Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλα,12χρονο αγορι και να βιαζεται,ειδικα τα σημερινα παιδια,δεν παιζει με τιποτα.
Ρε συ δεν έγινε Ελλάδα,επίσης μην κρίνεις με βάση την ελληνική κοινωνία...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ημαρτον!
γραφω:
οφειλεις να προστατευεις τα ανηλικα. ακομα κι αν θελουν να παιξουν σε τσοντες. που ειναι το δυσνοητο?
προβλημα δεν εχω αν γαμιεται ή οχι το 15χρονο, εφοσον ξερει πως να προφυλασσεται κ οταν γινεται με ενα συνομηλικο της. οταν εισαι 30++ κ αρεσκεσαι να βλεπεις 15χρονα να τον παιρνουν, εισαι ανωμαλος κ τραγικος.

δε βλεπεις οτι στην πρωτη σειρα λεω για τσοντες κ μετα για το γαμησι της εκτος οθονης? αλλη φορα θα στο σκιτσαρω//

εντάξει. δεν ξέρω αν πρέπει να πω mea culpa. ο γραπτός λόγος δεν μπορεί πάντα να αποδώσει το ύφος του προφορικού. προφανώς στο ''ακόμα κι αν θέλουν'' εσύ τονίζεις το ''θέλουν''. δηλαδή ''τα ανήλικα πρέπει να προστατεύονται από το να παίζουν σε τσόντες είτε αυτό είναι με τη συγκατάθεσή τους είτε όχι''. εγώ τόνισα το ''ακόμα'' εκλαμβάνοντάς το ως ''τα ανήλικα πρέπει να προστατεύονται είτε όταν θέλουν να γαμηθούν είτε όταν θέλουν να παίξουν σε τσόντα''

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
σωστα.αλλα εμενα το ιδιο μου κανει.

να ρωτήσω κάτι? το σεξ προκαλεί ευχαρίστηση στη γυναίκα (όπως και στον άντρα) είτε αυτή είναι 15 είτε 20 είτε 40. γιατί να μην μπορεί να νοιώσει αυτήν την ευχαρίστηση μια 15χρονη?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να ρωτήσω κάτι? το σεξ προκαλεί ευχαρίστηση στη γυναίκα (όπως και στον άντρα) είτε αυτή είναι 15 είτε 20 είτε 40. γιατί να μην μπορεί να νοιώσει αυτήν την ευχαρίστηση μια 15χρονη?
φυσικα κ μπορει.
εω ομως το θεωρω πολυ ασχημο.
η ηλικια που εισαι παιδι ειναι 0-16... απο 17-100 μπορεις να γαμιεσαι....
κοιτα ποσα χρονια εχεις μπροστα σου να κανεις σεξ και ποσα λιγα να χαρεις σαν παιδι...γτ να τα σπαταλησεις?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ο μέσος άνθρωπος για την Λουκ ζει 100 χρόνια άλλωστε κ φυσικά μέχρι τα 100 μπορείς να γαμιέσαι!!! :cheesy:

Άρε Λουκ πως τα πετάς!!! :2funny:

Έχεις πετάξει το μαργαριτάρι του αιώνα χθες και σήμερα ρε αδιόρθωτε, το γκροσομοντάρισμα της λουκ σε μάρανε?  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Έχεις πετάξει το μαργαριτάρι του αιώνα χθες και σήμερα ρε αδιόρθωτε, το γκροσομοντάρισμα της λουκ σε μάρανε?  :2funny:
Αυτος και ο αβραμης δεν μετρανε,ειναι μαργαριταρια απο μονοι τους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί χώνεσαι τώρα,ποιος σε κάλεσε;;; :birdman:

Άσε με λίγο να το απολαύσω!!! :s&m_3: :s&m_1:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Το σεξ είναι σαφώς μία από τις πιο αναγκαίες μορφές ηδονής που χρειάζεται ο άνθρωπος.

Απλά στη σύγχρονη κοινωνία οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί.

Βλέπε βιασμοί, αποπλάνηση, σεξ χωρίς προφυλάξεις και ένα κάρο άλλα.

Γι'αυτό και θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι οι οποίοι προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά από αυτούς τους κινδύνους.

Βάσει νόμου έχω την εντύπωση ότι η σεξουαλική ενηλικίωση είναι στα 15. Σίγουρος δεν είμαι το ξαναλέω.

Άμα το πάρουμε εντελώς βιολογικά ίσως μπορούμε να πούμε ότι ένα κορίτσι είναι ολοκληρωμένη γυναίκα την πρώτη φορά που έχει περίοδο. Αλλά αυτή είναι μόνο η βιολογική πλευρά και ίσως έχει κι άλλες εξηγήσεις πέραν αυτής.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
φυσικα κ μπορει.
εω ομως το θεωρω πολυ ασχημο.
η ηλικια που εισαι παιδι ειναι 0-16... απο 17-100 μπορεις να γαμιεσαι....
κοιτα ποσα χρονια εχεις μπροστα σου να κανεις σεξ και ποσα λιγα να χαρεις σαν παιδι...γτ να τα σπαταλησεις?

οκ. έτσι το βλέπεις εσύ. η φύση μάλλον αλλιώς το βλέπει: οι ορμές ξεκινάνε πριν τα 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom