Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να το παμε ετσι δεν λεει..... ειναι πολυπλοκο θεμα... δεν ειναι μαυρο-ασπροΝαι αλλά έχει σκοτώσει.
να το παμε ετσι δεν λεει..... ειναι πολυπλοκο θεμα... δεν ειναι μαυρο-ασπροΝαι αλλά έχει σκοτώσει.
προφανως και δε θα με ρωτησει κανενας ποτε θα γαμηθει.απλα το σεξ στα 14 μου φαινεται τραγικο.τα βιολογικα ρολογια δεν ειναι ολων των ανθρωπων τα ιδια..αλλου του ερχεται να κανει ερωτα απο τα 14-15...αλλου λιγο μεγαλυτερου.
Συμφωνώ,αλλά κ συ με τέτοιον τρόπο απάντησες.ειναι πολυπλοκο θεμα... δεν ειναι μαυρο-ασπρο
Αν σου πω ότι διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι κατασκευάστηκαν τα πρώτα προφυλακτικά για 12χρονά θα πάθεις μεγάλο σοκ;;;;προφανως και δε θα με ρωτησει κανενας ποτε θα γαμηθει.απλα το σεξ στα 14 μου φαινεται τραγικο.
πουριτανη,παρθενοπη ξενερωτη ..οτι θες πες μου.εμενα μου φαινεται τραγικο να πηδιεται ενα 14χρονο.
μιλαμε γ εκτη ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ετσι?Αν σου πω ότι διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι κατασκευάστηκαν τα πρώτα προφυλακτικά για 12χρονά θα πάθεις μεγάλο σοκ;;;;![]()
![]()
![]()
Ναι...μιλαμε γ εκτη ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ετσι?
......................................................Ναι...
Σε θέλω όσο μπορείς πιο ψύχραιμη!!!![]()
Το εγκεφαλογραφημά σου είναι αυτό που βλέπουμε;;;;......................................................
η ταμτα η τραγουδιαρα εκανε παιδι στα 12 της..αυτο οντως ηταν τραγικο..αλλα δεν ειδα να την εχει χαλασει σε κατι,να εχει τιποτα ψυχικα τραυματα...προφανως και δε θα με ρωτησει κανενας ποτε θα γαμηθει.απλα το σεξ στα 14 μου φαινεται τραγικο.
πουριτανη,παρθενοπη ξενερωτη ..οτι θες πες μου.εμενα μου φαινεται τραγικο να πηδιεται ενα 14χρονο.
αυτο ειναι αυτοματως παρανομο.Αν σου πω ότι διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι κατασκευάστηκαν τα πρώτα προφυλακτικά για 12χρονά θα πάθεις μεγάλο σοκ;;;;![]()
![]()
![]()
δε μπορεις να το ξερεις. ;)η ταμτα η τραγουδιαρα εκανε παιδι στα 12 της..αυτο οντως ηταν τραγικο..αλλα δεν ειδα να την εχει χαλασει σε κατι,να εχει τιποτα ψυχικα τραυματα...
Ανήλικος με ανήλικη μιλάμε πάντα.αυτο ειναι αυτοματως παρανομο.
και παλι παρανομο ειναι.Ανήλικος με ανήλικη μιλάμε πάντα.
Και κάπου εξωτερικό(νομίζω Ελβετία),κάτσε να ψάξω μήπως βρω το άρθρο....
η ιδια το ειχε δηλωσει.ενοιωσε ετοιμη να το κανει,το εκανε και δεν ειχε ποτε ενοχες.το θεμα ειναι οτι οντως ειναι ακραιο να κανεις παιδι στα 12.αυτο σημαινει οτι θα το εκανε απο τα 10-11.... :Sδε μπορεις να το ξερεις. ;)
Ξέρεις την νομοθεσία που ισχύει εκεί;;;και παλι παρανομο ειναι.
για τον τσακ νορις ειναι παρανομο.και οτι ειναι παρανομο για αυτον,ειναι παντου.Ξέρεις την νομοθεσία που ισχύει εκεί;;;
Και προφανώς έγινε για λόγους υγείας όσων 12χρονών βιάζονται...
Καλα,12χρονο αγορι και να βιαζεται,ειδικα τα σημερινα παιδια,δεν παιζει με τιποτα.Ξέρεις την νομοθεσία που ισχύει εκεί;;;
Και προφανώς έγινε για λόγους υγείας όσων 12χρονών βιάζονται...
επειδη εχει παρει το αυτι μου πολλα...θα σου πω οτι ισως η ταμτα βγαζει τωρα τα σπασμενα της...η ιδια το ειχε δηλωσει.ενοιωσε ετοιμη να το κανει,το εκανε και δεν ειχε ποτε ενοχες.το θεμα ειναι οτι οντως ειναι ακραιο να κανεις παιδι στα 12.αυτο σημαινει οτι θα το εκανε απο τα 10-11.... :S
Προφυλακτικά για 12χρονα στην Ελβετία: (το βρήκαγια τον τσακ νορις ειναι παρανομο.και οτι ειναι παρανομο για αυτον,ειναι παντου.