Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειμαι κατα της βιας, αλλα μα τον τουτατη θα σου ριχνα μπουκετο αμα σε ειχα μπροστα μου, μπας κ ξεκολλησει αυτο που ονομαζεις εγκεφαλο.
Εσύ που είσαι 22χρονο και "κωλοτρίβεσαι" με τις μαλακίες που λες φέρεις ευθύνη?
Έχετε κανένα έξαλο 15χρόνο στο φιλικό-συγγενικό σας περιβάλλον;;;

Αφήστε με ρε που έτρεχα με τον αδερφό μου να μαζέψω το όργιο την ξαδέρφη μου που φλέρταρε με όποιον μπάρμαν έβρισκε στα μαγαζιά που βγαίναμε!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γαμώ το κέρατό μου το τράγιο. δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε εδώ μέσα. ο λάκι στράικερ πιο πάνω λέει ''άλλο γαμιέμαι στα 15 κι άλλο παίζω σε τσόντα στα 15''. για σένα είναι το ίδιο? αυτό ρωτάω από την αρχή. πρέπει να το γράψω 10 φορές?

μα δεν ειπα οτι δεν εχω προβλημα αμα γαμιεται ΜΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟ στα 15 της?
προφανως κ ειναι διαφορετικο το γαμιεμαι στα 15 vs παιζω σε τσοντα στα 15.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έχετε κανένα έξαλο 15χρόνο στο φιλικό-συγγενικό σας περιβάλλον;;;

Αφήστε με ρε που έτρεχα με τον αδερφό μου να μαζέψω το όργιο την ξαδέρφη μου που φλέρταρε με όποιον μπάρμαν έβρισκε στα μαγαζιά που βγαίναμε!!!

Σώπα ρε?

Και γιατί δεν την άφησες να κάνει καμιά πίπα στον μπάρμαν να την τραβήξεις και βίντεο?

Σιγά! Ξεπεταγμένο 15χρονο ήταν, ήξερε τι έκανε.

Που το κακό?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

βρε άει χέσε μας. πιο πάνω με την ίδια δήλωση μού είπες ότι απαντάς και στα 2. τώρα τα διαχωρίζεις?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ρε μαγκες αλλο το να γαμηθει η 15χρονη επειδη γουσταρει (οχι με συνομηλικο με την καμμια, περαν της πιθανης εγκυμοσυνης μπορει να ειναι κακη εμπειρια) και αλλο να παιξει σε τσοντα. Στην δευτερη περιπτωση στιγματιζεται για μια ζωη...Στο μεταξυ και σε κανονικη ταινια να θελει να παιξει 15χρονος πρεπει να εχει την συγκαταθεση των γονιων του. Για να γαμησει ή να γαμηθει συμφωνα με τον νομο μπορει να το αποφασισει μονος του.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στην περίπτωση που θέματος, σύμφωνα με τις εφημερίδες:

α. οι γονείς δεν φέρουν ευθύνη μιας και είχαν δηλώσει στην αστυνομία ότι η "μικρή" το είχε σκάσει
β. η εταιρία δεν φέρει ευθύνη διότι είχε εξετάσει τα έγγραφα ταυτοποίησης που είχε προσκομίσει η "μικρή". Επίσης μόλις της γνωστοποιήθηκε η ιδιότητα της "μικρής", κατέβασε άμεσα το βιντεάκι.
γ. ο παρτενέρ ευθύνεται σύμφωνα με την νομοθεσία της Φλόριδα, διότι για την αντίστοιχη αποπλάνηση ανηλίκου (εκεί θεωρείται βιασμός) υπάρχει αντικειμενική ευθύνη (είναι αδιάφορο δηλαδή αν ήξερε ή όχι ότι είναι ανήλικη)

Πάντως το θέμα δεν είναι καινούργιο και απορώ πως ξεθάφτηκε. Μιλάμε για Σεπτέμβρη του 2010, και πιο πριν.
Επίσης το μικρή μπαίνει σε εισαγωγικά, διότι δεν έχει αποδειχθεί πλήρως η ηλικία της.
Η αγωγή της μάνας (κατά πάντων) δεν αποτελεί απόδειξη απ' ότι ξέρω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σώπα ρε?

Και γιατί δεν την άφησες να κάνει καμιά πίπα στον μπάρμαν να την τραβήξεις και βίντεο?

Σιγά! Ξεπεταγμένο 15χρονο ήταν, ήξερε τι έκανε.

Που το κακό?
Επειδή θεωρητικά είναι ανήλικο.

Ωστόσο κάποια στιγμή θα κάνει τις πίπες της πριν ενηλικιωθεί(αν δεν τις έχει ήδη κάνει) είναι σχεδόν σίγουρο κ δεν ξέρω κατά πόσο θα φταίει ο χ μπάρμπαν με βάση αυτά που είδα.

Αρκετά σημερινά 15χρονά δεν θέλουν (επειδή έτσι έχουν εκπαιδευτεί) να είναι ανήλικα.

