Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

johnmylo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
127
Πόντοι
1
κατσε και σε 3 χρονια θα το δουμε εδω μεσα,σε αγγελια η με προφιλ!
Μακαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμα εισαι ΠΑΟΚ κατι θα γινει..
Ρε αδερφέ εγώ έδωσα φωτο... Δώσε στον λαό να έχει να χαζευει

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.227
Πόντοι
486
Αυτό το κορμάκι ήταν...ξανα λέω απο μπατσο την πήρα...
IMG_20210831_110242.jpg

Σας τα ειχα πει απο χθες? Παραδεχεστε?

Υ.Γ: Αν ημουν ο δικηγορος του Σεμεδο θα εδινα στην δημοδιοτητα το Insta της κοπελας και εκει θα τελειωνε η ολη φαση.

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586
Σας τα ειχα πει απο χθες? Παραδεχεστε?

Υ.Γ: Αν ημουν ο δικηγορος του Σεμεδο θα εδινα στην δημοδιοτητα το Insta της κοπελας και εκει θα τελειωνε η ολη φαση.

Αυτό δεν λέει κ τίποτα, γιατί πάμε στην λογική πως όποια ντύνεται προκλητικά τα θέλει κ ο κώλος της.

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
εμαθα απο καλο φιλο που δουλευει στο ιδιο μαγαζι κατω αθηνα τι παιχτηκε. Αυτη ειναι Σερβιδα μου ειπε δουλευε barwoman. με τον σεμεδο γενικα κανανε και πιο πριν παρεα, αλλα πηγε να χωθει μια μερα και ενας ακομα φιλος του σεμεδο για παρτουζα και εκει εγινε η μαλακια

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.367
Πόντοι
1.056
εμαθα απο καλο φιλο που δουλευει στο ιδιο μαγαζι κατω αθηνα τι παιχτηκε. Αυτη ειναι Σερβιδα μου ειπε δουλευε barwoman. με τον σεμεδο γενικα κανανε και πιο πριν παρεα, αλλα πηγε να χωθει μια μερα και ενας ακομα φιλος του σεμεδο για παρτουζα και εκει εγινε η μαλακια
Δούλευε barwoman το 17χρονο; :think:
Ότι να ναι γράφει ο καθένας.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.367
Πόντοι
1.056

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
Βρηκαμε τελικά αν είναι Ελληνίδα αλβανίδα ;;έχουμε φωτογραφίες :confused: για να κρίνουμε αν όντως έμοιαζε παραπάνω από 17 χρονών και αν ευσταθούν οι δικαιολογίες του συνηγόρου του πορτογάλου

fordtoti

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
537
Πόντοι
81
Μια απλή ερώτηση : εαν αληθεύει αυτό που ισχυρίστηκε χθες ο δικηγόρος ότι υπάρχει μνμ της 17χρονης που ζητάει στον ποδοσφαιριστή να βγουν πάλι δεν θα έπρεπε να το παρουσιάσει σήμερα και να τελειώσει η ταλαιπωρία του πελάτη του ; Γιατί πήρε εκ νέου αναβολή ;

Julian R

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Λοιπον μολις ειδα την φωτο απο ασανσερ μου πηγε καπου το μυαλο κατευθειαν..εψαξα στο ινστα και το εχει κατεβασει το προφιλ οποτε πολυ πιθανο να ειναι αυτη...Αν μαθουμε ονομα θα το τσεκαρω σιγουρα..Μιλαμε για μεγαλες βυζαρες αν ειναι αυτξ\η.μετριο προσωπο ομως

azurus

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Μια απλή ερώτηση : εαν αληθεύει αυτό που ισχυρίστηκε χθες ο δικηγόρος ότι υπάρχει μνμ της 17χρονης που ζητάει στον ποδοσφαιριστή να βγουν πάλι δεν θα έπρεπε να το παρουσιάσει σήμερα και να τελειώσει η ταλαιπωρία του πελάτη του ; Γιατί πήρε εκ νέου αναβολή ;
Χωρίς να είμαι δικηγόρος ή να έχω γνώση από πρώτο χέρι, σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως πρέπει να βγει ένταλμα, αν δεν κάνω λάθος, ώστε να γίνει άρση του απορρήτου.

starsyn

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
202
Πόντοι
0
κάντε δεξί κλίκ πάνω στη φωτογραφία της κοπέλας και επιλέξτε αναζήτηση στο Google!!!!!!!!!!!!!!!

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Το ότι τα μέλη ενός σιτε με την ονομασία μπουρδέλα, κατάφεραν να βρουν το όνομα του ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται σε αυτό το ""σκάνδαλο"" η χωρίς " ", ακόμη και την φωτογραφία της κοπέλας πριν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημοσιευόσουν το οτιδήποτε αυτό λέει πολλά! Έκτος από τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας Μπου πρέπει να δημιουργηθούν και τα Μέλη Εγκληματολογικής Ομάδας Μπου! :grin:

starsyn

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
202
Πόντοι
0
συγνώμη δεν έγινα σαφείς!
δεξί κλικ στην φωτό και επιλογή αναζήτηση στο google για εικόνα
η τρίτη επιλογή που βγάζει, είναι "οπτικά πανομοιότυπες εικόνες"
δεν ξέρω αν είναι κάποια απ' αυτές η κοπέλα της φωτογραφίας, αλλά μου έκανε εντύπωση -και τη μοιράζομαι μαζί σας-οι πόσες πολλές, θα μπορούσαν να είναι οι "πανομοιότυπες" κοπέλες!!!!!

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.897
Πόντοι
456
Το ότι τα μέλη ενός σιτε με την ονομασία μπουρδέλα, κατάφεραν να βρουν το όνομα του ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται σε αυτό το ""σκάνδαλο"" η χωρίς " ", ακόμη και την φωτογραφία της κοπέλας πριν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημοσιευόσουν το οτιδήποτε αυτό λέει πολλά! Έκτος από τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας Μπου πρέπει να δημιουργηθούν και τα Μέλη Εγκληματολογικής Ομάδας Μπου! :grin:
Που ζεις ρε φιλε?
Η ομαδα επιλυσης εγκληματων του μπου υπαρχει και εχει τεραστιες επιτυχιες με τελευταια την διαλευκανση του εγκληματος στα γλυκα νερα ,εβδομαδες πριν το ανακοινωσει η Ελληνικη αστυνομια.
Τωρα δουλευουμε την εξαφανιση του Τζιμι Χοφα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom