Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Πηγαίνει στην Κρήτη ένας τύπος με πολλά λεφτά και μαγεύεται από τις ομορφιές της.
Κάποια στιγμή συναντάει έναν ντόπιο ο οποίο κρατά ένα Κρητικό μαχαίρι.
"Φίλε" του λέει "πόσα θέλεις για να μου δώσεις το μαχαίρι σο;". "
Δεν το δίνω", απαντά ο κρητικός "θα σου δώσω όσα θες" λέει πάλι ο πλούσιος.
"Οι" ξαναλέει ο κρητικός. "Να, θα σου δώσω το χρυσό μου ρόλεξ" λέει με λαχτάρα ο πλούσιος.
"Σου πα, δεν σου τη δίνω τη μάχαιρα". "Μα γιατί" ρωτά ο πλούσιος.
"Γροίκα" θα να δεις του λέει ο κρητικός "Αν μου δώκεις το ρόλεξ τσαι σου δώκω τη μάχαιρα τσαι πάω στο χωριό τσαι κάτσω στον καφενέ, τσαι πιω δυο ρατσιά τσαι με πιάκει ο πεντοζάλης τσι έρθει κάποιος τσαι μου πει "΄τσι μάνας σου το....." εγώ ήντα θα πω; Εννιά παρά τέταρτο;;;"

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Μετά από μακρά ασθένεια, η σύζυγος πεθαίνει και φτάνει στις Πύλες του Ουρανού. Ενώ περιμένει τον Άγιο Πέτρο, βλέπει μέσα από τα κάγκελα τους γονείς της, τους φίλους της και όλους όσους είχαν φύγει πριν από εκείνη να κάθονται σε ένα τραπέζι και να απολαμβάνουν ένα υπέροχο γεύμα. Όταν έρχεται ο Άγιος Πέτρος, του λέει:

- Πω πω, τι ωραίο μέρος! Τι πρέπει να κάνω για να μπω;

- Θα σου πω μια λέξη. Αν την προφέρεις γράμμα γράμμα σωστά με την πρώτη φορά, θα μπεις. Αν κάνεις λάθος, θα πας κατευθείαν στην κόλαση, απάντησε ο Άγιος Πέτρος.

- Οκ, Ποια είναι η λέξη;

- Ε Ρ Ω Τ Α Σ, είπε ο Άγιος Πέτρος.

Εκείνη την πρόφερε σωστά και πέρασε στο Βασίλειο των Ουρανών.
Ένα χρόνο μετά, ο Άγιος Πέτρος της ζήτησε να φυλάξει τις Πύλες. Και εκείνη τη μέρα, ω της εκπλήξεως, εμφανίστηκε ο επί της γης σύζυγός της.

- Γεια, τι έκπληξη!, είπε εκείνη. Τι κάνεις;

- A, ήμουν μια χαρά από τότε που πέθανες. Παντρεύτηκα εκείνη την ωραία νοσοκόμα που σε φρόντιζε, κέρδισα το Λόττο και έγινα εκατομμυριούχος. Τότε πούλησα το σπίτι όπου ζούσαμε και αγόρασα μια βίλλα στην περιοχή που πάντοτε σου άρεσε. Ταξίδεψα με τη γυναίκα μου στην Ευρώπη, στην Ασία και την Αυστραλία. Hμασταν διακοπές στις Άλπεις και τότε αποφάσισα να κάνω σκι. Έπεσα..., τα σκι μου έπεσαν στο κεφάλι και να'μαι τώρα εδώ. Για πες μου, τι πρέπει να κάνω για να μπω, αγαπημένη μου;

- Θα σου πω μια λέξη. Αν την προφέρεις γράμμα γράμμα σωστά με την πρώτη φορά, μπορείς να μπεις. Αν όχι, θα πας κατευθείαν στην κόλαση του απάντησε εκείνη.

