Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν μπλέκεις με εταιρία παραγωγής πορνό χωρίς να σε τρώει ο κώλος σου.

Και το τρίχρονο που έβαλε το δάχτυλό του στην πρίζα ο κώλος του το έτρωγε.

Ερώτηση: κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό που γράφεις πριν το ποστάρεις?

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Το 16-17χρονό με το 18χρονό είσαι σίγουρος 100% ότι μπορείς να το ξεχωρίσεις;;;

Nτάξει το 13χρόνο φαίνεται δεν διαφωνώ....

Πάντως κ το ''ανήλικο'' είναι λιγό σχετικό...αν το 16-17χρόνο το τρώει ο κώλος δεν ξέρω πόσο είναι να καταδικάζει κανείς.
καλα το 17χρονο δεν το ξεχωριζεις απο το 18χρονο αλλα αν ειναι κανενα 15χρονο πχ ε εχει διαφορα.τωρα αν η αλλη ειναι 17και 9 μηνες και δουλευει εκει,τι θα κανουμε θα της ζηταμε ταυτοτητα...?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
καλα οκ, ειναι πουτανακι κ μιση ντροπη δικη της. ποσο ηλιθιος παιζει να εισαι?
15 χρονων λεμε.

κι εγώ είμαι λίγο ηλίθιος και δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το θέμα σου. το ότι ένα 15χρονο γαμιέται ή το ότι γυρίζει τσόντες?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
15 χρονων λεμε.
Και ξαδέρφη έχω 15 χρονών που κολωτρίβεται άγρια(την έχω δει με τα μάτια μου) κ δεν την μαζεύεις...

Αν δεν θέλει η άλλη να'ναι 15χρονό με το ζόρι;;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
καλα το 17χρονο δεν το ξεχωριζεις απο το 18χρονο αλλα αν ειναι κανενα 15χρονο πχ ε εχει διαφορα.τωρα αν η αλλη ειναι 17και 9 μηνες και δουλευει εκει,τι θα κανουμε θα της ζηταμε ταυτοτητα...?

γιατί, αυτή για την οποία συζητάμε σου φαίνεται για 15χρονη εσένα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και το τρίχρονο που έβαλε το δάχτυλό του στην πρίζα ο κώλος του το έτρωγε.

Ερώτηση: κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό που γράφεις πριν το ποστάρεις?
Τί άκυρο είναι αυτό με το τρίχρονο τώρα...

Σε κάποιες χώρες ενήλικος είσαι στα 16,εντελώς υποκειμενικό είναι.

Το 15χρονό που θα μπλέξει με πορνό προφανώς δεν είναι κ πολύ 15χρονό στα μυαλά του,στην συνέχεια φυσικά θα πάθει ταράκουλο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κι εγώ είμαι λίγο ηλίθιος και δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το θέμα σου. το ότι ένα 15χρονο γαμιέται ή το ότι γυρίζει τσόντες?

οφειλεις να προστατευεις τα ανηλικα. ακομα κι αν θελουν να παιξουν σε τσοντες. που ειναι το δυσνοητο?
προβλημα δεν εχω αν γαμιεται ή οχι το 15χρονο, εφοσον ξερει πως να προφυλασσεται κ οταν γινεται με ενα συνομηλικο της. οταν εισαι 30++ κ αρεσκεσαι να βλεπεις 15χρονα να τον παιρνουν, εισαι ανωμαλος κ τραγικος.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μωρε δε με νοιαζει αν λενε πουτανες τις γυναικες μερικοι κομπλεξικοι παπαρες. ας πουν οτι καμμενια θελουν, λιγο μ απασχολει. αλλα απλα να αναγνωρισουν οτι ειναι απλα ενα 15χρονο γαμω την πουτανα μου.
ποσοι βεβαια κ απο δω πανε σε μπουρδελα κ γαμανε 17χρονα κ μετα αρχιζουν τους αφορισμους.. τεσπα..

για κατσε μισό λεπτό. Το οτι είναι δεκαπεντάχρονη της δίνει άλλοθι για ό,τι μαλακία κάνει; Οκ δεχομαι οτι τα πιτσιρίκια είναι ενθουσιώδη και γενικά εχουν το μυαλό πανω απο το κεφάλι τους, και θα κανουν και πέντε μαλακίες και οτι δέχονται και "πόλεμο" απο τα μμε για τα lifestyle και οτι είναι και σε περίεργη φάση αλλα οχι οτι δεν μπορούν να ξεχωρήσουν τι είναι σωστό και τι όχι.

Τώρα αν μου δείξεις μια δεκαπεντάχρονη με τατουάζ πχ πανω απο τον κώλο και με κούνημα/ντύσιμο/στύλ 25χρονης κσι νσ παίζει με τα μάτια και να ρίχνει βλέμματα και να φλερτάρει με προκλητικές ατακες γεμάτες υπονοούμενα ε τί περιμένεις να σου πω; Δεκαπέντε χρόνων υποτίθεται οτι είσαι ακόμα παιδί που οδέυει προς την ενηλικίωση και όχι έμπειρή γκόμενα με έντονη σεξουαλική ζωη.

και στην περίπτωση της συγκεκριμένης δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό οτι ήταν στημένο απο αυτήν και τους γονείς της για να βγάλουν κανα φράγκο εκμεταλλευόμενοι τον χαζό αυτο νόμο και την μαλακία που δέρνει τους αμερικανούς.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
15 χρονων λεμε.
Ειναι  15 χρονων ε και?
Μηπως δεν πρεπει να λογοδοτησει για τα πλαστα εγραφα κτλ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
οφειλεις να προστατευεις τα ανηλικα. ακομα κι αν θελουν να παιξουν σε τσοντες. που ειναι το δυσνοητο?
προβλημα δεν εχω αν γαμιεται ή οχι το 15χρονο, εφοσον ξερει πως να προφυλασσεται κ οταν γινεται με ενα συνομηλικο της. οταν εισαι 30++ κ αρεσκεσαι να βλεπεις 15χρονα να τον παιρνουν, εισαι ανωμαλος κ τραγικος.

μάλλον δεν διάβασες καλά. το ξαναγράφω. το πρόβλημα είναι το ότι γαμιέται ή το ότι γυρίζει τσόντες? ή και τα 2?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οταν εισαι 30++ κ αρεσκεσαι να βλεπεις 15χρονα να τον παιρνουν, εισαι ανωμαλος κ τραγικος.
Γενικά ναι,εδώ πάντως πλασαρίστηκε ως 19.

Οπότε αυτό δεν ισχύει...να θεωρηθεί κ ανωμαλία ρε γμτ επειδή θα δούμε μία τσόντα χωρίς πριν να έχουμε ψάξει την βιογραφία της πορνοστάρ!!! :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω να αντιστρεψω λιγο τον προβληματισμο και εν μερει να συνταχτω με τον παπαζολη.....τι οριο ηλικιας εχουν οι τσοντες για θεαση;ποσο πρεπει να εισαι ρε παιδι μου ηλικιακα για να δεις πορνο;18....συμφωνουμε ολοι;

ωραια....ποιος εδω μεσα ειδε (αντρας και γυναικα) την πρωτη του εστω και σοφτ τσοντα στα 18;αν βρεθει εστω ενας εγω θα κατσω να με πηδηξει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εγω να αντιστρεψω λιγο τον προβληματισμο και εν μερει να συνταχτω με τον παπαζολη.....τι οριο ηλικιας εχουν οι τσοντες για θεαση;ποσο πρεπει να εισαι ρε παιδι μου ηλικιακα για να δεις πορνο;18....συμφωνουμε ολοι;

ωραια....ποιος εδω μεσα ειδε (αντρας και γυναικα) την πρωτη του εστω και σοφτ τσοντα στα 18;αν βρεθει εστω ενας εγω θα κατσω να με πηδηξει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
16,17 ήμουν όταν περίμενα να αρχίσουν οι παπαρίες στην νυχτερινή ζώνη του Άλτερ!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ξερω οτι δεν θα το παραδεχτει κανεις αλλα το 90% απο εδω μεσα που το παιζουν και καλα υθικοι αν φταναν στο κρεβατι με καποιο πιπινι και ανακαλυπταν οτι ηταν 15 πανω κατω θα του πετουσαν τα ματια εξω πολυ πιο ευκολα απο οτι ισως εγω ή καποιοι αλλοι που απλα ειπαμε πως εχει το πραγμα εκει εξω την σημερον ημεραν...

και το λεω γιατι ολοι μας λιγο πολυ εχουμε παθει ενα σοκ με το ποσο μεγαλοδειχνουν τα μικρα σημερα, ολοι σε καποιο κλαμπ η μαγαζι ειπαμε ¨τι κανεις , σπουδαζεις ? για να παρουμε αυτο το ... οχι ειμαι 16 ή σχολειο παω...  :huh: :'( :'(" και κοψαμε λασπη με την μια. Αλλα ας μην το παιζουμε κ ΤΟΣΟ αγιοι μεταξη μας, ειπαμε.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
16,17 ήμουν όταν περίμενα να αρχίσουν οι παπαρίες στην νυχτερινή ζώνη του Άλτερ!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
:o :o :o
Μεχρι τοτε αυτοκινητακια και πλαυμομπιλ? :grin:

Τεταρτη δημοτικου η πρωτη χαρντκορ, κλεμμενη απο την συλλογη του πατερα μου :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom