Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
φυσικα κ μπορει.
εω ομως το θεωρω πολυ ασχημο.
η ηλικια που εισαι παιδι ειναι 0-16... απο 17-100 μπορεις να γαμιεσαι....
κοιτα ποσα χρονια εχεις μπροστα σου να κανεις σεξ και ποσα λιγα να χαρεις σαν παιδι...γτ να τα σπαταλησεις?
Συμφωνω με την λουκ.
Δεν υπαρχει κανενας λογος για μια ανηλικη ή εναν ανηλικο να κανουν σεξ.
Ειμαι καθετος.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οκ. έτσι το βλέπεις εσύ. η φύση μάλλον αλλιώς το βλέπει: οι ορμές ξεκινάνε πριν τα 16
το παιδι ανακαλυπτει την σεξουαλικοτητα του περιπου στα 9. γυρω στα 4-5 ανακαλυτει το φυλλο του.
τι θες να πεις;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Συμφωνω με την λουκ.
Ειμαι καθετος.

Γνωρίζεις μήπως να μας πεις τι ορίζει η νομοθεσία σχετικά με τη σεξουαλική ενηλικίωση?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Το σεξ είναι σαφώς μία από τις πιο αναγκαίες μορφές ηδονής που χρειάζεται ο άνθρωπος.

Απλά στη σύγχρονη κοινωνία οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί.

Βλέπε βιασμοί, αποπλάνηση, σεξ χωρίς προφυλάξεις και ένα κάρο άλλα.

Γι'αυτό και θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι οι οποίοι προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά από αυτούς τους κινδύνους.

Βάσει νόμου έχω την εντύπωση ότι η σεξουαλική ενηλικίωση είναι στα 15. Σίγουρος δεν είμαι το ξαναλέω.

Άμα το πάρουμε εντελώς βιολογικά ίσως μπορούμε να πούμε ότι ένα κορίτσι είναι ολοκληρωμένη γυναίκα την πρώτη φορά που έχει περίοδο. Αλλά αυτή είναι μόνο η βιολογική πλευρά και ίσως έχει κι άλλες εξηγήσεις πέραν αυτής.
δεν αντιλέγω. όμως βιασμοί, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες κ.λπ. μπορούν να συμβούν και σε 30χρονες. από τη στιγμή που θα εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για ''υγιή'' συνεύρεση, θεωρώ ότι προχωράμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Συμφωνω με την λουκ.
Ειμαι καθετος.
ξερεις κατι 16χρονα πως κωλοτριβονται παντως..οταν βλεπουν στολη;
παντως εγω δεν το μπορω να παω με τοσο μικρη..βλεπω αλλους παντως,που του δινουν και καταλαβαινει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το παιδι ανακαλυπτει την σεξουαλικοτητα του περιπου στα 9. γυρω στα 4-5 ανακαλυτει το φυλλο του.
τι θες να πεις;
καλυτερα να τα διαχωριζουμε,εσεις εχετε πολυ πιο νωρις σεξουαλικη διεγερση σε σχεση με τους ανδρες.
και ωριμαζετε πολυ πιο γρηγορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
οκ. έτσι το βλέπεις εσύ. η φύση μάλλον αλλιώς το βλέπει: οι ορμές ξεκινάνε πριν τα 16
Η φυση μας εχει εμποτισει και με το ενστικτο της βίας.
Πρέπει να την εξασκουμε οποτε μας ερθει?
Υπαρχει και κατι που λεγεται πολιτισμος, και το οποιο χειραγωγει τις παρορμησεις της φυσης, ωστε να μπορει να υπαρξει ομαλη διαβιωση.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν αντιλέγω. όμως βιασμοί, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες κ.λπ. μπορούν να συμβούν και σε 30χρονες. από τη στιγμή που θα εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για ''υγιή'' συνεύρεση, θεωρώ ότι προχωράμε

Ναι αλλά από μία ηλικία και πάνω μπορείς να θεωρηθείς ότι κατέχεις ένα άλφα μυαλό και μια άλφα κριτική ικανότητα ώστε να αποφύγεις σε ένα βαθμό τις κακοτοπιές.

Την "υγιή" συνεύρεση άντε να την ορίσεις...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
τι θες να πεις;

ε, άλλο ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητα, άλλο είναι σε θέση να κάνει σεξ. δεν ξέρω κανέναν 9χρονο να αυνανίζεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Γνωρίζεις μήπως να μας πεις τι ορίζει η νομοθεσία σχετικά με τη σεξουαλική ενηλικίωση?
Ναι.
Ο ανηλικος μπορει να κάνει σεξ στα 16 (συμπληρωμενα) με τη συναινεσή του, και οποιος παει μαζι του δεν εχει κανενα νομικο προβλημα.
Τι σχεση εχει αυτο?
Αν ηταν στο χερι μου, θα εβαζα το οριο στο 18.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλυτερα να τα διαχωριζουμε,εσεις εχετε πολυ πιο νωρις σεξουαλικη διεγερση σε σχεση με τους ανδρες.
και ωριμαζετε πολυ πιο γρηγορα.
βασικα καπως ετσι μας τα μαθαν στην ψυχολογια...εχω τελειωσει βρεφονηπιοκομος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Λυπαμαι που σου προκαλει τοση εκπληξη το γεγονος οτι δεν εχω κανενα προβλημα να συμφωνησω με μια αποψη που ταυτιζεται με την δικη μου, εστω κι αν προερχεται απο ατομο με το οποιο κατα κανονα δεν τα παμε καλα.
Προφανώς εσυ δεν το συνηθιζεις, ε?
Με οποιον δεν τα πας καλα, διαφωνεις παντα ε?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ναι.
Ο ανηλικος μπορει να κάνει σεξ στα 16 (συμπληρωμενα) με τη συναινεσή του, και οποιος παει μαζι του δεν εχει κανενα νομικο προβλημα.
Τι σχεση εχει αυτο?
Αν ηταν στο χερι μου, θα εβαζα το οριο στο 18.

Ρωτάω μαν γιατί το ανέφερα νωρίτερα. Είχα την εντύπωση ότι ήταν στα 15 και ήθελα να σιγουρευτώ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Η φυση μας εχει εμποτισει και με το ενστικτο της βίας.
Πρέπει να την εξασκουμε οποτε μας ερθει?
Υπαρχει και κατι που λεγεται πολιτισμος, και το οποιο χειραγωγει τις παρορμησεις της φυσης, ωστε να μπορει να υπαρξει ομαλη διαβιωση.

όπα. πώς τα μπερδεύεις έτσι ρε γίγαντα? άλλο σεξ, άλλο βία. η βία απαγορεύεται και στα 30 και στα 40 και στα 50. να κόψουμε και το σεξ?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
όπα. πώς τα μπερδεύεις έτσι ρε γίγαντα? άλλο σεξ, άλλο βία. η βία απαγορεύεται και στα 30 και στα 40 και στα 50. να κόψουμε και το σεξ?

Δεν απαγορεύεται η βία.

Απαγορεύεται αν γίνει χωρίς τη συναίνεση του άλλου, ή υπερβεί συγκεκριμένα όρια.

Όπως άλλωστε και με το σεξ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λυπαμαι που σου προκαλει τοση εκπληξη το γεγονος οτι δεν εχω κανενα προβλημα να συμφωνησω με μια αποψη που ταυτιζεται με την δικη μου, εστω κι αν προερχεται απο ατομο με το οποιο κατα κανονα δεν τα παμε καλα.
Προφανώς εσυ δεν το συνηθιζεις, ε?
Με οποιον δεν τα πας καλα, διαφωνεις παντα ε?
οχι.αλλωστε εχω συμφωνησει πολλακις με ατομα που δε συμπαθω.
απλα μου εκανε εντυπωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom