Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.470
Πόντοι
2.886
πολυ πιθανο να βγαιναμε ναι.πολυ πιθανο  κ οχι.που κολλαει αυτο? :think:

Κουκλίτσα μου ,που είσαι ενήλικη ,βγες με όποιον θες.
Επίτρεψε μου τώρα μια παρένθεση.Πήγα στον Ελευθερουδάκη στην Αθήνα ,Παν/μιου 17 ,που έχει Bazαar στον 5ο όροφο ,λόγω μετακόμισης (Μονο ο Ελευθερουδάκης στην Αθήνα έχει
bazaar ).Αγόρασα το Σάββατο βιβλία ονομαστικής αξίας 1000 ευρώ ,μόνο 85 ευρώ .Σωστά διάβασες.
Είναι λίγο εκτός θέματος ,αλλά να πούμε και κάτι ευχάριστο .Εχει π.χ. βιβλίο 900 σελίδων με όλα τα φυτά που καλλιεργούνται ,μόνο με 20 ευρώ αντι 180.Όποιος προλάβει.

Τώρα στο θέμα μας.
Έχετε υπόψη σας την Traci Lords ,πορνοσταρ στα 16 της με άπειρες ταινίες ,ενω δήλωνε 18 ?
Τώρα είναι 42 και είναι πλούσια .

Από τις λιγες που δεν καταστράφηκαν(?) .

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ακριβώς. καθηγητής είμαι και σε πληροφορώ ότι περισσότερο κουβεντιάζω για το σεξ, παρά για τα μαθήματά μου
τι μαθημα αν επιτρεπεται;

Τυφλοσούρτης είναι οι περισσότεροι/ες...σε όλα.
Καλά κάνεις.
ναι καταλαβαμε οτι ειδες την παρασταση ρε φυτουκλα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι, ΔΕΝ ξερουν να μιλησουν και ΝΑΙ, μαϊμουδιζουν.
Επειδη προφανως εισαι καθηγητης και επειδη πιθανον νιωθεις συνυπευθυνος για το καταντημα τους (εσυ μπορει να εισαι εξαιρετικος καθηγητης, δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα), δεν θα τους αναγορευσεις με κολοσσους της ωριμοτητας.  

φίλε, πλάκα κάνεις? ότι δεν ξέρουν σωστά ελληνικά είναι σίγουρο γιατί στο δημοτικό σχολείο οι δάσκαλοι δεν τα πιέζουν πλέον. αλλά το να μου λες ότι ο 20χρονος πριν 40 χρόνια ήταν ώριμος? τι να σου πω. εδώ οι πατεράδες πολλές φορές εκείνα τα χρόνια αποφάσιζαν ποια θα πάρει για νύφη ο 30χρονος γιος τους και εσύ μιλάς για ωριμότητα...

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
οοοοοοχι...κοντες κ αχλαδοκωλες ειναι... :2funny:

Για άντρες μιλάω...Είμαι 1.81 και έχω δεί πολλά γυμνασιόπαιδα (γ γυμνασίου) και μου ρίχνουν μισό κεφάλι. Λέω μα καλά το ανάποδο δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Είναι δυνατό τώρα ένα τέτοιο ντερέκι να μην είναι σε ηλικία γαμησιού;  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ακριβώς. καθηγητής είμαι και σε πληροφορώ ότι περισσότερο κουβεντιάζω για το σεξ, παρά για τα μαθήματά μου
Να υποθεσω οτι εχεις κάνει και τα καταλληλα μαθηματα ψυχολογιας, ωστε να μιλας με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ τροπο για το σεξ με νεους κατω των 18 ετων, για ενα ζητημα δηλαδη ΕΚΤΌΣ της αρμοδιοτητας σου?
Ή αντε το παιζουμε προοδευτικοι και μιλαμε σε 15χρονες κοπελες για το σεξ ενω ειμαστε μαθηματικοι ας πουμε?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Επίτρεψε μου τώρα μια παρένθεση.Πήγα στον Ελευθερουδάκη στην Αθήνα ,Παν/μιου 17 ,που έχει Bazαar στον 5ο όροφο ,λόγω μετακόμισης (Μονο ο Ελευθερουδάκης στην Αθήνα έχει
bazaar ).Αγόρασα το Σάββατο βιβλία ονομαστικής αξίας 1000 ευρώ ,μόνο 85 ευρώ .Σωστά διάβασες.

Μέχρι πότε θα διαρκέσει ξέρουμε?

Τώρα στο θέμα μας.
Έχετε υπόψη σας την Traci Lords ,πορνοσταρ στα 16 της με άπειρες ταινίες ,ενω δήλωνε 18 ?
Τώρα είναι 42 και είναι πλούσια .

Από τις λιγες που δεν καταστράφηκαν(?) .

Πορνοστάρ είναι μίστερ.

Όχι ακαδημαϊκή.

Μην τρελαθούμε κι απ'τη ζήλια δηλαδή.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο τότε 20χρονος μπορεί να μην είχε εμπειρία.

Ο τώρα 20χρονος έχει "εμπειρία" η οποία τον οδηγεί στα σκατά. Γιατί είναι παραπληροφόρηση προς κατανάλωση.

Όταν έχεις βαρέσει 476 μαλακίες (και λίγες λέω) με τσόντες όπου η γκόμενα κάνει extreme sports πριν την πρώτη φορά που θα γαμήσεις, δε σου αρκεί η κοπελίτσα σου να ανοίξει απλά τα πόδια της.

Όπως λες κι εσύ, τα είπαμε και πριν, μην αναμασάμε.

έτερον εκάτερον. αυτό που λες απέχει παρασάγγας από αυτό που λέει ο άλεξ περί εμπειρίας

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Εμάς πάντως τα περισσότερα περί σεξ μας τα έλεγε ο θεολόγος!!! :2funny:

Τώρα κανείς δεν μας λέει πια... :-

Κι εμάς μια αγάμητη, πιο άσχημη κι απ'το χρέος, κακιασμένη 50άρα που μας έκανε οικιακή οικονομία.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. :P

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα συμφωνώ επακριβώς με την λίγο παραπάνω αποψή σου για τους νέους σήμερα. :sunglasses:

Περισσότερες πληροφορίες-γνώσεις αλλά ανεπαρκέστα φίλτρα.

Όταν μάθουν να ψηφίζουν κ να μην τους σούρνουν από την μύτη τα κομματόπαιδα ή να απέχουν επειδή βαριούνται να πάνε κάλπη ξανα μιλάμε.....
:2funny: :2funny:ναι την ευθυνη την εχουν τα σημερινα 18χρονα για το μπουρδελο.....
το χρεος φιλε το οποιο ''χρεος'' ειναι διαγενεακο ;)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.470
Πόντοι
2.886
Μέχρι πότε θα διαρκέσει ξέρουμε?

Νομίζω ,καμία εβδομάδα .
Θα πάω και αύριο το απόγευμα να αγοράσω.

Επί του θέματος .
Πριν κάποια χρόνια είχα πηδήξει μια 16άρα ,που ισχυρίζόταν ότι είχε πάει με αρκετούς πριν.
Ρε παιδιά ,πολυ φαρδύ κόλπο είχε .
Η πιό στενή που έχω πάρει ήταν πάνω από τριάντα.Και έμπαινε με μεγάλη δυσκολία .
Τελικά δεν με ενδιαφέρει τόσο η ηλικία ,περισσότερο με ενδιαφέρει αν είναι σφιχτομούνα.
Της κάνω γλειφομούνι και βάζω μέσα 2 δάχτυλα .Αν είναι κάβλα σφιχτομούνα ,νοιώθεις στα δάχτυλα κάποιους σπασμούς όταν καβλωσει .Οταν χύνει σου σφίγγει τα δάχτυλα σαν μέγγενη .
Αρα μου αρεσουν οι μεγγενομουνες .

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Να υποθεσω οτι εχεις κάνει και τα καταλληλα μαθηματα ψυχολογιας, ωστε να μιλας με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ τροπο για το σεξ με νεους κατω των 18 ετων, για ενα ζητημα δηλαδη ΕΚΤΌΣ της αρμοδιοτητας σου?
Ή αντε το παιζουμε προοδευτικοι και μιλαμε σε 15χρονες κοπελες για το σεξ ενω ειμαστε μαθηματικοι ας πουμε?

μεγάλε μου, καταρχήν για να απαντήσω και στη λουκριτία, είμαι οικονομολόγος και κατά δεύτερον, το ''μιλάμε περισσότερο για το σεξ παρά για τα μαθήματά μου'' προφανώς ήταν υπερβολή. και για να απαντήσω στο ερώτημά σου, όχι δεν έχω κάνει σεμινάρια ψυχολογίας. και σιγά μην περιμένει ένας 15χρονος να μάθει από μένα για το σεξ. εσύ μάλλον υποεκτιμάς τους νέους. έχει πλάκα που βάζεις το όριο των 18 όταν ακόμη κι ο νόμος πλέον το έχει κατεβάσει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κοίτα συμφωνώ επακριβώς με την λίγο παραπάνω αποψή σου για τους νέους σήμερα. :sunglasses:

Περισσότερες πληροφορίες-γνώσεις αλλά ανεπαρκέστα φίλτρα.

Όταν μάθουν να ψηφίζουν κ να μην τους σούρνουν από την μύτη τα κομματόπαιδα ή να απέχουν επειδή βαριούνται να πάνε κάλπη ξανα μιλάμε.....

και παλιότερα πού τα έβρισκαν τα φίλτρα? και ήξεραν να ψηφίζουν? πάλι από τη μύτη δεν τα έσερναν?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και παλιότερα πού τα έβρισκαν τα φίλτρα? και ήξεραν να ψηφίζουν? πάλι από τη μύτη δεν τα έσερναν?
Εεε αυτό είναι το συμπέρασμα: δεν είναι καλύτεροι-ανώτεροι οι νέοι σήμερα από την εποχή σας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εεε αυτό είναι το συμπέρασμα: δεν είναι καλύτεροι-ανώτεροι οι νέοι σήμερα από την εποχή σας.

έχουν όμως την ευκαιρία να ενημερωθούν καλύτερα σε όλα. π.χ. το πιο απλό: εγώ στα 15 μου έβλεπα ειδήσεις μόνο από την ΕΡΤ γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο. και μπουρδέλο να ήταν η χώρα, η ΕΡΤ την έδειχνε παράδεισο.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Τελικά κατά πως φαίνεται ο καθένας μας, τη χειρότερη γνώμη για τη δική του τη γενιά την έχει.

Πού βαδίζουμε κύριοι....

Την καληνύχτα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom