βεβαια να πουμε και το αλλο. οσο ξεκωλο και να ειναι οσο και ξεκωλα να εχει ντυθει και στο σπιτι σου να εχει ερθει,αμα σου πει οχι ειναι οχι φιλε. αμα απλωσεις χερι ενω σου εχει πει οχι,μην κλαψομουνιασεις που θα σε τρεξει και θα σε παει γαμιωντας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 304K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτό ισχύει. Το όχι σημαίνει όχι. Μπορεί να το μετανιώσει όποια στιγμή θέλει.βεβαια να πουμε και το αλλο. οσο ξεκωλο και να ειναι οσο και ξεκωλα να εχει ντυθει και στο σπιτι σου να εχει ερθει,αμα σου πει οχι ειναι οχι φιλε. αμα απλωσεις χερι ενω σου εχει πει οχι,μην κλαψομουνιασεις που θα σε τρεξει και θα σε παει γαμιωντας.
Εκεί φαίνεται ο άντρας , όταν θα κάνει πίσω την σωστή στιγμή.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.370
- Πόντοι
- 3.346
Παιδια το οτι εχουν γινει παρα πολλοι αντρες μουνοδουλοι ειναι γεγονος.
Νομιζουν οτι αν παντα περνουν το μερος μιας γυναικας..και ας ειναι λαθος αυτη θα εχουν ελπιδες να τους κατσει.
Νομιζουν οτι αν παντα περνουν το μερος μιας γυναικας..και ας ειναι λαθος αυτη θα εχουν ελπιδες να τους κατσει.
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.002
Σιχαίνομαι τα ανθρωπόμορφο τρωκτικά, τους προικοθηρες, τους αεργους που προσπαθούν να βγάλουν εύκολα χρήματα με απατεώνια εις βάρους κάποιου που με κόπο κι ενίοτε ταλέντο, όπως στη δεδομένη στιγμή. Αν ήταν αρχιδοχαρακτηρας, έπρεπε να φύγει από το μπαρ κιόλας. Αν τελικά την πηδηξσν , όντας λιώμα, τι να κάνουμε, όλες τα έχουμε περάσει, έτσι κάνουν οι άνδρες, τι περίμενε. Καταρχάς, του έλεγε, όντας λιώμα, άσε με δεν θέλω? Κι αυτός λιώμα δεν ήταν? Είναι ξςχαθαρο ότι παίρνει εκδίκηση η... Και γιατί όχι και φράγκα. Γθα μένα πρέπει να τον βγάλουν άμεσα, άλλωστε κατά την ιατροδιξαδτικη έκθεση δεν βρέθηκε αμυχή. Αν ήμουν εισαγγελέας, θα τον 3βγαζα και ίσως κι αίτημα για δημόσια συγνώμη από αυτή. Κι αν ήθελε ο Σενεσο να μην της έκανε μήνυση.Ορίστε η κοπέλα εδώ συμφωνεί όπως και πολλές άλλες γυναίκες αφού καταλαβαίνουν πώς παίζουν μερικές το παιχνίδι.
Λογικό αυτοί που σου πάνε κόντρα να είναι κ αγοράκια τα οποία νομίζουν πως πάντα οι γυναίκες είναι οι αδικημένες ενώ στην πραγματικότητα.. "Πυρ, Γυνή και Θάλασσα" έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας.
Ε τα αγοράκια αυτά μένουν στο χειρογλύκανο συνήθως.
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.750
- Πόντοι
- 456
Αν τελικά την πηδηξσν, όντας λιώμα, τι να κάνουμε, όλες τα έχουμε περάσει, έτσι κάνουν οι άνδρες, τι περίμενε.
Καταλαβαίνεις πόσο υποτιμητική και χυδαία είναι αυτή η δήλωση έτσι? Το να το γράφει γυναίκα το κάνει 10 φορές χειρότερο.
'' Άντρας είναι μωρέ, θα πιεί θα ρίξει και έναν πούτσο, θέλουμε δεν θέλουμε θα τον φάμε...''. Έλεος...
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.002
Είναι πουστικο αυτό που έκανε τέλος, δεν της έκανε κακό το παιδί, ίσα ίσα την έβαλε και στο σπίτι του και στο κρεβάτι να κοιμηθεί. Αχ δεν μπορώ, μετά έφαγε άκυρο και θύμωσε, ουστ. Εγώ υποστηρίζω ΣενεσοΣιχαίνομαι τα ανθρωπόμορφο τρωκτικά, τους προικοθηρες, τους αεργους που προσπαθούν να βγάλουν εύκολα χρήματα με απατεώνια εις βάρους κάποιου που με κόπο κι ενίοτε ταλέντο, όπως στη δεδομένη στιγμή. Αν ήταν αρχιδοχαρακτηρας, έπρεπε να φύγει από το μπαρ κιόλας. Αν τελικά την πηδηξσν , όντας λιώμα, τι να κάνουμε, όλες τα έχουμε περάσει, έτσι κάνουν οι άνδρες, τι περίμενε. Καταρχάς, του έλεγε, όντας λιώμα, άσε με δεν θέλω? Κι αυτός λιώμα δεν ήταν? Είναι ξςχαθαρο ότι παίρνει εκδίκηση η... Και γιατί όχι και φράγκα. Γθα μένα πρέπει να τον βγάλουν άμεσα, άλλωστε κατά την ιατροδιξαδτικη έκθεση δεν βρέθηκε αμυχή. Αν ήμουν εισαγγελέας, θα τον 3βγαζα και ίσως κι αίτημα για δημόσια συγνώμη από αυτή. Κι αν ήθελε ο Σενεσο να μην της έκανε μήνυση.
και κατα τη διαρκεια μπορει να μη νοιωθει καλα για τον α β λογο,και εκει σταματας. εκει φαινεται στον ανθρωπο οι αρχες και η παιδεια φιλε.Αυτό ισχύει. Το όχι σημαίνει όχι. Μπορεί να το μετανιώσει όποια στιγμή θέλει.
Εκεί φαίνεται ο άντρας , όταν θα κάνει πίσω την σωστή στιγμή.
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.002
Ρε αι παράτα μας, έτσι είναι όλοι έχουμε πηδηχρει και μετά φάγαμε άκυρο. Έτσι πάει, βγαίνεις γίνεσαι ντιρλα, γαμιεσαι, τέλοςΚαταλαβαίνεις πόσο υποτιμητική και χυδαία είναι αυτή η δήλωση έτσι? Το να το γράφει γυναίκα το κάνει 10 φορές χειρότερο.
'' Άντρας είναι μωρέ, θα πιεί θα ρίξει και έναν πούτσο, θέλουμε δεν θέλουμε θα τον φάμε...''. Έλεος...
εν τω μεταξυ κανενας αντρας δεν το κανει αυτο,παρα μονο κατι σκουπιδια αλητες.Καταλαβαίνεις πόσο υποτιμητική και χυδαία είναι αυτή η δήλωση έτσι? Το να το γράφει γυναίκα το κάνει 10 φορές χειρότερο.
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.002
Όχι ρε βλήμα δεν καταλαβαίνω τις παπαριες που λεςΚαταλαβαίνεις πόσο υποτιμητική και χυδαία είναι αυτή η δήλωση έτσι? Το να το γράφει γυναίκα το κάνει 10 φορές χειρότερο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άσε ρε λουλα, εμένα μου 5α έχουν κάνει και τα καλύτερα παιδιά, αφού ειμεθα ντιρλα ρε αμφοτεροιεν τω μεταξυ κανενας αντρας δεν το κανει αυτο,παρα μονο κατι σκουπιδια αλητες.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.287
- Πόντοι
- 2.586
Σιχαίνομαι τα ανθρωπόμορφο τρωκτικά, τους προικοθηρες, τους αεργους που προσπαθούν να βγάλουν εύκολα χρήματα με απατεώνια εις βάρους κάποιου που με κόπο κι ενίοτε ταλέντο, όπως στη δεδομένη στιγμή. Αν ήταν αρχιδοχαρακτηρας, έπρεπε να φύγει από το μπαρ κιόλας. Αν τελικά την πηδηξσν , όντας λιώμα, τι να κάνουμε, όλες τα έχουμε περάσει, έτσι κάνουν οι άνδρες, τι περίμενε. Καταρχάς, του έλεγε, όντας λιώμα, άσε με δεν θέλω? Κι αυτός λιώμα δεν ήταν? Είναι ξςχαθαρο ότι παίρνει εκδίκηση η... Και γιατί όχι και φράγκα. Γθα μένα πρέπει να τον βγάλουν άμεσα, άλλωστε κατά την ιατροδιξαδτικη έκθεση δεν βρέθηκε αμυχή. Αν ήμουν εισαγγελέας, θα τον 3βγαζα και ίσως κι αίτημα για δημόσια συγνώμη από αυτή. Κι αν ήθελε ο Σενεσο να μην της έκανε μήνυση.
Και εγώ δεν νομίζω πως τα στοιχεία επαρκούν.. Άφού διασυρθεί το όνομά του, απλά θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους αρχικά κ τέλος.
Παιδιά, πέσατε να την φάτε. Όταν και οι δύο είστε ντίρλα, δεν πέφτει γαμησάκι; Ρωτάτε αν έχει "μειωμένες αντιστάσεις";
Αυτό λέει, όχι να την μέθυσε μέχρι λιποθυμίας για να την πηδήξει.
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.002
Ναι ρε.Και εγώ δεν νομίζω πως τα στοιχεία επαρκούν.. Άφού διασυρθεί το όνομά του, απλά θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους αρχικά κ τέλος.
Παιδιά, πέσατε να την φάτε. Όταν και οι δύο είστε ντίρλα, δεν πέφτει γαμησάκι; Ρωτάτε αν έχει "μειωμένες αντιστάσεις";
Αυτό λέει, όχι να την μέθυσε μέχρι λιποθυμίας για να την πηδήξει.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.370
- Πόντοι
- 3.346
Εχω την εντυπωση οτι βρωμαει και απο τους δυο η φαση.
Εγω παντως αν ημουν δικαστης..θα τους εχωνα και τους δυο μεσα η τελος παντον, τι προβλεπει για τον καθενα ο νομος.
Εγω παντως αν ημουν δικαστης..θα τους εχωνα και τους δυο μεσα η τελος παντον, τι προβλεπει για τον καθενα ο νομος.
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
χαχαχαχα, αδίστακτος!Εχω την εντυπωση οτι βρωμαει και απο τους δυο η φαση.
Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.002
Ελα ρε ηθικολογοι του bou, για πείτε μου, αν το έχει κάνει αυτό σε κανένα άλλο άσχημο και χωρίς φράγκα, παιδάκι που την πήρε παρτουζα ενώ ήταν ντιρλα? Έλα τώρα. Εγω ξέρω από μένα που κάνω κι αυτό και με θεωρείτε ελαφρών των ηθών, δεν ανεβαίνω στη Laborgini κανένα αν δεν τον ξέρω, να πάω ορωπο, η έστω και μέσα στην Αθήνα. Από τη στιγμή που θα το κάνω έχω την ευθύνη των πράξεων μου ακόμη κι αν πάθω πολύ ξακο, πχ ατύχημα. Γι αυτό δεν π; ω πουθενά με άγνωστους Καβάλα στο αμάξι η στο σπίτι του. Τέλος. Κρίμα τον παιδί, ας ελπίσουμε να σωθεί η καριέρα του και η ζωή του.εν τω μεταξυ κανενας αντρας δεν το κανει αυτο,παρα μονο κατι σκουπιδια αλητες.
καταρχην μαζεψε το στομα σου και κατα δευτερον ποσως μας ενδιαφερει τι εκανες εσυ. αλλο συζηταμε εδω.Άσε ρε λουλα, εμένα μου 5α έχουν κάνει και τα καλύτερα παιδιά, αφού ειμεθα ντιρλα ρε αμφοτεροι
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.370
- Πόντοι
- 3.346
Οχι απλα λογικος..ουτε ο ενας ειναι αθωα περιστερα ουτε η αλλη...αρα παμε στην μεση λυση!χαχαχαχα, αδίστακτος!
μαθε να γραφεις σωστα Ελληνικα βασικα.Ελα ρε ηθικολογοθ του bou, για πείτε μου, αν το έχει κάνει αυτό σε κανένα άλλο ασημί και χωρίς φράγκα, παιδάκι που την πήρε παρτουζα ενώ ήταν ντιρλα? Έλα τώρα. Εγω ξέρω από μένα που κάνω κι αυτό και με θεωρείτε ελαφρών των ηθών, δεν ανεβαίνω στη Laborgini κανένα αν δεν τον ξέρω, να πάω Ωροπι, η έστω και μέσα στην Αθήνα. Από τη στιγμή που θα το κάνω έχω την ευθύνη των πράξεων μου ακόμη κι αν πάθω πολύ ξακο, πχ ατύχημα. Γι αυτό δεν π; ω πουθενά με άγνωστους Καβάλα στο αμάξι η στο σπίτι του. Τέλος. Κρίμα τον παιδί, ας ελπίσουμε να σωθεί η καριέρα του και η ζωή του.