- OK, είπε αυτός. Ποια είναι η λέξη;

- SCHWARZENEGGER!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Ένας Κρητικός βρέθηκε στην Ομόνοια και ήθελε να επισκεφτεί μια ανιψιά του στην Καλλιθέα. Ρωτάει και του λένε να πάρει τον Ηλεκτρικό. Κάνει όμως λάθος και κατεβαίνει στον Ταύρο. Του λένε ότι η Καλλιθέα είναι ο επόμενος σταθμός και αποφασίζει να μην περιμένει το επόμενο τρένο αλλά να ακολουθήσει τις γραμμές με τα πόδια. Όπως πήγαινε, κάποια στιγμή ακούει πίσω του ΤΟΥΟΥΟΥ ΤΟΥΟΥΟΥ, γυρίζει, βλέπει ένα τρένο να έρχεται κατά πάνω και αρχίζει να τρέχει ξέφρενα για να γλυτώσει. Λίγο πριν τον πατήσει το τρένο πήδηξε στη διπλανή γραμμή και κάθισε να ξεκουραστεί.
Σε 5 λεπτά, ΤΟΥΟΥΟΥ ΤΟΥΟΥΟΥ από την άλλη μεριά τώρα. Αρχίζει πάλι να τρέχει προς τα πίσω αυτή τη φορά και πάλι λίγο πριν τον πατήσει το τρένο πηδάει στη διπλανή γραμμή. Για να μην τα πολυλογώ, έτρεχε πάνω κάτω 3 ώρες ώσπου να φτάσει στην Καλλιθέα και στο σπίτι της ανιψιάς του εξουθενωμένος. Τον βλέπει αυτή και του λέει:
-Ήντα γινε θείε, κάτσε να ξαποστάσεις για να μπορέσεις να μου μιλήσεις. Βάζει μια τσαγιέρα στην κουζίνα να φτιάξει τσάι. Μετά από 5 λεπτά η τσαγιέρα άρχισε να σφυρίζει ΤΙΙΙΙ ΤΙΙΙΙ ΤΙΙΙΙ. Τη βλέπει ο κρητικός, γυαλίζει το μάτι του, την πετάει κάτω και την κάνει χίλια κομμάτια.
-Μα τι κάνεις εκεί θείε;
-Ετούτουσες τους διαόλους πρέπει να τους σκοτώνει κανείς όντεν είναι μικροί γιατί άνε μεγαλώσουνε γίνονται πολύ επικίνδυνοι....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Ένας αγρότης είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη γυναίκα του. Της πιάνει τα στήθη και της λέει :
- Μωρό μου, αν αυτοί οι μαστοί έβγαζαν γάλα, θα μπορούσαμε να διώξουμε την αγελάδα μας.
Μετά, πιάνει λίγο πιο κάτω και σχολιάζει :
- Αν αγάπη μου αυτό το πράγμα έβγαζε αβγά θα μπορούσαμε να διώξουμε τις κότες μας.
Αυτη του πιάνει το όργανό του και λέει :
- Και εσύ χρυσέ μου αν μπορούσες να κάνεις αυτό το πράγμα να σηκωθεί, θα μπορούσαμε να διώξουμε τον κουμπάρο!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Είναι το παλιό καλό γράμμα του Σταύρου από τη φυλακή προς τη γκόμενα/γυναίκα του. Κλασικό.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Είναι ο Superman και θέλει απεγνωσμένα να κάνει σεξ.
Εκεί λοιπόν που πετάει βλέπει τον Batman και του λέει:
-Εεε, φίλε μου Batman, πρέπει κάτι να κάνω, έχω τρελαθεί.
-Γιατί δεν δοκιμάζεις την Wonder Woman; Κάνει το καλύτερο κρεβάτι.
-Μμμ, είναι καλή μου φίλη, δεν γίνεται.
Φεύγοντας, παρακάτω βρίσκει τον Spiderman, του λέει το δράμα του και ο Spiderman του προτείνει και αυτός την Wonder Woman.
Τί διάολο, σκέφτεται πετώντας, όλους τους έχει πάρει; Τότε ξαφνικά βλέπει την Wonder woman σε ένα χωράφι, με ανοιχτά τα πόδια και αυτή είναι σε φάση έκστασης. Το θέαμα είναι άκρως προκλητικό.

Δε βαριέσαι, σκέφτεται, φίλοι φίλοι, αλλά και η ανάγκη μεγάλη. Θα χρησιμοποιήσω τις υπερδυνάμεις μου και πριν το καταλάβει θα έχω φύγει. Πράγματι, πέφτει σαν σφαίρα πάνω στην Wonder woman τελειώνει και φεύγει σαν πύραυλος.
-Τί στο διάολο ήταν αυτό, λέει η Wonder woman κοιτώντας με θολό βλέμμα προς τον ουρανό.
-Δεν ξέρω, λέει ο Αόρατος Ανθρωπος, αλλά ξαφνικά με πονάει ο κwλ*ς μου!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Ενα ζευγάρι 85 ετών, αφού ήταν παντρεμένοι για 60 περίπου χρόνια, σκοτώθηκαν σ' ένα τροχαίο. Πριν απ' αυτό, η κατάσταση της υγείας τους ήταν πολύ καλή κυρίως εξαιτίας του ενδιαφέροντος της συζύγου για τη σωστή τους διατροφή και άσκηση.

Οταν έφτασαν στις πύλες του Παραδείσου, ο Αγιος Πέτρος τους οδήγησε σε μια ωραιότατη μονοκατοικία, δίπλα σε μια πανέμορφη ακρογιαλιά, με έναν καταπληκτικό, καταπράσινο και περιποιημένο κήπο, με υπέροχα δωμάτια και με όλες τις ανέσεις. Μεγάλη κουζίνα με όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό, ευρύχωρα

υπνοδωμάτια, καταπληκτικό μπάνιο . . .

Κοίταξαν γύρω τους γεμάτοι θαυμασμό και ρώτησαν τον Πέτρο πόσο θα κοστίσουν όλα αυτά . . ."Α, είναι δωρεάν", είπε ο Αγιος. "Εδώ είναι ο Παράδεισος" . . . Συνέχισαν να θαυμάζουν το σπίτι και τους χώρους γύρω του, ένα καταπληκτικό γήπεδο γκολφ για παράδειγμα, υπέροχα άλογα για ιππασία, ένα φανταστικό

κότερο, ένα αστραφτερό και γρήγορο αμάξι . . .και ο σύζυγος πάλι ρώτησε πόσο θα τους στοίχιζαν όλα αυτά . . . "Είστε στον Παράδεισο", επανέλαβε ο 'Αγιος. "Δεν κοστίζουν τίποτα." . . .

Σε λίγο έφτασαν μπροστά σε ένα καταπληκτικό μπουφέ με όλα τα εδέσματα του κόσμου, ό,τι πιο νόστιμο, ό,τι πιο εξωτικό, ό,τι πιο δελεαστικό μπορεί να φανταστεί κανείς, άριστα σερβιρισμένα δίπλα σε μια ποικιλία από τα καλύτερα κρασιά του πλανήτη . . . "Πόσο να φάμε?", ρώτησε ο γεράκος. "Μα δεν το

κατάλαβες ακόμη?", απόρησε ο Αγιος Πέτρος. "Είστε στο παράδεισο. Εδώ όλα ειναι ελεύθερα." "Καλά", συνέχισε ο παππούς, "δεν υπάρχουν προϊόντα light, χωρίς χοληστερίνη, με χαμηλές θερμίδες, κι όλα αυτά?" "Μα αυτό είναι το καλύτερο", του είπε ο Πέτρος. "Μπορείτε να φάτε και να πιείτε όσο θέλετε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν θα παχύνετε, δεν θα μεθύσετε, δεν θα αρρωστήσετε ποτέ!! Βρίσκεστε στον Παράδεισο"

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ο γεράκος έγινε άγριος από το θυμό του. Πέταξε το καπέλο του κάτω κι άρχισε να χοροπηδάει πάνω του έξαλλος . . . Η σύζυγος και ο 'Αγιος προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και ρώτησαν τι συμβαίνει . . .

"Για όλα φταις εσύ", γύρισε ο παππούς και είπε στην γυναίκα του. "Αν δεν με τάραζες με την προσοχή σου στις θερμίδες και στα λίπη και στα τηγανητά και στα πολύσπορα και τα υγιεινά, θα μπορούσα να ήμουν εδώ δέκα χρόνια πριν!!!"

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
3 ΤΡΟΠΟI ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

1. ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τι μαγείρεψες;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ : Να σε βοηθήσω στο μαγείρεμα;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Μωρό μου,που θες να σε πάω απόψε για φαγητό;

2. ΝΤΥΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τι; Θα φορέσεις αυτό το πράγμα και θα βγεις έξω μαζί μου; Ξέχασέ το!
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ : Tο αποφάσισες; Aυτό θα βάλεις;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Είσαι πανέμορφη..

3. ΝΕΥΡΑ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Πάλι σ' έπιασαν οι υστερίες σου;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ : Μήπως παραφέρεσαι λίγο;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Αγάπη μου,πάρε την πιστωτική μου κάρτα και πήγαινε μιά βόλτα να ηρεμήσεις..

4. ΦΑΓΗΤΟ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Μόνη σου θα τα φας όλα αυτά;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ : Να σου φέρω κανένα φρουτάκι να στουμπώσεις;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Τι θα 'λεγες να σου φέρω και μία τούρτα από πάνω;

5. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τι στο διάολο έκανες όλη μέρα μου λες;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ : Ξεκουράστηκες σήμερα ε;
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Όταν φοράς τα ρόλεϊ και τις πιτζάμες και τις παντόφλες-αρκουδάκια,είσαι πολύ sexy..

ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Αγάπη μου,πάρε την πιστωτική μου κάρτα και πήγαινε μιά βόλτα να ηρεμήσεις

Μαλλον καποιο τυπογραφικο λαθος θα εγινε. Δεν γινεται να υπαρχουν στην ιδια προταση ασφαλές, γυναικα και πιστωτικη.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813
Ένας παντρεμένος επιχειρηματίας συναντά σε ένα ταξίδι του ένα πανέμορφο κωλ-γκερλ και συμφωνεί να περάσει τη νύχτα μαζί της για 500 ευρώ.
Το πρωί, προτού φύγει, της λέει ότι επειδή δεν έχει μετρητά πάνω του θα ενημέρωνε τη γραμματέα του να γράψει μια επιταγή και να την ταχυδρομήσει με την αιτιολογία «ΜΙΣΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ».
Φτάνοντας στο γραφείο του, έχει αρχίσει ήδη να μετανιώνει και να σκέπτεται ότι τα 500 ευρώ είναι πολλά. Βάζει λοιπόν τη γραμματέα του να στείλει στην κυρία μια επιταγή 200 ευρώ εσωκλείοντας το ακόλουθο σημείωμα:

«Αξιότιμη κυρία,
σας στέλνω μια επιταγή 200 ευρώ ως μίσθωμα για το διαμέρισμα σας. Δε στέλνω τα αρχικώς συμφωνηθέντα επειδή όταν νοίκιασα το διαμέρισμα είχα την εντύπωση ότι δεν είχε ξανανοικιαστεί, ότι θα έχει αρκετή θέρμανση κι ότι θα ήταν σχετικά μικρό ώστε να με κάνει να νιώσω άνετα και βολικά. Μετά λύπης μου ανακάλυψα ότι είχε νοικιαστεί ήδη πολλές φορές, ήταν ψυχρό και αρκετά μεγάλο».

Μετά από μερικές μέρες παίρνει πίσω τα 200 ευρώ με το ακόλουθο σημείωμα:

«Αγαπητέ κύριε,
δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένετε ένα τόσο όμορφο διαμέρισμα να μείνει ξενοίκιαστο. Όσον αφορά τη θέρμανση, υπάρχει άφθονη αρκεί να ξέρετε να την θέσετε σε λειτουργία. Το διαμέρισμα δεν είναι καθόλου μεγάλο κι αν δεν έχετε έπιπλα να το γεμίσετε μην κατηγορείτε εμένα. Παρακαλώ να μας στείλετε το πλήρες μίσθωμα που συμφωνήσαμε, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να επικοινωνήσουμε με τη σπιτονοικοκυρά σας και να της δείξουμε φωτογραφίες από την παραμονή σας στο διαμέρισμα μας»...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ένας Κρητικός βρέθηκε στην Ομόνοια και ήθελε να επισκεφτεί μια ανιψιά του στην Καλλιθέα. Ρωτάει και του λένε να πάρει τον Ηλεκτρικό. Κάνει όμως λάθος και κατεβαίνει στον Ταύρο. Του λένε ότι η Καλλιθέα είναι ο επόμενος σταθμός και αποφασίζει να μην περιμένει το επόμενο τρένο αλλά να ακολουθήσει τις γραμμές με τα πόδια. Όπως πήγαινε, κάποια στιγμή ακούει πίσω του ΤΟΥΟΥΟΥ ΤΟΥΟΥΟΥ, γυρίζει, βλέπει ένα τρένο να έρχεται κατά πάνω και αρχίζει να τρέχει ξέφρενα για να γλυτώσει. Λίγο πριν τον πατήσει το τρένο πήδηξε στη διπλανή γραμμή και κάθισε να ξεκουραστεί.
Σε 5 λεπτά, ΤΟΥΟΥΟΥ ΤΟΥΟΥΟΥ από την άλλη μεριά τώρα. Αρχίζει πάλι να τρέχει προς τα πίσω αυτή τη φορά και πάλι λίγο πριν τον πατήσει το τρένο πηδάει στη διπλανή γραμμή. Για να μην τα πολυλογώ, έτρεχε πάνω κάτω 3 ώρες ώσπου να φτάσει στην Καλλιθέα και στο σπίτι της ανιψιάς του εξουθενωμένος. Τον βλέπει αυτή και του λέει:
-Ήντα γινε θείε, κάτσε να ξαποστάσεις για να μπορέσεις να μου μιλήσεις. Βάζει μια τσαγιέρα στην κουζίνα να φτιάξει τσάι. Μετά από 5 λεπτά η τσαγιέρα άρχισε να σφυρίζει ΤΙΙΙΙ ΤΙΙΙΙ ΤΙΙΙΙ. Τη βλέπει ο κρητικός, γυαλίζει το μάτι του, την πετάει κάτω και την κάνει χίλια κομμάτια.
-Μα τι κάνεις εκεί θείε;
-Ετούτουσες τους διαόλους πρέπει να τους σκοτώνει κανείς όντεν είναι μικροί γιατί άνε μεγαλώσουνε γίνονται πολύ επικίνδυνοι....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.909
Πόντοι
41.813

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
χαιρομαι που σ αρεσε φιλε.
εμενα οταν μου το στειλε με μειλ ο κουμπαρος μου απο το κολυμπαρι και το διαβασα μιλαμε ξεραθηκα απ το γελιο. τι να λεμε.
να σαι καλα
Κ εσύ να'σαι καλά φίλε...

Πες στον κουμπάρο σου να σου στέλνει κ άλλα τέτοια...

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
tumblr_mdmcoplMy41rf4t87o1_500.jpg

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ψηφίστε Αλή Μπαμπά.

Έχει μόνο 40 κλέφτες.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ακούω να κορνάρουν.
Σκέφτομαι. Ποιος μαλάκας?
Κορνάρουν πιο πολλοί.
Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για γάμο.
Ξανασκέφτομαι. Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ???

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σε μία δίκη, ο δικηγόρος του μηνυτή (ενάγων) κάλεσε την πρώτη του μάρτυρα (κατηγορίας), μια γιαγιά.
Την πλησίασε και την ρώτησε: «Κυρία Νομικού, με γνωρίζετε?»

Και η μάρτυς απάντησε, «Μα ναι, σας γνωρίζω κ. Καρρά.
Σας γνωρίζω από όταν ήσασταν μικρό αγόρι, και ειλικρινά, η απογοήτευση που μου δώσατε είναι μεγάλη. Ψεύδεστε ασυστόλως, κερατώνετε τη γυναίκα σας, χειραγωγείτε τον κόσμο και τους κουτσομπολεύετε πίσω από την πλάτη τους.
Κάνετε τον καμπόσο, όταν δεν μπορείτε να μοιράσετε ούτε δυο γαϊδουριών το άχυρο!
Ναι, σας γνωρίζω!»

Ο δικηγόρος έμεινε έκπληκτος.
Μη γνωρίζοντας τι να κάνει, έδειξε τον δικηγόρο υπεράσπισης και ρώτησε ξανά:
"κ. Νομικού, γνωρίζετε τον δικηγόρο υπεράσπισης?»

Και εκείνη απάντησε πάλι, «Nαι τον γνωρίζω.
Τον γνωρίζω από όταν ήταν νεώτερος. Είναι τεμπέλης, φανατικός, και αλκοολικός.
Δεν έχει ούτε μία κανονική σχέση, και η νομική του εξάσκηση είναι η χειρότερη σε ολόκληρη την Πολιτεία! Και δεν κάνω λόγο για το κεράτωμα της συζύγου του με 3 διαφορετικές φιλενάδες, εκ των οποίων η μία είναι η γυναίκα σου. Ναι, τον ξέρω.»

Ο δικηγόρος υπεράσπισης κόντεψε να πεθάνει.

Ο δικαστής κάλεσε και τους δύο δικηγόρους να πλησιάσουν την έδρα και με πολύ χαμηλή φωνή είπε:

«Εάν έστω ένας από εσάς τους δύο ηλίθιους, τη ρωτήσει εάν με γνωρίζει, θα σας στείλω και τους δύο στην ηλεκτρική καρέκλα, συνεννοηθήκαμε;;;;»

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Παντρευτηκε η τζουλια παντρευτηκε η μπαστα, της πουτανας γινεται στις εκκλησιες  :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο Κώστας μια μέρα ενώ ήταν σκοπιά στην πύλη, παίρνει ένα γράμμα από τον ταχυδρόμο.
Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του -ας την πούμε Ιωάννα-....

Γεμάτος χαρά ανοίγει το φάκελο, διαβάζει και το χαμόγελό του παγώνει..(είναι πολύ εύκολο έτσι και αλλιώς να παγώσει το χαμόγελο εκεί πάνω όταν έχει -10)
Να τι διάβασε:

"Αγαπημένε μου Κώστα,
Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Και το ξέρεις πόσο σε αγαπώ. Δεν μπορώ να αντέξω όμως το ότι είσαι μακριά μου. Για αυτό πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Έτσι και αλλιώς, σε μερικές στιγμές αδυναμίας, σε απάτησα. Συγχώρεσε με, αλλά έτσι είναι καλύτερα και για τους δυό μας.. Σε παρακαλώ να μου στείλεις όποιες φωτογραφίες μου έχεις.
Γεια, Ιωάννα"

Μέχρι να τελειώσει η σκοπιά, ο Κώστας έχει καπνίσει 17 1/2 πακέτα τσιγάρα και έχει ρίξει το κλάμα της ζωής του.
Τελειώνοντας τη σκοπιά του, και προσπαθώντας να ηρεμήσει, πάει στο θάλαμο, και φωνάζει όλες τις σειρές .Τους ζητάει να του δώσουν όσες φωτογραφίες μπορούν, από γκόμενες, αδερφές, θείες, ξαδέρφες και πάει λέγοντας. Μαζεύει καμιά 80αριά φωτογραφίες και τις βάζει σε ένα φάκελο.

Μετά πάει στο κρεβάτι του και γράφει το εξής γράμμα:
"Αγαπητή Ιωάννα,
Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς είσαι, σε παρακαλώ, διάλεξε την δικιά σου φωτογραφία και στείλε τις υπόλοιπες πίσω.
Κώστας" …….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom