Παιδια, συγγνώμη για το μινι-ξεσπασμα, αλλά πραγματικα εχω ερθει στα ορια μου.
Δεν ξερω αν ασχολειστε με το reddit (και με το r/greece συγκεκριμενα). Στην ουσια το r/Greece ειναι ενα community που ασχολειται με γεγονοτα που συμβαινουν στην Ελλαδα, κτλ κτλ. Τον τελευταιο καιρο, με ολες αυτες τις γυναικοκτονίες, καθε 5 λεπτα ανεβαζαν και άλλο post, κράζοντας πατριαρχιες, αντρες, γιους, πατεραδες, κτλ κτλ. Με το δικιο τους, ως ένα σημειο, διοτι μιλάμε για αρρωστες καταστασεις, δυστυχως. Το Point ειναι οτι τους εβλεπες λαλίστατους.
Πριν λίγο λοιπον, ανεβασα ενα αρθρο για το θεμα του Σεμεδο, το οποιο αναφερει τις τελευταιες πληροφοριες, δηλαδη οτι η 17χρονη εστειλε μηνυμα την επομενη μερα, στον Σεμεδο, να ξανα-συναντηθουν. Απο κάτω, γραφω πως αν ισχυουν τα μηνυματα, τότε η μικρη ειναι τρελη βρωμα και της αξιζουν τα χειροτερα. Περιττό να σας πω πως ηδη μου την εχουν "πεσει" οι πρωτοι, λεγοντας μου οτι ειμαι "απαραδεκτος" που την αποκαλώ βρώμα και οτι ειμαι μαλάκας και δεν σεβομαι.
Βλέποντας το αντιστοιχο θέμα και την αντιμετωπιση του απο εσας, το community του bou, παιρνω το θαρρος και ρωτάω ευθεως. Ειμαι τρελός ρε παιδια? Εγω ειμαι ο απαραδεκτος που λεω την κοπελα "βρωμα"? Πως αλλιως χαρακτηρίζεις εναν ανθρωπο, ο οποιος στα 17 του, το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να "στοχευσει" εναν αλλον ανθρωπο, να τον εκμεταλλευτει, να κανει σεξ μαζι του, την επομενη μερα να τον καλει να ξαναβρεθουν, αλλά να του κανει καταγγελία για βιασμο (!), στοχοποιόντας τον, με αποτελεσμα εκεινος να εχει τη σταμπα του "βιαστη", να τον δειχνουν τα καναλια, να τον σερνουν με χειροπεδες, και ο,τι αλλο ακολουθησει?
Είναι δυνατον να μην υπαρχει ποινη για ψευδή καταγγελία βιασμου? Δηλαδη, άντε θα πουμε μια συγγνωμη και παμε σπιτια μας?
Συγγνώμη για τον μονολογο, ηθελα καπου να τα πω. Αν ειμαι λαθος, διορθώστε με σας παρακαλω, αλλά νομίζω πως ζω σε εναν υποκριτικό (μεχρι αηδιας) τόπο, και δεν μου αρεσει καθολου πια.