Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
και γ τους δυο.πολυ περισσοτερο γ τους δεσμευμενους.

Ετσι. Καλά αν ισχύει οτι είσαι 19 και κάτι αμα στην έπεφτε 30 άρης αδέσμευτος και σου άρεσε δε νομίζω να μη του καθόσουν...Λέω εγώ τώρα... :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Αναμασάμε τα ίδια όντως.

Σου απάντησα για το θέμα λάθους σε μεγάλη ηλικία.

Παρ'το και αλλιώς.

Και το αλκοόλ ευχαρίστηση είναι. Αν γίνει όμως λάθος χρήση βλάπτει.

Η λάθος χρήση από άτομα κάτω από μια κάποια ηλικία είναι πιο πιθανή.

Άρα λοιπόν, λές ότι η κατανάλωση αλκοόλ είναι νόμιμη μετά τα 18 γιατί θεωρείς ότι ο 20χρονος έχει πιο πολύ νιονιό από το 14χρονο.

και ξανα-ματα-αναμασάμε τα ίδια. σου είπα και πριν ότι συμφωνώ με το να μπαίνουν όρια, αλλά το θέμα είναι πού ακριβώς πρέπει να είναι αυτά τα όρια. όπως λέει κι ο pz, γιατί να είναι τα 18 και όχι τα 16?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
γι' αυτό λέω ότι αναμασάμε τα ίδια. τα σημερινά παιδιά είναι σε θέση να σπάνε στερεότυπα και να ωριμάζουν σε μικρή ηλικία. ένας 15χρονος μπορεί να χειριστεί σήμερα σεξουαλικές καταστάσεις καλύτερα από ότι μπορούσε ένας 20χρονος πριν 40 χρόνια
Περιεργως, χαρακτηριζεις την συζητηση ως "αναμασημα".
Φυσικα και ο 15χρονος σημερα ΔΕΝ μπορει να χειριστει κατι τετοιο καλυτερα απο οτι ενας εικοσαχρονος πριν 40 χρονια.
Καμία σχεση.
Το οτι εχει αυξηθει ο ογκος πληροφοριων στους πιτσιρικαδες, δεν τους κανει και πιο ωριμους.
Δεν ωριμαζει η πληροφορια, η εμπειρια ωριμαζει.
Πολυ υπερεκτιμας τα σημερινα πιτσιρικια, οτι "μπορουν να σπανε στερεοτυπα".
Εγω βλεπω το ΑΚΡΙΒΩΣ αντιθετο. Μαϊμουδίζουν, δεν ξερουν να μιλησουν, το μονο που τους νοιαζει ειναι τα λεφτα. Θεωρω οτι εισαι πολυυυυυυυυ μακρια.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχουν ζητήματα άλλα όμως πλέον φίλε ντίνο.

Τα περί πορνογραφίας που είπα και πριν θεωρώ ότι είναι σοβαρό ζήτημα.
φιλε αμα ειχα προσβαση τοτε στην επιλογη τσοντων που εχω τωρα..θα ειχα λυποθυμησει απο την καβλα...χαχαχαχαχαα

απλα δεν γουσταρω να το παμε στο αλλο ακρο και να παρουσιαζουμε μια κατασταση μιλοντας για την ελλαδα για την νεα γενια οτι ειναι αθλοια και εμεις ειμασταν η επιτομη της ηθικης....

απλως λογο της τεχνολογιας κινητα με καμερες βγαινουν στην φορα διαφορα ωραια πραγματα :2funny: παλιοτερα δεν υπηρχαν αλλα οποια ηθελε να παρτουζωθει το εκανε,,,...(μειοψηφια τοτε και σημερα)

οσον αφορα περι πορνογραφιας τα ειπα πριν...μην λεω τα ιδια..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Όχι.

Αυτό που λέω είναι ότι [size=20pt]εάν[/size] κάνει παρτούζα μια 15χρονη κυρίως γι'αυτό το λόγο θα την κάνει.

Όχι ότι όλες οι 15χρονες κάνουν παρτούζες.

ωραία. κι εγώ σου λέω ότι ο κύριος λόγος δεν είναι αυτός, αλλά η περιέργεια και η αναζήτηση μεγαλύτερης ευχαρίστησης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ετσι. Καλά αν ισχύει οτι είσαι 19 και κάτι αμα στην έπεφτε 30 άρης αδέσμευτος και σου άρεσε δε νομίζω να μη του καθόσουν...Λέω εγώ τώρα... :2funny: :2funny: :2funny:
Ποια ειναι 19 μωρε? η λουκρητια???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πολυ πιθανο να βγαιναμε ναι.πολυ πιθανο  κ οχι.που κολλαει αυτο? :think:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και ξανα-ματα-αναμασάμε τα ίδια. σου είπα και πριν ότι συμφωνώ με το να μπαίνουν όρια, αλλά το θέμα είναι πού ακριβώς πρέπει να είναι αυτά τα όρια. όπως λέει κι ο pz, γιατί να είναι τα 18 και όχι τα 16?

Σου είπα και πριν.

Τώρα το ποια είναι η βάση για να μπουν τα όρια ηλικίας, ανάλογα το πεδίο που αφορούν ανάλογοι και οι κλάδοι που έχουν λόγο στο που θα τεθούν τα όρια.

Για τα όρια για τη σεξουαλική ενηλικίωση πχ, θα πάρεις στοιχεία από την ψυχολογία και την ιατρική. Όχι από τη θρησκεία.

Κάποιοι λόγοι λοιπόν θα υπάρχουν, βασισμένοι σε μελέτες και έρευνες που μέχρι σήμερα ορίζουν αυτή την ηλικία ως κατάλληλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ωραία. κι εγώ σου λέω ότι ο κύριος λόγος δεν είναι αυτός, αλλά η περιέργεια και η αναζήτηση μεγαλύτερης ευχαρίστησης
Οχι. Ο Λακης εχει δικιο.
Ο μονος λογος που το κανει, ειναι να την θεωρησει "τυπισσα" ο περιγυρος της.
Κίνηση αποδοχης προς τον περιγυρο ειναι.
Και απορροια ελλειψης παιδειας και κατευθυνσεων απο το σπιτι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάποιοι λόγοι λοιπόν θα υπάρχουν, βασισμένοι σε μελέτες και έρευνες που μέχρι σήμερα ορίζουν αυτή την ηλικία ως κατάλληλη.
Ναι αλλά είναι για όλους/ες ίδια τα δεδομένα;;;

Όχι,είναι αδύνατον....

Για την πλειοψηφία μιλάμε πάντα.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
πολυ πιθανο να βγαιναμε ναι.πολυ πιθανο  κ οχι.που κολλαει αυτο? :think:

Κολλάει επειδή γενικά όταν οι γυναίκες βλέπουν αρκετά μεγαλύτερο κάτι παθαίνουν, γι αυτό και έχουμε τα περιστατικά με τους παντρεμένους κλπ... ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Σου είπα και πριν.

οκ, λοιπόν. σ' αυτά συμφωνήσαμε. μην τα ξαναλέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom