Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Μου αρεσουν οι πουαρω που ξερουν τα παντα αλλα μολις ζητιεται ig η ονομα φοβουνται εισβολη εισαγγελεα στο bou

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.449
Πόντοι
366
αφου ακουγεται οτι το κατεβασε... εξυπνη και μελετημενη κινηση απ τη νεαρα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Γενικότερα αν είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να προσέχεις διπλά και τριπλά. Αυτό είναι το συμπέρασμα αν είναι αθώος. Αν είναι ένοχος τότε ό,τι προβλέπει η δικαιοσύνη. Αυτό είναι το δικό μου σχόλιο.
Ο συγκεκριμένος εν τω μεταξύ έχει ξαναπάει στην φυλακή παλαιότερα σε άλλη χώρα νομίζω.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.927
Πόντοι
746
Διαβάζω απο twitch για την κοπέλα ότι ανεβήκανε φωτογραφίες που την δείχνουν να κάνει βίζιτες. Αν είναι ψέμα, να μην δωθεί σημασία.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Εχει πλακα ο Θωμαιδης που λεει "ηταν μαζι και γελαγαν αλλα αυτο δε λεει τιποτα" "γυρισαν μαζι στο αμαξι αλλα αυτο δε λεει τιποτα" "εστειλε μηνυμα μετα αλλα αυτο δε λεει τιποτα"

Δηλαδη τι θα ειναι αυτο που λεει κατι?

Υπευθυνη δηλωση λιγο πριν βγαλει το βρακι οτι συναινει με παρουσια δικηγορου?
Οχι τοσο βαθια ποναει = βιασμος.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Το ξερω αδερφέ... Γι'αυτό λέω μπάτσος από την γαδα μου την έστειλε.... Δεν είναι στην υπόθεση αυτός που μου την έστειλε... Πάντως από το πρώτο βράδυ ο μπάτσος μου είπε για σεμεδο κ άλλον έναν... Κ γενικά τι παίζει.... Τώρα τι να πω... Σε καθαρή φωτο φαίνεται πιτσιρίκι αυτό που έχω εγώ... Αλλά όχι 17
Nα πεις στον <<μπάτσο>> να μην κοινοποιεί σε τρίτους στοιχεία του φακέλου γιατί θα ψάχνει να βρεί την σύνταξη του.

Εγγρ.
19 Αυγ 2021
Like
71
Πόντοι
0
Γενικότερα αν είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να προσέχεις διπλά και τριπλά. Αυτό είναι το συμπέρασμα αν είναι αθώος. Αν είναι ένοχος τότε ό,τι προβλέπει η δικαιοσύνη. Αυτό είναι το δικό μου σχόλιο.
Ο συγκεκριμένος εν τω μεταξύ έχει ξαναπάει στην φυλακή παλαιότερα σε άλλη χώρα νομίζω.
Όταν έπαιζε Ισπανία, και βγήκε με εγγυηση.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.347
Πόντοι
486
Καλησπέρα σας
Διάβασα λίγο το θέμα. Μήπως είναι μια που είχε όνομα στο insta "IWANAAA" η κάπως έτσι με πολλά ΑΑΑ και η οποία έχει σκουλαρίκι σεπτουμ στην μύτη;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.336
Πόντοι
2.306
Γενικά παρατηρώ οτι έχει αντιστραφεί το κλίμα για το σεμεδο γιατί καταλαβαίνουν οι περισσότεροι ότι κάτι βρωμάει.. Για αυτό και φεύγει από τη δημοσιότητα σιγά σιγά.. Ας είναι καλά και ο Μητσοτάκης με τις μαλακιες του να στρέφεται αλλού ή ειδησεογραφεια.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.578
Πόντοι
11.445
Βλεπω οι δικηγοροι θα βγαλουν βιντεο να την πηδαει και να λεει ποιο βαθυα σε λιγο . Θα το ξεφτιλισουν σιγουρα το πουτανακι. Το θεμα ειναι ποιος την εβαλε γιατι εμαθ αυτη εκανε την πρωτη κινηση μεσω ινστα ...

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Παιδια, συγγνώμη για το μινι-ξεσπασμα, αλλά πραγματικα εχω ερθει στα ορια μου.

Δεν ξερω αν ασχολειστε με το reddit (και με το r/greece συγκεκριμενα). Στην ουσια το r/Greece ειναι ενα community που ασχολειται με γεγονοτα που συμβαινουν στην Ελλαδα, κτλ κτλ. Τον τελευταιο καιρο, με ολες αυτες τις γυναικοκτονίες, καθε 5 λεπτα ανεβαζαν και άλλο post, κράζοντας πατριαρχιες, αντρες, γιους, πατεραδες, κτλ κτλ. Με το δικιο τους, ως ένα σημειο, διοτι μιλάμε για αρρωστες καταστασεις, δυστυχως. Το Point ειναι οτι τους εβλεπες λαλίστατους.

Πριν λίγο λοιπον, ανεβασα ενα αρθρο για το θεμα του Σεμεδο, το οποιο αναφερει τις τελευταιες πληροφοριες, δηλαδη οτι η 17χρονη εστειλε μηνυμα την επομενη μερα, στον Σεμεδο, να ξανα-συναντηθουν. Απο κάτω, γραφω πως αν ισχυουν τα μηνυματα, τότε η μικρη ειναι τρελη βρωμα και της αξιζουν τα χειροτερα. Περιττό να σας πω πως ηδη μου την εχουν "πεσει" οι πρωτοι, λεγοντας μου οτι ειμαι "απαραδεκτος" που την αποκαλώ βρώμα και οτι ειμαι μαλάκας και δεν σεβομαι.

Βλέποντας το αντιστοιχο θέμα και την αντιμετωπιση του απο εσας, το community του bou, παιρνω το θαρρος και ρωτάω ευθεως. Ειμαι τρελός ρε παιδια? Εγω ειμαι ο απαραδεκτος που λεω την κοπελα "βρωμα"? Πως αλλιως χαρακτηρίζεις εναν ανθρωπο, ο οποιος στα 17 του, το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να "στοχευσει" εναν αλλον ανθρωπο, να τον εκμεταλλευτει, να κανει σεξ μαζι του, την επομενη μερα να τον καλει να ξαναβρεθουν, αλλά να του κανει καταγγελία για βιασμο (!), στοχοποιόντας τον, με αποτελεσμα εκεινος να εχει τη σταμπα του "βιαστη", να τον δειχνουν τα καναλια, να τον σερνουν με χειροπεδες, και ο,τι αλλο ακολουθησει?

Είναι δυνατον να μην υπαρχει ποινη για ψευδή καταγγελία βιασμου? Δηλαδη, άντε θα πουμε μια συγγνωμη και παμε σπιτια μας?

Συγγνώμη για τον μονολογο, ηθελα καπου να τα πω. Αν ειμαι λαθος, διορθώστε με σας παρακαλω, αλλά νομίζω πως ζω σε εναν υποκριτικό (μεχρι αηδιας) τόπο, και δεν μου αρεσει καθολου πια.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.347
Πόντοι
486
Βλεπω οι δικηγοροι θα βγαλουν βιντεο να την πηδαει και να λεει ποιο βαθυα σε λιγο . Θα το ξεφτιλισουν σιγουρα το πουτανακι. Το θεμα ειναι ποιος την εβαλε γιατι εμαθ αυτη εκανε την πρωτη κινηση μεσω ινστα ...
Στην πιάτσα είναι γνωστό ότι ο Σεμεδο ψάχνοταν για πουτανακια. Δεν ήθελε κ πολύ η άλλη να του στήσει παγίδα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
Παιδια, συγγνώμη για το μινι-ξεσπασμα, αλλά πραγματικα εχω ερθει στα ορια μου.

Δεν ξερω αν ασχολειστε με το reddit (και με το r/greece συγκεκριμενα). Στην ουσια το r/Greece ειναι ενα community που ασχολειται με γεγονοτα που συμβαινουν στην Ελλαδα, κτλ κτλ. Τον τελευταιο καιρο, με ολες αυτες τις γυναικοκτονίες, καθε 5 λεπτα ανεβαζαν και άλλο post, κράζοντας πατριαρχιες, αντρες, γιους, πατεραδες, κτλ κτλ. Με το δικιο τους, ως ένα σημειο, διοτι μιλάμε για αρρωστες καταστασεις, δυστυχως. Το Point ειναι οτι τους εβλεπες λαλίστατους.

Πριν λίγο λοιπον, ανεβασα ενα αρθρο για το θεμα του Σεμεδο, το οποιο αναφερει τις τελευταιες πληροφοριες, δηλαδη οτι η 17χρονη εστειλε μηνυμα την επομενη μερα, στον Σεμεδο, να ξανα-συναντηθουν. Απο κάτω, γραφω πως αν ισχυουν τα μηνυματα, τότε η μικρη ειναι τρελη βρωμα και της αξιζουν τα χειροτερα. Περιττό να σας πω πως ηδη μου την εχουν "πεσει" οι πρωτοι, λεγοντας μου οτι ειμαι "απαραδεκτος" που την αποκαλώ βρώμα και οτι ειμαι μαλάκας και δεν σεβομαι.

Βλέποντας το αντιστοιχο θέμα και την αντιμετωπιση του απο εσας, το community του bou, παιρνω το θαρρος και ρωτάω ευθεως. Ειμαι τρελός ρε παιδια? Εγω ειμαι ο απαραδεκτος που λεω την κοπελα "βρωμα"? Πως αλλιως χαρακτηρίζεις εναν ανθρωπο, ο οποιος στα 17 του, το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να "στοχευσει" εναν αλλον ανθρωπο, να τον εκμεταλλευτει, να κανει σεξ μαζι του, την επομενη μερα να τον καλει να ξαναβρεθουν, αλλά να του κανει καταγγελία για βιασμο (!), στοχοποιόντας τον, με αποτελεσμα εκεινος να εχει τη σταμπα του "βιαστη", να τον δειχνουν τα καναλια, να τον σερνουν με χειροπεδες, και ο,τι αλλο ακολουθησει?

Είναι δυνατον να μην υπαρχει ποινη για ψευδή καταγγελία βιασμου? Δηλαδη, άντε θα πουμε μια συγγνωμη και παμε σπιτια μας?

Συγγνώμη για τον μονολογο, ηθελα καπου να τα πω. Αν ειμαι λαθος, διορθώστε με σας παρακαλω, αλλά νομίζω πως ζω σε εναν υποκριτικό (μεχρι αηδιας) τόπο, και δεν μου αρεσει καθολου πια.
καλα ρε τυπε πας και εσυ να μιλησεις σοβαρα στο ιντερνετ και τα σοσιαλ μιντια που ειναι τιγκα στις φεμιναζι?????
για αυτες απο τη στιγμη που βγαινει καποια και λεει οτι βιαστηκε, παει και τελειωσε....βιαστηκε!!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.378
Πόντοι
456
Και μονο απο τις δηλωσεις κουγια καταλαβαινει κανεις παρα πολλα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586
Ανέβηκε η φωτό στο ίντερνετ τύποι.

Stories