Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
The three dolls in a man's life :

1)........His daughter, 'Baby doll'
2)........His mistress, 'Barbie doll'
3)........His wife,    'Panadol'

Sorry για τα αγγλικά, αλλά ελληνικά δε "βγαίνει"...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είναι ακριβώς ανέκδοτο...

KANONEΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

* Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

* Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.

* Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα “STOP”. Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.

* Ποτέ μην κλείσετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.

* Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κάτοχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.

* Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

* Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.

* Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.

* Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Χάρις στον υπουργό συγκοινωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.

* Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ’ αυτό.

* Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.

* Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.

* Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.

* Το προστατευτικό κράνος φοριέται στον αγκώνα για ανεξακρίβωτους ακόμα λόγους. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς τη μόδα.

* Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...

* Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.

* Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα.

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπαίνει ένας σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο:
- Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο. Ο πελάτης ρίχνει μια ματια προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει.
- Που είναι το αστείο; του λέει υπάλληλος.
- Βλέπω ένα γυμνό ανδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου, απαντά ο πελάτης.

Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει
- Θα σου δώσω 2 σφαίρες, την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ@ν@ς και την άλλη στον πο**σο αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο.
-  Έγινε, απαντά ο πελάτης.

Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά και επιστρέφει την μια σφαίρα στον υπάλληλο.
- Δεν χρειάζομαι δεύτερη, του λέει. Γίνεται και με μια..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Κατά την διάρκεια μίας νυχτερινής αστυνομικής περιπολίας σε ένα μέρος που συχνάζουν ζευγαράκια ο αστυνομικός βλέπει ένα ζευγάρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με αναμμένα τα εσωτερικά φώτα. Στη θέση του οδηγού κάθεται ένας νεαρός ο οποίος διαβάζει ένα περιοδικό, ενώ στο πίσω κάθισμα, μια νεαρή κοπέλα πλέκει. Ο αστυνομικός, κάνοντας έλεγχο, σταματάει και πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού. Ο νεαρός κατεβάζοντας το παράθυρο ρωτά:
- "Παρακαλώ;"
- "Τι κάνετε εδώ;", λέει ο αστυνομικός.
- "Διαβάζω ένα περιοδικό."
Δείχνοντας την κοπέλα στο πίσω κάθισμα ρωτά ο αστυνομικός:
- "Και τι κάνει αυτή;"
- "Πλέκει ένα πουλόβερ."
- "Τι ηλικία έχεις;"
- "Είμαι 19."
- "Και η κοπέλα τι ηλικία έχει;"
Ο νεαρός κοιτάζοντας το ρολόι του απαντά:
- "Σε περίπου 12 λεπτά γίνεται 18."

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η πρωτη σκηνή ζηλοτυπίας στην ιστορια

Η Εύα ήταν ζηλιάρα και έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στον Αδάμ.
- "Με απατάς! Πήγες με άλλη!"
- "Μα αφού είσαι η μοναδική στη γη."
- "Πήγες με άλλη δε μου το βγάζεις από το μυαλό!"
Με τα πολλά ησύχασαν και πήγαν για ύπνο. Μετά από λίγη ώρα ξυπνάει ο
Αδάμ από ένα απότομο πόνο στα πλευρά και βλέπει την Εύα πάνω του.
- "Τι κάνεις εκεί;"
- "Μετράω τα πλευρά σου."

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Ένας τύπος, γνωστός τσιγκούνης, μπαίνει στο καφενείο μπουρινιασμένος.
- "Τι έπαθες πάλι;", τον ρωτούν.
- "Με τέτοια γυναίκα που έχω, πως να μην έχω πάρει ανάποδες; Όλο λεφτά μου ζητάει!"
- "Και τι τα κάνει;"
- "Ξέρω κι εγώ; Σάμπως της έδωσα ποτέ;"

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Πάει η Χριστίνα να πει τα νέα στη Μαρία, για το νεαρό, με τον οποίο είχε ραντεβού την προηγούμενη μέρα.
- "...... Και μετά το σεξ, το καθίκι με είπε πόρνη!!!"
- "Πως; Κι εσύ τι έκανες;"
- "Του είπα να σηκωθεί να φύγει... και να πάρει και τους οκτώ φίλους του μαζί του."

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

- "Ντρέπομαι για τον τρόπο μου ζούμε", φωνάζει η σύζυγος. "Ο πατέρας μου μας πληρώνει
το νοίκι, η μητέρα μου μας ταΐζει, η θεία μου μας ντύνει, ο θείος μου μας έδωσε
το παλιό του αυτοκίνητο. Έχω αγανακτήσει πλέον!"
- "Και καλά κάνεις και έχεις αγανακτήσει", συμπληρώνει ο σύζυγος! "Αυτά τα ανάξια
τα αδέρφια σου δεν πρόκειται να μας δώσουν ούτε δραχμή!"

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ερχετε ενα μεσημερι η αδερφη του τοτου σπιτι κλεγωντας και τρεχει και κληδωνετε μεσα στην τουαλετα..τι βλεπει ο τοτος και τρεχει να δει τι εχει.παει εξω απο την τουαλετα και λεει¨στην αδερφη του:αδερφουλα μου τι εχεις ανοιξε σε παρακαλω να σε δω γιατι κλαις..φυγε τοτε του απανταει, και να σου πω δεν θα καταλαβεις..ανοιξε μου σε παρακαλω θα καταλαβω γιατι κλαις τι σου κανανε...φυγε σε παρακαλω θελω να μεινω μονη μου..χωρις να χανει καιρο ο τοτος σκυβη και κοιταει απο την κλειδαροτρυπα και τι να δει,αναμεσα στα ποδια τις αδερφης του ολο το φουστανι γεματο αιματα.. αμαν λεει φοβησμενος, τις κοψανε τον πουτσο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Η δασκάλα της Α' Γυμνασίου έχει πρόβλημα με τον Τοτό. - Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει. - Είμαι πολύ έξυπνος για να 'μαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη κι είμαι εξυπνότερος απ' αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην τρίτη κι εγώ. Η δασκάλα δεν τον άντεχε πλέον. Τον πήγε στο διευθυντή. Ο διευθυντής συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην τρίτη τάξη. - Πόσο κάνουν 3 Χ 3; τον ρωτάει ο διευθυντής. - 9, απαντάει ο Τοτός. - 3Χ13; =39 Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός. Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις. Ρωτάει: -Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο; -Τα πόδια. -Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου; -Τσέπες. -Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό; -Η καρύδα. - Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο; Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά, πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά: Η τσίχλα. - Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του; Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι, - Χειραψία, λέει ο Τοτός. - Και τώρα μερικές ερωτήσεις του στυλ "Τι είμαι εγώ". Αρχίζω: Χώνεις τα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι. -Η σκηνή. -Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα. Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος. - Η βέρα. -Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι. -Η μύτη. -Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας. -Το βέλος, απαντά ο Τοτός. - Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι. - Το μέλι. Ο διευθυντής έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε: -Στείλ' τον στο Πανεπιστήμιο. Εγώ από μέσα μου έδωσα λάθος απαντήσεις σ' όλες τις ερωτήσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο Κωστικας ειχε σοβαρο προβλημα με τις κλανιες του. Δεν μπορουσε να σταματησει να κλανει. Καποια μερα ετυχε να παει cinema με τους φιλους του για να δουν μια πολεμικη ταινια. Επαναπαυμενος ο Κωστικας λογω των πυροβολισμων, εκλανε ανενοχλητος. Καποια στιγμη ομως κατα τη διαρκεια της ταινιας οι πρωταγωνιστες θα ανατιναζαν ενα τρενο. Βρισκει ευκαιρια ο Κωστικας και πανω στην εκρηξη τα δινει ολα για ολα. Διπλα του καθοταν καποιος ο οποιος ειχε αποκοιμηθει, ομως ξυπνησε απο τον θορυβο της εκρηξης. "Τι εγινε ρε παιδιά?" ρωταει. "Τιποτα μωρε." του απανταει ο Κωστικας. " Απλως ανατιναξαν ενα τρενο στην ταινια." "Και τι διαολο?" λεει ο αλλος. " Σκατα κουβαλουσε το τρενο?"

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Η κυρία στην τάξη ζητάει από τα παιδιά να πουν ένα φαγητό που να αρχίζει από 'Λ'
- Λεμόνι, λέει η Ελενίτσα.
- Μπράβο, λέει η δασκάλα. Κανένας άλλος;
- Λουκάνικο, λέει ο Γιωργάκης.
- Μπράβο, λέει η δασκάλα. Κανένας άλλος;
- Λάμπα, πετάγεται ο Τοτός.
- Μα η λάμπα δεν είναι φαγητό, απαντάει η δασκάλα
- Τι λέτε κυρία, αφού κάθε βράδυ λέει ο πατέρας μου στην μητέρα μου: 'Σβήσε την λάμπα και έλα να την φας"

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας δουλεύουν στη ΝΑΣΑ καθαρίζοντας πυραύλους. Από τη πολύ κούρασή έχουν τρελαθεί στη δίψα και θέλουν κάτι να πιούν. Βλέπουν ένα κουβά με ένα υγρό και κατεβάζουν ο καθένας από μισό. Το βράδυ παίρνει τηλέφωνο ο Γιωρίκας τον Κωστίκα. - "Βρε Κωστίκα, ξέρεις τι ήταν αυτό που ήπιαμε το μεσημέρι;" - "Νερό, δεν ήταν βρε Γιωρίκα;" - "Όχι Κωστίκα δεν ήταν νερό αλλά προωθητικό πυραύλων." - "Ε! και τι έγινε δεν πάθαμε τίποτα." - "Δεν πάθαμε τίποτα αλλά μην κλάσεις, γιατί εγώ τηλεφωνώ από Τόκιο!"

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ήταν ένας τύπος σ’ ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:
- Βάλε μου ένα ούζο σκέτο.
Του το φέρνει ο μπάρμαν και ο τύπος το κατεβάζει με τη μία. Του λέει ξανά:
- Ρε φίλε, φέρε μου ένα άλλο.
Το φέρνει ο μπάρμαν, και το κατεβάζει πάλι ο άλλος με τη μια.
Αυτό συνεχίζεται άλλες 2 φορές. Στο τέλος του λέει ο μπάρμαν:
- Ρε φιλαράκι, βλέπω πίνεις με όρεξη. Τι έγινε; γιορτάζεις κάτι;
- Ναι του λέει ο άλλος, είχα το πρώτο μου τσιμπούκι!
- Εε τότε φίλε το πέμπτο ούζο είναι κερασμένο από μένα, απαντάει ο μπάρμαν.
- Μπα, λέει ο τύπος, όσα και να πιώ, η γεύση δε φεύγει με τίποτα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Επιγραφή σε Δημόσια Υπηρεσία: "Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έρχονται αργότερα το πρωί να βαδίζουν δεξιά για να μην συγκρούονται με αυτούς που φεύγουν νωρίτερα το μεσημέρι"

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Στο σχολείο λέγανε ποιήματα και είπε η δασκάλα στον Τοτό να πει και αυτός ένα και ο Τοτος άρχισε:
- Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια
και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα...
Η δασκάλα έντρομη:
- Μη Τοτό, μην το πεις.
Και ο Τοτός:
- Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα...
Η δασκάλα:
- Μη Τοτό, μην το συνεχίσεις.
Και ο Τοτός απτόητος:
- Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια
και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα πόδια.
Η δασκάλα:
- Γιατί τα πόδια Τοτό;
Και ο Τοτός:
- Αφού δεν έφτανε τα αρχίδια!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ήταν κάποτε ένας βασιλιάς κάπου στην ανατολή, που είχε 10 γυναίκες αλλά μόνο μία ήταν η νόμιμη βασίλισσα.
Ένα βράδυ καλεί την βασίλισσα στο δωμάτιό του, την χαϊδεύει και την ρίχνει στο κρεβάτι. Για ώρα παιδεύόταν, έκανε κόλπα και όταν μετά από πολλά τελείωσε, ρωτάει την βασίλισσα:
- Σου άρεσε αγάπη μου;
- Αγάπη μου, δεν κατάλαβα τίποτε!
Τότε ο βασιλιάς φωνάζει έναν υπηρέτη που κατά σύμπτωση ήταν μαύρος και του λέει:
- Έλα να μας κάνεις αέρα με το φτερό.
Ξεκινάει τον δεύτερο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει, ρωτάει την βασίλισσα πως της φάνηκε:
Ο βασιλιάς βάζει τον αράπη να ανέβει σε ένα σκαμπό ακριβώς από πάνω του και να του κάνει πάλι αέρα. Ξεκινάει τον τρίτο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει και ρωτάει την βασίλισσα:
- Πώς σου φάνηκε, αγάπη μου;
Ο βασιλιάς πετιέται από το κρεβάτι, παίρνει το πούπουλο, στέλνει τον αράπη στην θέση του στο κρεβάτι και αρχίζει αυτός να κάνει αέρα.
Βουτάει ο αράπης την βασίλισσα, την βάζει κάτω, και όταν από τα πολλά τελείωσε, ρωτάει ο βασιλιάς την γυναίκα του:
- Πώς σου φάνηκε αγάπη μου;
- Αγάπη μου! Ήταν φοβερό! Τέλειο. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ!
Γυρνα ο βασιλιάς στον αράπη και του λέει:
- Είδες πώς κάνουν αέρα, ρε μαλάκα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom