yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.360
- Πόντοι
- 3.346
να πω πως βρηκα το ινστα της κοπελας?
Πείτε μου, από που προκύπτει βιασμός? Έχουμε απτά στοιχεία? Γιατί να το κάνει μετά από τόσες ώρες διασκέδασης και μάλιστα σπίτι του. Τι ώρα έφυγε αυτή από τον χώρο και γιατί δεν έφυγε αμέσως. Όποιος κατανοεί ότι τον βιάζουν, έχει τις αισθήσεις του και δύναται να σηκωθεί άμεσα και να φύγει από τον χώρο.Έβαλε και τον φίλο του, γιατί αγαπάει πιο πολύ τον φίλο του, αδελφός.
Για οεςνα πω πως βρηκα το ινστα της κοπελας?
οχι. πως σου φανηκε?Σταμάτα το.
Ποιο?οχι. πως σου φανηκε?
Του χρονου βλεπω να γινεται μελοςΤο 17 χρόνο πριν δυο μήνες έφαγε λεφτά από δυο 45αρηδες από καλάμο....
το εκλεισε τωρα δεν θα δεις τιποτα..?Για οες
Ο 45άρης;Του χρονου βλεπω να γινεται μελος
Καταλαβαίνεις πόσο υποτιμητική και χυδαία είναι αυτή η δήλωση έτσι? Το να το γράφει γυναίκα το κάνει 10 φορές χειρότερο.
'' Άντρας είναι μωρέ, θα πιεί θα ρίξει και έναν πούτσο, θέλουμε δεν θέλουμε θα τον φάμε...''. Έλεος...
Λογικό. Δε πειράζει παρε ενα ευχαριστώ από τα δυο για τον χρόνο σουτο εκλεισε τωρα δεν θα δεις τιποτα..?
ωχ μωρε ελενα αστο. εχεις δικιο σε ολα,εχω αδικο εγω. παμε παρακατω.
Σε παρακαλώ, εμείς δεν ειμεθα πουρανεςχ στην ψυχή εδώ η πλειοψηφία τουλάχιστον.Του χρονου βλεπω να γινεται μελος
Και εγώ αυτό υποψιαζομουν κύριε δικηγόρε, μέσα στο μυαλό μου είσαι.Του χρονου βλεπω να γινεται μελος
3?????λοιπον στο θεμα μας. θελω μια εκτιμηση για την 17χρονη,σε ποσα χρονια λετε να τη δουμε εδω μεσα με προφιλ? εγω λεω 3.
λοιπον στο θεμα μας. θελω μια εκτιμηση για την 17χρονη,σε ποσα χρονια λετε να τη δουμε εδω μεσα με προφιλ? εγω
Μπα θα βγάλει αρκετά τώρα θα αργήσει λίγοΚαι εγώ αυτό υποψιαζομουν κύριε δικηγόρε, μέσα στο μυαλό μου είσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
3?????
λοιπον στο θεμα μας. θελω μια εκτιμηση για την 17χρονη,σε ποσα χρονια λετε να τη δουμε εδω μεσα με προφιλ? εγω λεω 3.
Στείλτο μία PM αν θες..Φιλε που ψαχνεις το ινστα. εγω το βρηκα απο του σεμεδο.