Τασαεφ δε δειχνω αλληλεγγυη σε κανεναν απολυτως.......καταλογιζω αρκετες ευθυνες στην μανταμ και μανα πλεον του παιδιου σου......απλα θεωρω οτι εγω προσωπικα δε μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη για ενα θεμα το οποιο θεωρω αρκετα σοβαρο......δε συζηταμε το αν ειναι ανεγκεφαλη ή οχι απλως μια γκομενα ή το αν η γκομενα θελει καποιον για τα λεφτα του ή αν καποιος την θελει επειδη απλα κανει ωραιες πιπες......και για αυτους ακριβως τους λογους δε μπορω να εχω πληρη αποψη........
ζορζ δε μπορεις να ξερεις τι εχει ειπωθει αναμεσα στους δυο.......ουτε εκ μερους του τσαεφ ουτε εκ μερος της μανταμ.....ειναι πολυ πιθανον αν ηταν εκεινη στο φορουμ να ελεγε το ιδιο τρανταχτα επιχειρηματα τα οποια να σε πειθανε......
τασαεφ επι του θεματος ειπα και πιο πανω οτι θεωρω λαθος την αποφαση της.......απο κει και περα της δινω ενα καποιο ελαφρυντικο επειδη ανεφερες εναν αριθμο εκτρωσεων πραγμα αρκετα σοβαρο για μια γυναικα.....(αν και με προβληματιζουν οι τοσες εκτρωσεις....κατι δεν παει καλα κοινως) οσο για σενα θεωρω λαθος το σεξ χωρις προφυλαξεις ειδικα για μια σχεση του μηνα οπως λες......
απο κει και περα ομως μιλαμε για ενα παιδι το οποιο στην τελικη δε φταιει σε τιποτα........προσωπικα απορω πως αντεχεις και δε θες να δεις ή να γνωρισεις το μωρο σου (πολυ μελο αυτο το ξερω) αλλα απο την αλλη αυτη θα ηταν η δικια μου αντιδραση οποτε προφανως κανεις δε μπορει να σε υποχρεωσει για τιποτα.......η ηθικη ειναι καθαρα ατομικο θεμα για καποια πραγματα και κοινωνικο θεμα για καποια αλλα.....οποτε εσυ αποφασιζεις......απλα πιστευω οτι καποιες αποφασεις τις οποιες περνουμε λογω θυμου τις μετανιωνουμ&#
949; πολυ αργοτερα.......ισως να κανω λαθος ομως
Σε ολα οσα λες συμφωνω αλλα να θελω να προσθεσω οτι εφοσον καναμε σεξ απο την πρωτη φορα χωρις προφυλαξεις και μου ελεγε οτι της αρεσει να τελειωνω μεσα της αλλα δεν μου ειπε οτι εχει κανει 2 εκτρωσεις και ατι αν μεινει εγγυος θα το κρατησει.Εγω φανταζομουν οτι θα παρει το χαπι της επομενης μερας η θα κανει εκτρωση.Τωρα ας επομιστει το κοστος της επιλογης της.