pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ρε συ δεν έγινε Ελλάδα,επίσης μην κρίνεις με βάση την ελληνική κοινωνία...Καλα,12χρονο αγορι και να βιαζεται,ειδικα τα σημερινα παιδια,δεν παιζει με τιποτα.
Ρε συ δεν έγινε Ελλάδα,επίσης μην κρίνεις με βάση την ελληνική κοινωνία...Καλα,12χρονο αγορι και να βιαζεται,ειδικα τα σημερινα παιδια,δεν παιζει με τιποτα.
ημαρτον!
γραφω:
οφειλεις να προστατευεις τα ανηλικα. ακομα κι αν θελουν να παιξουν σε τσοντες. που ειναι το δυσνοητο?
προβλημα δεν εχω αν γαμιεται ή οχι το 15χρονο, εφοσον ξερει πως να προφυλασσεται κ οταν γινεται με ενα συνομηλικο της. οταν εισαι 30++ κ αρεσκεσαι να βλεπεις 15χρονα να τον παιρνουν, εισαι ανωμαλος κ τραγικος.
δε βλεπεις οτι στην πρωτη σειρα λεω για τσοντες κ μετα για το γαμησι της εκτος οθονης? αλλη φορα θα στο σκιτσαρω//
Στα 14.η ταμτα η τραγουδιαρα εκανε παιδι στα 12 της..αυτο οντως ηταν τραγικο..αλλα δεν ειδα να την εχει χαλασει σε κατι,να εχει τιποτα ψυχικα τραυματα...
σωστα.αλλα εμενα το ιδιο μου κανει.Στα 14.
σωστα.αλλα εμενα το ιδιο μου κανει.
φυσικα κ μπορει.να ρωτήσω κάτι? το σεξ προκαλεί ευχαρίστηση στη γυναίκα (όπως και στον άντρα) είτε αυτή είναι 15 είτε 20 είτε 40. γιατί να μην μπορεί να νοιώσει αυτήν την ευχαρίστηση μια 15χρονη?
Ο μέσος άνθρωπος για την Λουκ ζει 100 χρόνια άλλωστε κ φυσικά μέχρι τα 100 μπορείς να γαμιέσαι!!!απο 17-100 μπορεις να γαμιεσαι....
Ο μέσος άνθρωπος για την Λουκ ζει 100 χρόνια άλλωστε κ φυσικά μέχρι τα 100 μπορείς να γαμιέσαι!!!
Άρε Λουκ πως τα πετάς!!!![]()
Αυτος και ο αβραμης δεν μετρανε,ειναι μαργαριταρια απο μονοι τους.Έχεις πετάξει το μαργαριτάρι του αιώνα χθες και σήμερα ρε αδιόρθωτε, το γκροσομοντάρισμα της λουκ σε μάρανε?![]()
Γιατί χώνεσαι τώρα,ποιος σε κάλεσε;;;Έχεις πετάξει το μαργαριτάρι του αιώνα χθες και σήμερα ρε αδιόρθωτε, το γκροσομοντάρισμα της λουκ σε μάρανε?![]()
Έχεις πετάξει το μαργαριτάρι του αιώνα χθες και σήμερα ρε αδιόρθωτε, το γκροσομοντάρισμα της λουκ σε μάρανε?![]()
Άλλος ένας στο fan club μου.Αυτος και ο αβραμης δεν μετρανε,ειναι μαργαριταρια απο μονοι τους.
με σοκαρεις!Δεν το έπιασα!!!![]()
![]()
![]()
να ρωτήσω κάτι? το σεξ προκαλεί ευχαρίστηση στη γυναίκα (όπως και στον άντρα) είτε αυτή είναι 15 είτε 20 είτε 40. γιατί να μην μπορεί να νοιώσει αυτήν την ευχαρίστηση μια 15χρονη?
φυσικα κ μπορει.
εω ομως το θεωρω πολυ ασχημο.
η ηλικια που εισαι παιδι ειναι 0-16... απο 17-100 μπορεις να γαμιεσαι....
κοιτα ποσα χρονια εχεις μπροστα σου να κανεις σεξ και ποσα λιγα να χαρεις σαν παιδι...γτ να τα σπαταλησεις?
Το ξέρω!!!με σοκαρεις!
Για πες τί κατάλαβες....
Δεν το έπιασα!!!![]()
![]()
![]()
Thanks,τώρα νιωθώ κ πάλι τέρας εξυπνάδας!!!Γκρόσο μόντο : χονδροειδής γενίκευση, τσουβάλιασμα χάρην λόγου.
Thanks,τώρα νιωθώ κ [size=20pt]πάλι[/size] τέρας εξυπνάδας!!!![]()