Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.964
Ρε αντε και γαμ.. ου, δουλειά σουκαταρχην μαζεψε το στομα σου και κατα δευτερον ποσως μας ενδιαφερει τι εκανες εσυ. αλλο συζηταμε εδω.
Ρε αντε και γαμ.. ου, δουλειά σουκαταρχην μαζεψε το στομα σου και κατα δευτερον ποσως μας ενδιαφερει τι εκανες εσυ. αλλο συζηταμε εδω.
Έτσι πάει, βγαίνεις γίνεσαι ντιρλα, γαμιεσαι, τέλος
Ρε αντε ρε λουλα ουστ, γράφω κινητό ρε άχρηστο μηδενικό, ουστ, μη μου μιλάς ρεμαθε να γραφεις σωστα Ελληνικα βασικα.
Σιγά μη βγω με όποιον να ναι που δεν ξέρω, πριτς, εγώ δεν είμαι χαζη να τρέχω στας αστυνομίας έπειτα χιχιΝα βγουμε για κανα ποτακι..ναι ?
φταινε που σε εχουνε εδω μεσα και καθονται και σε ανεχονται κωλοζωο με τους κωλο-τροπους σου. να μη σε ξαναπαρει κανεις και να φτασεις σε σημειο να το κανεις πισω απο καδους για 10 ευρω και ενα πιατο φακες.Ρε αντε και γαμ.. ου, δουλειά σου
Βρε παιδια, εγω εγραψα μια "εκθεση" για να κανουμε συζητησούλα και να τονίσω πόσο πολύ μου αρέσει ο τροπος που αντιμετωπίζει κοινωνικά θέματα η παρεα του bou, μην τσακώνεστε, δεν βγαζει καπου!
Φιλε τι το περασες εδω περα εκκλησια;; θα πεσει και το μπινελικακιΒρε παιδια, εγω εγραψα μια "εκθεση" για να κανουμε συζητησούλα και να τονίσω πόσο πολύ μου αρέσει ο τροπος που αντιμετωπίζει κοινωνικά θέματα η παρεα του bou, μην τσακώνεστε, δεν βγαζει καπου!
Σας λατρευω ολους! Είστε αληθινοι!Φιλε τι το περασες εδω περα εκκλησια;; θα πεσει και το μπινελικακι
αυτοκτονα ζωο
δε σβηνω τιποτα,εκει θα μεινει. να μαθει τροπους.Σβήνε και αρκετά.
Εσύ πάντως ούτε τα, 10 δεν δίνεις, οπότε ας είμαι γω ζώο.φταινε που σε εχουνε εδω μεσα και καθονται και σε ανεχονται κωλοζωο με τους κωλο-τροπους σου. να μη σε ξαναπαρει κανεις και να φτασεις σε σημειο να το κανεις πισω απο καδους για 10 ευρω και ενα πιατο φακες.
Μαλλον εσύ θα το κάνεις την αυτοκτονία μουνι..αυτοκτονα ζωο
δε σβηνω τιποτα,εκει θα μεινει. να μαθει τροπους.
δικηγορους δε θελουμε.
Εσύ τι είσαι λουλα. Άλλος ένας νταης, θες σκατο ξύλο μήπως να στρώσεις νταή?Σβήνε και αρκετά.
Εσύ τι είσαι λουλα. Άλλος ένας νταης, θες σκατο ξύλο μήπως να στρώσεις νταή?
δες τι σου γραφει και σενα και μετα κρινε φιλε. μια χαρα της μιλαγα μεχρι που αρχισε τα βρισιδια. δε θα κατσω να την ανεχτω.Αυτά τα "αυτοκτόνα" κτλπ δεν χωρούν.
Χαλαρωσε τύπε στο μπου εισαι, οχι στο σαιτ της εκκλησιας της ελλαδοςδε σβηνω τιποτα,εκει θα μεινει. να μαθει τροπους.
δικηγορους δε θελουμε.
οχι...τυπε. δε βλεπω κανα μουνοδουλο απο 'σας να μιλαει για τον σκατενιο τροπο αυτηνης.Χαλαρωσε τύπε