Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μην παίζουμε με τις λέξεις ρε παιδιά. η βία ή επιθετικότητα ή όπως θες πέστη, μπορεί να προκαλέσει από σωματικές βλάβες μέχρι θάνατο. το σεξ κατά κανόνα προκαλεί ευχαρίστηση

Και η επιθετικότητα μπορεί να προκαλέσει ευχαρίστηση.

Δεν τα είχες ποτέ σου με ελληνίδα?  :2funny:

Πέραν της πλάκας, το σεξ δεν είναι μόνο μία καθαρά σωματική πράξη. ΤΟυλάχιστον στις σύγχρονες κοινωνίες.

Έχεις και τα πριν του, έχει και τα μετά του. Και αυτά μπορούν να κάνουν άσχημη ζημιά σε έναν νέο κι ανέτοιμο να τα βιώσει και να τα αντέξει άνθρωπο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Γουστάρεις την velvω!!! :2funny:
Και για να μην φανει οτι υπεκφευγω, να το εξηγησω κιολας λιγο, παπαζολη.
Την βελβυ δεν την γουσταρω οπως το λες. Ερωτικα δηλαδη. Δεν την ξερω εξαλλου.
Ομως δεν θα σου κρυψω οτι την συμπαθω και ας με σιχαινεται.
Εχω διακρινει καποιες ευαισθησιες σε αυτο το ατομο που δεν μπορω να τις παρακαμψω.
Όπως τη συμπαθειά της στα ζώα, αλλά και το ενδιαφερον της σε καποιο θρεντ για καποιο προϊόν που βοηθαει ατομα με ειδικες αναγκες. Ειχε γραψει οτι θελει να το αγορασει για να το προσφερει σε καποιον που εχει αναγκη. Το οτι βριζει (και μενα) σαν λιμενεργατης δεν πειραζει, δεν θα την παντρευτω.
Ε λοιπον εγω αυτην την κοπελα τη συμπαθω πολυ. Και ας με βριζει οσο θελει, και ας με σιχαινεται. Οι συμπαθειές μου δεν κρινονται απο το αν με συμπαθει ο αλλος.
Δικαιωμα του.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.493
Πόντοι
2.886
Δεν την γουσταρω, απλα μερικες φορες προσπαθω να καταλαβω πώς σκεφτεται.
Φίλε Αλεξ71 ,η Βέλβυ είναι μια αινιγματική παρουσία !
Αν δεν την δεις από κοντά ,δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου άρεσε .
Πάντως δεν είναι ανήλικη .
Καταδικάζουμε όλοι το γεγονός στο οποίο αναφέρεται το παρόν θρεντ .Και δεν έχει καμία σχέση με την Βέλβυ ,άσχετα αν μικροδείχνει η Βελβούλα ,και την βάζουν με δυσκολία στα ακατάλληλα φιλμ ,μετά απο επιδειξη ταυτότητας.  

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Εμ έλα ντε.

Ρώτα τους νομοθέτες.

Πρέπει να υπάρχουν νούμερα που να ορίζουν καθολικά κάποια πράγματα.

Ξέρω 16χρονα με πολύ περισσότερο μυαλό, συνείδηση, όπως θες πες το από πολλούς 40άρηδες. Άμα δεν κλείσουν όμως τα 18 δεν μπορούν να ψηφίσουν.

Τώρα το ποια είναι η βάση για να μπουν τα όρια ηλικίας, ανάλογα το πεδίο που αφορούν ανάλογοι και οι κλάδοι που έχουν λόγο στο που θα τεθούν τα όρια.

Για τα όρια για τη σεξουαλική ενηλικίωση πχ, θα πάρεις στοιχεία από την ψυχολογία και την ιατρική. Όχι από τη θρησκεία.
ωραία. σε όλα αυτά ας λάβουμε λοιπόν υπόψη την ηλικία στην οποία τα σημερινά παιδιά λαμβάνουν ενημέρωση με τον άλφα ή βήτα τρόπο σε αυτά τα θέματα σε σύγκριση με τα παιδιά παλιότερων εποχών. εγώ π.χ. στα 15 μου έβλεπα μόνο σοφτ τσόντες. τα σημερινά παιδιά έχουν δει χαρντ από τα 10 τους ίσως. ακόμα και με τους καθηγητές στο σχολείο μπορούν πλέον να συζητάνε τέτοια θέματα. λογικό λοιπόν τα όρια ηλικίας να είναι σήμερα χαμηλότερα από ότι πριν 30 χρόνια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ωραία. σε όλα αυτά ας λάβουμε λοιπόν υπόψη την ηλικία στην οποία τα σημερινά παιδιά λαμβάνουν ενημέρωση με τον άλφα ή βήτα τρόπο σε αυτά τα θέματα σε σύγκριση με τα παιδιά παλιότερων εποχών. εγώ π.χ. στα 15 μου έβλεπα μόνο σοφτ τσόντες. τα σημερινά παιδιά έχουν δει χαρντ από τα 10 τους ίσως. ακόμα και με τους καθηγητές στο σχολείο μπορούν πλέον να συζητάνε τέτοια θέματα. λογικό λοιπόν τα όρια ηλικίας να είναι σήμερα χαμηλότερα από ότι πριν 30 χρόνια
Φίλε μου, αν θελεις τη γνωμη μου, εμεις ημασταν ΠΟΛΥ πιο ωριμοι στα 15 μας απο οτι τα σημερινα 15χρονα, πολυ απλα επειδη προσεγγιζαμε σαν εφηβοι το σεξ με δεος και σεβασμο. Ενω τα τωρινα 15χρονα το προσεγγιζουν με ελαφροτητα και φτήνια. Αυτο πιστευω. Και σε αυτο εχει συμβάλλει και η άμεση και ευκολη πρόσβασή τους σε αυτό. Και αυτό επιβραδύνει νομιζω την σεξουαλικη ωριμοτητα, δεν την επιταχυνει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Άααααλλοοοο θέμα αυτό.

Και μάλλον πιο αρνητικό παρά θετικό.

Τα χρόνια της αθωότητας λοιπόν σε αυτόν τον τομέα τέλεψαν προ πολλού.

Πλέον, όταν ένα πιτσιρίκι από τα 14-15 του για να μην πώ και λιγότερο έχει συνηθίσει να βλέπει τσόντες που της γκόμενας ο κώλος είναι ανοιχτός σαν τάληρο, κατεβάζει το παπάρι το 25ποντο μέχρι το στομάχι, καβαλάει τον παρτενέρ και κουνιέται λες και καβαλάει ταύρο στο ροντέο, και άμα λάχει πέφτει κι ένα χέρι ξύλο, δεν έχει την εικόνα του σεξ όπως την είχαν κάποιοι άλλοι κάποτε.

Και το ότι ένα κορίτσι σε αυτές τις ηλικίες θα μπορέσει να ανταποκριθεί κατ'αυτόν τον τρόπο είναι μάλλον απίθανο και θα ήταν και αφύσικο βέβαια.

Κι έτσι (μεταξύ άλλων) εξηγούνται και τα διάφορα χάλια που ακούμε συχνά πυκνά για κοριτσάκια που προκειμένου να τα θέλει ο γκόμενός τους και να μην τα παρατήσει κάνουν παρτούζες, πίπες σε φίλους και γνωστούς, ακάποτα, γυρίζουν βιντεάκια στις τουαλέτες του σχολείου κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο.

Η πορνογραφία στα όρια που έχει φτάσει είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνη ειδικά για τα παιδιά.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Φίλε μου, αν θελεις τη γνωμη μου, εμεις ημασταν ΠΟΛΥ πιο ωριμοι στα 15 μας απο οτι τα σημερινα 15χρονα, πολυ απλα επειδη προσεγγιζαμε σαν εφηβοι το σεξ με δεος και σεβασμο. Ενω τα τωρινα 15χρονα το προσεγγιζουν με ελαφροτητα και φτήνια. Αυτο πιστευω. Και σε αυτο εχει συμβάλλει και η άμεση και ευκολη πρόσβασή τους σε αυτό. Και αυτό επιβραδύνει νομιζω την σεξουαλικη ωριμοτητα, δεν την επιταχυνει.

σεβαστή η άποψή σου, διαφωνώ όμως. δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι το οποίο προκαλεί σε όλους ευχαρίστηση πρέπει να αντιμετωπίζεται με δέος

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Τα πράγματα είναι απλά. Καταρχήν μιλάτε για μία χώρα όπου καμία σχέση δεν έχει με τη χώρα που ζούμε. Εκεί είναι περισσότερο απελευθερωμένοι ( πολλοί όμως το παίζουν πουριτανοί και καλά) και οι γυναίκες καμία σχέση δεν έχουν με τις εδώ ελλεηνίδες. Αν επισκεφτείτε διάφορα πορνόσαιτ θα δείτε οτι υπάρχουν άπειρα ερασιτεχνικά βιντεάκια χώρια οτι πολλές γκόμενες με το που γίνουν 18 γίνονται πορνοστάρ. Λές και το είχαν σα στόχο... :2funny: Όσο για τη τύπισσα αμα θέλει να γαμιέται και να γυρνάει πορνό είναι δικαίωμα της. Είναι όμως υποχρέωση της οικογένειας της να τη προστατέψει. Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν δεν συμβαίνει αυτό. Και έπειτα είναι και θέμα ανθρώπου υπάρχουν 15-17 χρόνα που όπως είπε και ένας πριν κωλοτρίβονται αγρίως. Τι να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση; Εδώ είναι που χρειάζεται η οικογένεια. Όπως υπάρχουν και 15-17 χρόνα πολύ ανεπτυγμένα που μεγαλοδείχνουν. Εχώ δεί 16-17 αρές που τις κάνεις για 20-22, όπως η συγκεκριμένη που με τη καμία δε μοιάζει για 15. Στο msn που κάνω add διάφορες άκυρες μου έχουν τύχει περιπτώσεις απίστευτες. Ήταν μία 16-17 και είχε μια φωτό ώπου ήταν γυμνή στημένη στα 4 και μου είπε αν θές να δείς και άλλα πάρε μου καρτούλα. Αν κάνει αυτά απο τα 16, στα 26 τι θα γίνει; Βίζιτα κανονική; :2funny: Τι να λέμε τώρα; Συμπέρασμα: Αν θέλει να κάνει πορνό και να γαμιέται επιλογή της. Το φταίξιμο πρέπει να πέσει στο κράτος και στη κοινωνία τους όπου ανέχονται τα πάντα και φυσικά στην οικογένεια της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τα πράγματα είναι απλά. Καταρχήν μιλάτε για μία χώρα όπου καμία σχέση δεν έχει με τη χώρα που ζούμε. Εκεί είναι περισσότερο απελευθερωμένοι ( πολλοί όμως το παίζουν πουριτανοί και καλά) και οι γυναίκες καμία σχέση δεν έχουν με τις εδώ ελλεηνίδες. Αν επισκεφτείτε διάφορα πορνόσαιτ θα δείτε οτι υπάρχουν άπειρα ερασιτεχνικά βιντεάκια χώρια οτι πολλές γκόμενες με το που γίνουν 18 γίνονται πορνοστάρ. Λές και το είχαν σα στόχο... :2funny: Όσο για τη τύπισσα αμα θέλει να γαμιέται και να γυρνάει πορνό είναι δικαίωμα της. Είναι όμως υποχρέωση της οικογένειας της να τη προστατέψει. Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν δεν συμβαίνει αυτό. Και έπειτα είναι και θέμα ανθρώπου υπάρχουν 15-17 χρόνα που όπως είπε και ένας πριν κωλοτρίβονται αγρίως. Τι να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση; Εδώ είναι που χρειάζεται η οικογένεια. Όπως υπάρχουν και 15-17 χρόνα πολύ ανεπτυγμένα που μεγαλοδείχνουν. Εχώ δεί 16-17 αρές που τις κάνεις για 20-22, όπως η συγκεκριμένη που με τη καμία δε μοιάζει για 15. Στο msn που κάνω add διάφορες άκυρες μου έχουν τύχει περιπτώσεις απίστευτες. Ήταν μία 16-17 και είχε μια φωτό ώπου ήταν γυμνή στημένη στα 4 και μου είπε αν θές να δείς και άλλα πάρε μου καρτούλα. Αν κάνει αυτά απο τα 16, στα 26 τι θα γίνει; Βίζιτα κανονική; :2funny: Τι να λέμε τώρα; Συμπέρασμα: Αν θέλει να κάνει πορνό και να γαμιέται επιλογή της. Το φταίξιμο πρέπει να πέσει στο κράτος και στη κοινωνία τους όπου ανέχονται τα πάντα και φυσικά στην οικογένεια της.
Πλακα πλακα μου εχει τυχει και μενα αυτο.
Ξεβυζωνεται η αλλη και λεει θα μου παρεις μια καρτα για το τηλεφωνο?
Καλα παμε.
Που ειναι οι γονεις?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Άααααλλοοοο θέμα αυτό.

Και μάλλον πιο αρνητικό παρά θετικό.

Τα χρόνια της αθωότητας λοιπόν σε αυτόν τον τομέα τέλεψαν προ πολλού.

Πλέον, όταν ένα πιτσιρίκι από τα 14-15 του για να μην πώ και λιγότερο έχει συνηθίσει να βλέπει τσόντες που της γκόμενας ο κώλος είναι ανοιχτός σαν τάληρο, κατεβάζει το παπάρι το 25ποντο μέχρι το στομάχι, καβαλάει τον παρτενέρ και κουνιέται λες και καβαλάει ταύρο στο ροντέο, και άμα λάχει πέφτει κι ένα χέρι ξύλο, δεν έχει την εικόνα του σεξ όπως την είχαν κάποιοι άλλοι κάποτε.

Και το ότι ένα κορίτσι σε αυτές τις ηλικίες θα μπορέσει να ανταποκριθεί κατ'αυτόν τον τρόπο είναι μάλλον απίθανο και θα ήταν και αφύσικο βέβαια.

Κι έτσι (μεταξύ άλλων) εξηγούνται και τα διάφορα χάλια που ακούμε συχνά πυκνά για κοριτσάκια που προκειμένου να τα θέλει ο γκόμενός τους και να μην τα παρατήσει κάνουν παρτούζες, πίπες σε φίλους και γνωστούς, ακάποτα, γυρίζουν βιντεάκια στις τουαλέτες του σχολείου κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο.

Η πορνογραφία στα όρια που έχει φτάσει είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνη ειδικά για τα παιδιά.

τα κοριτσάκια που κάνουν παρτούζες, δεν νομίζω ότι τις κάνουν για να μην τα παρατήσει ο γκόμενός τους, αλλά μάλλον γιατί θέλουν να δοκιμάσουν μήπως με αυτές νοιώσουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση. άλλωστε μόνο τα κοριτσάκια κάνουν παρτούζες? κάτι 30αρες και κάτι 40αρες που κάνουν, κι αυτές για να μην τους παρατήσει ο γκόμενος τις κάνουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
σεβαστή η άποψή σου, διαφωνώ όμως. δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι το οποίο προκαλεί σε όλους ευχαρίστηση πρέπει να αντιμετωπίζεται με δέος
Γιατι αν γινει λαθος, τραυματιζει για παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom