Μακαρικατσε και σε 3 χρονια θα το δουμε εδω μεσα,σε αγγελια η με προφιλ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε αδερφέ εγώ έδωσα φωτο... Δώσε στον λαό να έχει να χαζευειΑμα εισαι ΠΑΟΚ κατι θα γινει..
Μακαρικατσε και σε 3 χρονια θα το δουμε εδω μεσα,σε αγγελια η με προφιλ!
Ρε αδερφέ εγώ έδωσα φωτο... Δώσε στον λαό να έχει να χαζευειΑμα εισαι ΠΑΟΚ κατι θα γινει..
αχαχαχα τωρα ειναι που δε το βλεπω!!!Αμα εισαι ΠΑΟΚ κατι θα γινει..
Αυτό το κορμάκι ήταν...ξανα λέω απο μπατσο την πήρα...
Σας τα ειχα πει απο χθες? Παραδεχεστε?
Υ.Γ: Αν ημουν ο δικηγορος του Σεμεδο θα εδινα στην δημοδιοτητα το Insta της κοπελας και εκει θα τελειωνε η ολη φαση.
Δούλευε barwoman το 17χρονο;εμαθα απο καλο φιλο που δουλευει στο ιδιο μαγαζι κατω αθηνα τι παιχτηκε. Αυτη ειναι Σερβιδα μου ειπε δουλευε barwoman. με τον σεμεδο γενικα κανανε και πιο πριν παρεα, αλλα πηγε να χωθει μια μερα και ενας ακομα φιλος του σεμεδο για παρτουζα και εκει εγινε η μαλακια
Αμα ειναι μπουρδελο οικογένεια μην σου κανει εντύπωση να δεις και 15χρονη barwoman.Δούλευε barwoman το 17χρονο; Ότι να ναι γράφει ο καθένας.
Τυπε σε χώρο που πουλάνε αλκοόλ απαγορεύεται να δουλεύουν ανήλικα.Αμα ειναι μπουρδελο οικογένεια μην σου κανει εντύπωση να δεις και 15χρονη barwoman.
Τότε, να έχω ελπίδες;Αμα εισαι ΠΑΟΚ κατι θα γινει..
Χωρίς να είμαι δικηγόρος ή να έχω γνώση από πρώτο χέρι, σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως πρέπει να βγει ένταλμα, αν δεν κάνω λάθος, ώστε να γίνει άρση του απορρήτου.Μια απλή ερώτηση : εαν αληθεύει αυτό που ισχυρίστηκε χθες ο δικηγόρος ότι υπάρχει μνμ της 17χρονης που ζητάει στον ποδοσφαιριστή να βγουν πάλι δεν θα έπρεπε να το παρουσιάσει σήμερα και να τελειώσει η ταλαιπωρία του πελάτη του ; Γιατί πήρε εκ νέου αναβολή ;
κάντε δεξί κλίκ πάνω στη φωτογραφία της κοπέλας και επιλέξτε αναζήτηση στο Google!!!!!!!!!!!!!!!
Που ζεις ρε φιλε?Το ότι τα μέλη ενός σιτε με την ονομασία μπουρδέλα, κατάφεραν να βρουν το όνομα του ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται σε αυτό το ""σκάνδαλο"" η χωρίς " ", ακόμη και την φωτογραφία της κοπέλας πριν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημοσιευόσουν το οτιδήποτε αυτό λέει πολλά! Έκτος από τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας Μπου πρέπει να δημιουργηθούν και τα Μέλη Εγκληματολογικής Ομάδας Μπου!