κωλάρα για φάπες και σοδόμισμα!τετοια καβλωμενη ρογα δεν εχω ξαναδει
Συνημμένα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.721
- Πόντοι
- 9.297
Θα ηθελα ενα μπουκαλακι απο αυτην την αμμο στον ταφο μου...
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
Η κορυφαία ρωγάρα της χώρας.... και ζουμερή κωλάρα για φάπες και σοδόμισμα!τετοια καβλωμενη ρογα δεν εχω ξαναδει
vraxoritis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 2.527
- Πόντοι
- 441
πιτσιρικα η Κουρη ειχε κ γαμω τα σωματα, εδω στο 23:32 του βιντεο μαζι με την Καιτη Φινου!!
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.573
- Πόντοι
- 216
Χαχαχα ωραίος δεν το είχα δει ποτέ. Καυλίτσα ήταν η Κουρή στους μεν και δεν, έμπαινα και δεν έβγαινα τότε.πιτσιρικα η Κουρη ειχε κ γαμω τα σωματα, εδω στο 23:32 του βιντεο μαζι με την Καιτη Φινου!!
πάντα όρθιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
επαναφερω
βαλτε φωτο
βαλτε φωτο
papaphilips