yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.360
- Πόντοι
- 3.346
Καλο μηνα παιδια!
δες τι σου γραφει και σενα και μετα κρινε φιλε. μια χαρα της μιλαγα μεχρι που αρχισε τα βρισιδια. δε θα κατσω να την ανεχτω.
Οντως. Αναρωτησου ομως το γιατι.οχι...τυπε. δε βλεπω κανα μουνοδουλο απο 'σας να μιλαει για τον σκατενιο τροπο αυτηνης.
Αντε μπράβο, όλο διαταγές το κάθε σεκουριτακι τώρα. Λοιπόν, στο θέμα μας, εγώ δεν είμαι τρολλ εδώ. Γράφω την άποψη μου για το θέμα Σεμςδο vs τρωκτικό.Περαστικός είμαι..
Στο θέμα σεμεδο.... Τελικά το Atlantis στο ωρωπο συνέχεια μπλεγμένο... Κ πιο παλιά είχαν πέσει σφαίρες... Καλη φάση πηγαινα μικρόςΕίστε ηλιθιοι τέρμα 3δω μέσα, που νομίζετε ότι λύνετε και δένετε κι ότι, ο, τι λέτε θα γίνεται. Τέρμα βλακες όμως. Λοιπόν στο θέμα μας για το Σεμςδο.
Αντε μπράβο, όλο διαταγές το κάθε σεκουριτακι τώρα. Λοιπόν, στο θέμα μας, εγώ δεν είμαι τρολλ εδώ. Γράφω την άποψη μου για το θέμα Σεμςδο vs τρωκτικό.
Δεν εχεις παρει?Καλά μην βαράς.. Έτσι άγρια είσαι κ στο κρεβάτι;
Παρακαλώ, σταματήστε γιατί εδώ είναι το ΘΡΕΝΤ με θέμα Σεμςδο Σας παρακαλώ τέλος με μένα εδώ.Αντε μπράβο, όλο διαταγές το κάθε σεκουριτακι τώρα. Λοιπόν, στο θέμα μας, εγώ δεν είμαι τρολλ εδώ. Γράφω την άποψη μου για το θέμα Σεμςδο vs τρωκτικό.
Δεν εχεις παρει?
Απο τις καλυτερες
οχι φιλε μου,ας φαω καμπανα. αρκετα εχουμε ανεχτει πολλοι εδω μεσα τον τροπο της και το υφος της.της μιλαμε μια χαρα και μας παει ορθιους με καντηλια. εχει και ενα οριο αυτο.Εγώ σε σένα είπα "σβήνε" μην φας καμμία καμπάνα από admin γιατί το "αυτοκτόνα" είναι χοντρό.
Δυστυχώς έτσι που μου μίλησε η κοπέλα μου έριξε την διάθεση.. Δεν καταλαβαίνω τί της έκανα. ?
Πάω να βάλω κρασάκι να στανιάρω..
Έβαλε και τον φίλο του, γιατί αγαπάει πιο πολύ τον φίλο του, αδελφός.Λοιπόν, λεω ότι ο Σεμεδο να γαμησει πήγε, δεν την αγάπησε πραγματικά, και του την έφερε αυτή.
Σταμάτα το.οχι φιλε μου,ας φαω καμπανα. αρκετα εχουμε ανεχτει πολλοι εδω μεσα τον τροπο της και το υφος της.της μιλαμε μια χαρα και μας παει ορθιους με καντηλια. εχει και ενα οριο αυτο.
Μαλλον ετσι ειναι καλή μου, θα τα βρουν οι δικαστες αυταΛοιπόν, λεω ότι ο Σεμεδο να γαμησει πήγε, δεν την αγάπησε πραγματικά, και του την έφερε αυτή.
ποσα δινεις?Κανεις θα δώσει το ινστα δεν μπορώ να το βρω από την φωτό
Την καλή μου την καρδιά και δυο ευχαριστώποσα δινεις?
Του Σεμεδο?Κανεις θα δώσει το ινστα δεν μπορώ να το βρω από την φωτό
Αυτό το έχω αχαχα αλλά είναι μαυρη μαυρίλα πλάκωσεΤου Σεμεδο?