Δηλαδή πραγματικά ένα ξεπεταγμένο 15χρόνο που μοιάζει άνετα με 18χρόνο πρέπει να του φέρεσαι διαφορετικά,να ζητάς ταυτότητα πριν το σεξ;;;

Γιατί δεν φαίνεται πάντα πόσο είναι η άλλη.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ωστόσο κάποια στιγμή θα κάνει τις πίπες της πριν ενηλικιωθεί(αν δεν τις έχει ήδη κάνει) είναι σχεδόν σίγουρο κ δεν ξέρω κατά πόσο θα φταίει ο χ μπάρμπαν με βάση αυτά που είδα.

:jerking:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δηλαδή πραγματικά ένα ξεπεταγμένο 15χρόνο που μοιάζει άνετα με 18χρόνο πρέπει να του φέρεσαι διαφορετικά,να ζητάς ταυτότητα πριν το σεξ;;;

Γιατί δεν φαίνεται πάντα πόσο είναι η άλλη.
Παιζει και το αναποδο, το cumfiesta εχει βαλει βιντεακια απο αρκετες που ενω ειναι 18+ φαινονται 14!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρε άει χέσε μας. πιο πάνω με την ίδια δήλωση μού είπες ότι απαντάς και στα 2. τώρα τα διαχωρίζεις?

ημαρτον!
γραφω:
οφειλεις να προστατευεις τα ανηλικα. ακομα κι αν θελουν να παιξουν σε τσοντες. που ειναι το δυσνοητο?
προβλημα δεν εχω αν γαμιεται ή οχι το 15χρονο, εφοσον ξερει πως να προφυλασσεται κ οταν γινεται με ενα συνομηλικο της. οταν εισαι 30++ κ αρεσκεσαι να βλεπεις 15χρονα να τον παιρνουν, εισαι ανωμαλος κ τραγικος.

δε βλεπεις οτι στην πρωτη σειρα λεω για τσοντες κ μετα για το γαμησι της εκτος οθονης? αλλη φορα θα στο σκιτσαρω//

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οφειλεις να προστατευεις τα ανηλικα. ακομα κι αν θελουν να παιξουν σε τσοντες.
Εδώ η πολιτεία κατά την γνώμη σου τί δεν έκανε σωστά,πού υστέρησε;;;

Εκτός αν οφείλει να έχει στο μπουντρούμι κάθε πλαστογράφο (νυν κ μελλοντικό),πράγμα απλά αδύνατο...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
για να εφθασε σε ηλικια 15 χρονων να γυριζει τσοντες σημαινει οτι δεν μεγαλωσε και στο καλυτερο περιβαλλον καποιες καταστασεις μαλλον την εκαναν να μεγαλωσει νωρις...και δυστηχως συμβαινει σε πολλους ανηλικους ανα την υφηλιο απο πορνεια μεχρι συμμοριες πολεμους οπου πιτσιρικια εχουν σκοτωσει απο τα 12 τους........ ο βασικος υπευθηνος ειναι ο τυπος που την εψησε και κανονισε τις πλαστογραφιες..

νορμαλ ανθρωπος δεν καθετε να ψησει γκομενα 15χρονη να την βαλει στο πορνοκυκλωμα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για να εφθασε σε ηλικια 15 χρονων να γυριζει τσοντες σημαινει οτι δεν μεγαλωσε και στο καλυτερο περιβαλλον καποιες καταστασεις μαλλον την εκαναν να μεγαλωσει νωρις...και δυστηχως συμβαινει σε πολλους ανηλικους ανα την υφηλιο απο πορνεια μεχρι συμμοριες πολεμους οπου πιτσιρικια εχουν σκοτωσει απο τα 12 τους........ ο βασικος υπευθηνος ειναι ο τυπος που την εψησε και κανονισε τις πλαστογραφιες..

νορμαλ ανθρωπος δεν καθετε να ψησει γκομενα 15χρονη να την βαλει στο πορνοκυκλωμα.
Εδώ είμαστε.

Ένα 12χρόνο που έχει σκοτώσει είναι αθώο-ανήλικο;;;

Άλλο η βιολογική ηλικία άλλο η ψυχική-συναισθηματική.

Φυσικά το να μεγαλώνεις νωρίτερα δεν είναι κάτι φυσιολογικό.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
σορυ αλλα ενα αγορι στα 15 καμια σχεση δεν εχει με κοπελα στα 15.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ είμαστε.

Ένα 12χρόνο που έχει σκοτώσει είναι αθώο-ανήλικο;;;

Άλλο η βιολογική ηλικία άλλο η ψυχική-συναισθηματική.

Φυσικά το να μεγαλώνεις νωρίτερα δεν είναι κάτι φυσιολογικό.
ναι ειναι αθωο....αυτα ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω παλι βρισκω ασχημο ακομα κ το να κανει σεξ μια 15χρονη.εστω κ με συνομιλικο κ μπλα μπλα μπλα...
συγγνωμη αλλα αλλιως τα εχω στο μυαλο μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εγω παλι βρισκω ασχημο ακομα κ το να κανει σεξ μια 15χρονη.εστω κ με συνομιλικο κ μπλα μπλα μπλα...
συγγνωμη αλλα αλλιως τα εχω στο μυαλο μου.
τα βιολογικα ρολογια δεν ειναι ολων των ανθρωπων τα ιδια..αλλου του ερχεται να κανει ερωτα απο τα 14-15...αλλου λιγο μεγαλυτερου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom