Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Ναι αλλά από μία ηλικία και πάνω μπορείς να θεωρηθείς ότι κατέχεις ένα άλφα μυαλό και μια άλφα κριτική ικανότητα ώστε να αποφύγεις σε ένα βαθμό τις κακοτοπιές.

Την "υγιή" συνεύρεση άντε να την ορίσεις...

και πάλι δεν αντιλέγω. σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένα κάτω όριο στην ηλικία. αλλά όπως λες, πώς θα το ορίσεις? γιατί δηλαδή να μην μπορεί να θεωρηθεί ότι ένας 15χρονος είναι αρκετά ώριμος ώστε να αποφασίσει να κάνει σεξ εφόσον έχει ενημερωθεί πλήρως πάνω στο θέμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γτ κ εδω μεσα κ εξω εχω δει απειρους να ξερογλυφονται με πιτσιρικια..(ανω των 16 μη παρεξηγηθω)
γ να το θεσω σωστα...ολοι εχουμε κοιταξει καπως ενα μικρομεγαλο με μινι κ γοβες....
και εγω και αλλοι...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Δεν απαγορεύεται η βία.

Απαγορεύεται αν γίνει χωρίς τη συναίνεση του άλλου, ή υπερβεί συγκεκριμένα όρια.

Όπως άλλωστε και με το σεξ.

σόρυ για τη διατύπωση. το ''απαγορεύεται'' δεν το εννοώ νομικά. αντικατάστησέ το με το ''δεν πρέπει να ασκείται''

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και πάλι δεν αντιλέγω. σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένα κάτω όριο στην ηλικία. αλλά όπως λες, πώς θα το ορίσεις? γιατί δηλαδή να μην μπορεί να θεωρηθεί ότι ένας 15χρονος είναι αρκετά ώριμος ώστε να αποφασίσει να κάνει σεξ εφόσον έχει ενημερωθεί πλήρως πάνω στο θέμα?

Εμ έλα ντε.

Ρώτα τους νομοθέτες.

Πρέπει να υπάρχουν νούμερα που να ορίζουν καθολικά κάποια πράγματα.

Ξέρω 16χρονα με πολύ περισσότερο μυαλό, συνείδηση, όπως θες πες το από πολλούς 40άρηδες. Άμα δεν κλείσουν όμως τα 18 δεν μπορούν να ψηφίσουν.

Τώρα το ποια είναι η βάση για να μπουν τα όρια ηλικίας, ανάλογα το πεδίο που αφορούν ανάλογοι και οι κλάδοι που έχουν λόγο στο που θα τεθούν τα όρια.

Για τα όρια για τη σεξουαλική ενηλικίωση πχ, θα πάρεις στοιχεία από την ψυχολογία και την ιατρική. Όχι από τη θρησκεία.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
σόρυ για τη διατύπωση. το ''απαγορεύεται'' δεν το εννοώ νομικά. αντικατάστησέ το με το ''δεν πρέπει να ασκείται''

Βρε να το αντικαταστήσω κι αυτό όπως αντικατέστησα τη βία με την επιθετικότητα.

Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι ουσιώδες στα πλαίσια της κουβέντας που κάνουμε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Βία με συναινεση δεν ειναι βία.

Επιθετικότητα λοιπόν.

μην παίζουμε με τις λέξεις ρε παιδιά. η βία ή επιθετικότητα ή όπως θες πέστη, μπορεί να προκαλέσει από σωματικές βλάβες μέχρι θάνατο. το σεξ κατά κανόνα προκαλεί ευχαρίστηση

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα'χεις πατήσει μαρή?  :2funny:
Δεν ρωτάμε ποτέ την ηλικία μίας γυναίκας!!! :birdman: