Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα βιολογικα ρολογια δεν ειναι ολων των ανθρωπων τα ιδια..αλλου του ερχεται να κανει ερωτα απο τα 14-15...αλλου λιγο μεγαλυτερου.
προφανως και δε θα με ρωτησει κανενας ποτε θα γαμηθει.απλα το σεξ στα 14 μου φαινεται τραγικο.
πουριτανη,παρθενοπη ξενερωτη ..οτι θες πες μου.εμενα μου φαινεται τραγικο να πηδιεται ενα 14χρονο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
προφανως και δε θα με ρωτησει κανενας ποτε θα γαμηθει.απλα το σεξ στα 14 μου φαινεται τραγικο.
πουριτανη,παρθενοπη ξενερωτη ..οτι θες πες μου.εμενα μου φαινεται τραγικο να πηδιεται ενα 14χρονο.
Αν σου πω ότι διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι κατασκευάστηκαν τα πρώτα προφυλακτικά για 12χρονά θα πάθεις μεγάλο σοκ;;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πιο πολυ ασχολειστε εσεις με τη μικρη παρα η ιδια.γονεις εχει να την μαζεψουν και αν δεν εχει ας ασχοληθει η πολιτεια.σε ενα κοσμο ζουγκλα ζουμε ακομα δεν το καταλαβατε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
η ταμτα η τραγουδιαρα εκανε παιδι στα 12 της..αυτο οντως ηταν τραγικο..αλλα δεν ειδα να την εχει χαλασει σε κατι,να εχει τιποτα ψυχικα τραυματα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η ταμτα η τραγουδιαρα εκανε παιδι στα 12 της..αυτο οντως ηταν τραγικο..αλλα δεν ειδα να την εχει χαλασει σε κατι,να εχει τιποτα ψυχικα τραυματα...
δε μπορεις να το ξερεις. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δε μπορεις να το ξερεις. ;)
η ιδια το ειχε δηλωσει.ενοιωσε ετοιμη να το κανει,το εκανε και δεν ειχε ποτε ενοχες.το θεμα ειναι οτι οντως ειναι ακραιο να κανεις παιδι στα 12.αυτο σημαινει οτι θα το εκανε απο τα 10-11.... :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ξέρεις την νομοθεσία που ισχύει εκεί;;;

Και προφανώς έγινε για λόγους υγείας όσων 12χρονών βιάζονται...
για τον τσακ νορις ειναι παρανομο.και οτι ειναι παρανομο για αυτον,ειναι παντου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ξέρεις την νομοθεσία που ισχύει εκεί;;;

Και προφανώς έγινε για λόγους υγείας όσων 12χρονών βιάζονται...
Καλα,12χρονο αγορι και να βιαζεται,ειδικα τα σημερινα παιδια,δεν παιζει με τιποτα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η ιδια το ειχε δηλωσει.ενοιωσε ετοιμη να το κανει,το εκανε και δεν ειχε ποτε ενοχες.το θεμα ειναι οτι οντως ειναι ακραιο να κανεις παιδι στα 12.αυτο σημαινει οτι θα το εκανε απο τα 10-11.... :S
επειδη εχει παρει το αυτι μου πολλα...θα σου πω οτι ισως η ταμτα βγαζει τωρα τα σπασμενα της...
ολη μερα σε συναυλιες και φασιον σοου...το παιδι?
ασε...κανεις μας δε μπορει να ξερει τι συμβαινει μεσα στο σπιτι/ψυχη/μυαλο του αλλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom