Νέα

Ανήλικη σε γνωστό πορνό-site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πραγματικα μην παρεις ουτε καν σκυλο που θελεις.
Mισό να ξανά διαβάσω λίγο το άρθρο....

Γενικά συμφωνείς ή διαφωνείς ότι το 15χρονό πρέπει να συμπεριφερέται ως 15χρονό;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
απαντησα κ στα 2 θαρρω.

και τα 2 το ίδιο είναι δηλαδή? ένα μεγάλο ποσοστό των σημερινών κοριτσιών γαμιούνται από τα 15 ή και νωρίτερα. τσόντες δεν γυρίζουν όμως όλες αυτές. άρα για σένα πρέπει να προστατευτούν και οι μεν και οι δε

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ωραια....ποιος εδω μεσα ειδε (αντρας και γυναικα) την πρωτη του εστω και σοφτ τσοντα στα 18;αν βρεθει εστω ενας εγω θα κατσω να με πηδηξει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γλυτώνεις επειδή είμαι straight, φίλτατε gl! Αλλιώς θα είχες πρόβλημα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mισό να ξανά διαβάσω λίγο το άρθρο....

Γενικά συμφωνείς ή διαφωνείς ότι το 15χρονό πρέπει να συμπεριφερέται ως 15χρονό;;;

παμε παλι.

οφειλει το κρατος, οι μηχανισμοι του/whatever να προστατευουν το 15χρονο κ το καθε ανηλικο, ακομα κι αν θελει/νομιζει πως θελει, να γυρισει τσοντα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Αν δεν κανω λαθος στην Ελλαδα ειναι νομιμη η σεξ. συνευρεση με 14χρονο και ανω εφοσον συναινει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εγω να αντιστρεψω λιγο τον προβληματισμο και εν μερει να συνταχτω με τον παπαζολη.....τι οριο ηλικιας εχουν οι τσοντες για θεαση;ποσο πρεπει να εισαι ρε παιδι μου ηλικιακα για να δεις πορνο;18....συμφωνουμε ολοι;

ωραια....ποιος εδω μεσα ειδε (αντρας και γυναικα) την πρωτη του εστω και σοφτ τσοντα στα 18;αν βρεθει εστω ενας εγω θα κατσω να με πηδηξει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγώ πρώτη φορά τσόντα είδα πριν τα 18.

Άλλο το να δεις, άλλο το να παίξεις.

Κι επειδή όλο αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο θρεντ μου μοιάζει με φάρσα, όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά του βλέπω τσόντα με το παίζω σε τσόντα, του γαμιέμαι απ'τα τα 14 με το παίζω σε τσόντα ή γίνομαι πόρνη στα 14, τη διαφορά του ως θεατής δεν κάθομαι να ψάξω το πιστοποιητικό γεννήσεως της κάθε πορνοστάρ με το καυλώνω στην ιδέα ότι στη σκηνή που θα δω παίζει ανήλικο, μάλλον πρέπει να κοιταχτεί.

ΥΓ. Δεν αναφέρομαι στο τζιέλη.
ΥΓ. Εφόσον το πορνομάγαζο έλεγξε τα στοιχεία της και μιλάμε για παραπλάνηση δεν τα βάζω με το πορνομάγαζο. Αλλά [size=20pt]πρωτίστως[/size] δεν τα βάζω με ένα 15χρονο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
:o :o :o
Μεχρι τοτε αυτοκινητακια και πλαυμομπιλ? :grin:

Τεταρτη δημοτικου η πρωτη χαρντκορ, κλεμμενη απο την συλλογη του πατερα μου :rockon:

χαχαχαχα... απ' ό,τι φαίνεται, μόνο η velvy από εδώ μέσα περίμενε να πάει 18 ετών για να δει τσόντα ή για να κάνει σεξ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και τα 2 το ίδιο είναι δηλαδή? ένα μεγάλο ποσοστό των σημερινών κοριτσιών γαμιούνται από τα 15 ή και νωρίτερα. τσόντες δεν γυρίζουν όμως όλες αυτές. άρα για σένα πρέπει να προστατευτούν και οι μεν και οι δε

οφειλεις να προστατευεις τα ανηλικα. ακομα κι αν θελουν να παιξουν σε τσοντες. που ειναι το δυσνοητο?
προβλημα δεν εχω αν γαμιεται ή οχι το 15χρονο, εφοσον ξερει πως να προφυλασσεται κ οταν γινεται με ενα συνομηλικο της. οταν εισαι 30++ κ αρεσκεσαι να βλεπεις 15χρονα να τον παιρνουν, εισαι ανωμαλος κ τραγικος.

τι διαολο λες? :S

@λακη μην τολμησεις να φυγεις χωρις να το ανακοινωσεις πρωτα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
παμε παλι.

οφειλει το κρατος, οι μηχανισμοι του/whatever να προστατευουν το 15χρονο κ το καθε ανηλικο, ακομα κι αν θελει/νομιζει πως θελει, να γυρισει τσοντα.

Οι γονείς του/συγγενείς του/δάσκαλοί του πρώτα απ'όλους.

Σ'αυτούς η κρεμάλα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι.

Συνεχίζουμε λοιπόν...αν το 15χρονό ''κωλοτριφτεί'' δεν έχει καμία ευθύνη;;;

Και μιλάμε για εταιρία παραγωγής πορνό επίσημη,όχι τίποτα νταβάδες της νύχτας που απήγαγαν ένα ανήλικο το βίασαν χωρίς την θελησή του κ το γυρίσαν βίντεο το σκηνικό....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχα... απ' ό,τι φαίνεται, μόνο η velvy από εδώ μέσα περίμενε να πάει 18 ετών για να δει τσόντα ή για να κάνει σεξ

γυμνασιο πηγαινα οταν πρωτοειδα, κ γαμηθηκα λιγο μετα τα 18. τι συμπερασμα βγαζουμε εκτος απο το οτι λες μαλακιες?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ναι.

Και μιλάμε για εταιρία παραγωγής πορνό επίσημη,όχι τίποτα νταβάδες της νύχτας που απήγαγαν ένα ανήλικο το βίασαν χωρίς την θελησή του κ το γυρίσαν βίντεο το σκηνικό....

ειμαι κατα της βιας, αλλα μα τον τουτατη θα σου ριχνα μπουκετο αμα σε ειχα μπροστα μου, μπας κ ξεκολλησει αυτο που ονομαζεις εγκεφαλο.

<3 <3

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Εσύ που είσαι 22χρονο και "κωλοτρίβεσαι" με τις μαλακίες που λες φέρεις ευθύνη?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι γονείς του/συγγενείς του/δάσκαλοί του πρώτα απ'όλους.

Σ'αυτούς η κρεμάλα.
Έτσι το δέχομαι.

Να έχουν οι γονείς/συγγενείς/δάσκαλοι του την ευθύνη λοιπόν.

Ο δε ένοχος εκμετάλλευσης ανηλίκου φταίει μόνο εφόσον αυτός πίεσε τις καταστάσεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
τι διαολο λες? :S

@λακη μην τολμησεις να φυγεις χωρις να το ανακοινωσεις πρωτα.

γαμώ το κέρατό μου το τράγιο. δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε εδώ μέσα. ο λάκι στράικερ πιο πάνω λέει ''άλλο γαμιέμαι στα 15 κι άλλο παίζω σε τσόντα στα 15''. για σένα είναι το ίδιο? αυτό ρωτάω από την αρχή. πρέπει να το γράψω 10 φορές?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Μην είσαι τόσο σίγουρος.....

Κάποιες εποχές (και όχι και πολύ μακρινές) μόνον αν ήξερες κανέναν ναυτικό υπήρχε περίπτωση να δεις τσόντα. Και σε περιοδικό πάντα.

Αρκεί να σου πω ότι σε περιοδικά από το εξωτερικό που μπορεί να είχαν καμία γυμνόστηθη έπεφτε μαρκαδόρος.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έτσι το δέχομαι.

Να έχουν οι γονείς/συγγενείς/δάσκαλοι του την ευθύνη λοιπόν.

Ο δε ένοχος εκμετάλλευσης ανηλίκου φταίει μόνο εφόσον αυτός πίεσε τις καταστάσεις.

Όχι.

Φταίει ακόμα κι αν γνώριζε, αλλά υπέκυψε ( :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:) στις ορέξεις ( :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:) του ανήλικου.

Απ'όσο γνωρίζω, ο νόμος για τις τσόντες λέει ότι πρέπει να είσαι ενήλικος. Ο νόμος για τη σεξουαλική επαφή νομίζω λέει για άνω των 15. Δικεόρους έχουμε στο site ας μας πουν μήπως δεν τα λέω και καλά.

Οπότε ακόμα και βάσει νόμου άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom