Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ο Κώστας μια μέρα ενώ ήταν σκοπιά στην πύλη, παίρνει ένα γράμμα από τον ταχυδρόμο.
Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του -ας την πούμε Ιωάννα-....

Γεμάτος χαρά ανοίγει το φάκελο, διαβάζει και το χαμόγελό του παγώνει..(είναι πολύ εύκολο έτσι και αλλιώς να παγώσει το χαμόγελο εκεί πάνω όταν έχει -10)
Να τι διάβασε:

"Αγαπημένε μου Κώστα,
Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Και το ξέρεις πόσο σε αγαπώ. Δεν μπορώ να αντέξω όμως το ότι είσαι μακριά μου. Για αυτό πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Έτσι και αλλιώς, σε μερικές στιγμές αδυναμίας, σε απάτησα. Συγχώρεσε με, αλλά έτσι είναι καλύτερα και για τους δυό μας.. Σε παρακαλώ να μου στείλεις όποιες φωτογραφίες μου έχεις.
Γεια, Ιωάννα"

Μέχρι να τελειώσει η σκοπιά, ο Κώστας έχει καπνίσει 17 1/2 πακέτα τσιγάρα και έχει ρίξει το κλάμα της ζωής του.
Τελειώνοντας τη σκοπιά του, και προσπαθώντας να ηρεμήσει, πάει στο θάλαμο, και φωνάζει όλες τις σειρές .Τους ζητάει να του δώσουν όσες φωτογραφίες μπορούν, από γκόμενες, αδερφές, θείες, ξαδέρφες και πάει λέγοντας. Μαζεύει καμιά 80αριά φωτογραφίες και τις βάζει σε ένα φάκελο.

Μετά πάει στο κρεβάτι του και γράφει το εξής γράμμα:
"Αγαπητή Ιωάννα,
Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς είσαι, σε παρακαλώ, διάλεξε την δικιά σου φωτογραφία και στείλε τις υπόλοιπες πίσω.
Κώστας" …….

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γιατρεεεεεεεεεεεεεεε εχω προβλημα με τον σιαμαιο αδελφο μου
Ειναι gay!!!!
-Ε ωραια εχετε 2 διαφορετικες ζωες και εμπειριες!!
-Ναι αλλα εχουμε και τον ΙΔΙΟ κωλο.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μην πινειs
Μην καπνιζειs
Μην τρωs
Μην ξενυχταs

Ζησε σαν αρρωστοs για να πεθανειs υγιηs
Αει σιχτιρ 

Και μην ακουσω κανεναν να λεει πωs τωρα το καλοκαιρι παχυναμε
Απλα........μεγαλωσαμε την επιφανεια για χαδια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:grin:

Συνημμένα

• humor.jpg
    humor.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 21

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βγήκαμε με την γυναίκα μου για φαγητό.
Ο σερβιτόρος, για κάποιο λόγο, πήρε πρώτα την δική μου παραγγελία.
- Θα πάρω την μοσχαρίσια μπριζόλα. Λίγο ψημένη, να έχει μέσα αίμα.
- Δεν ανησυχείτε για την τρελή αγελάδα;
- Μπα, μπορεί να παραγγείλει μόνη της...
Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

Όταν χάλασε το μηχάνημα κουρέματος του γκαζόν η γυναίκα μου άρχισε να μου ζητάω να το φτιάξω.
Γυρίζοντας μια μέρα από την δουλειά είδα ότι η γυναίκα μου είχε έναν έξυπνο τρόπο να μου δείξει την αναγκαιότητα για επισκευή.
Ήταν ξαπλωμένη στο γκαζόν και έκοβε το γρασίδι με ένα ψαλίδι νυχιών.
Την κοίταζα σιωπηλός για λίγο και μετά μπήκα στο σπίτι και της έφερα μια οδοντόβουρτσα και της είπα:
"Όταν τελειώσεις με το γρασίδι μπορείς να σκουπίσεις και την είσοδο."
Οι γιατροί λένε ότι θα ξαναπερπατήσω, αλλά πάντα θα κουτσαίνω λίγο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι  ωρα θα  γυρισει ???  :grin:

Συνημμένα

• ti_ωρα.jpg
    ti_ωρα.jpg
    175,9 KB · Εμφανίσεις: 34

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:grin:

Συνημμένα

• etsi.jpg
    etsi.jpg
    303,5 KB · Εμφανίσεις: 47

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.541
Πόντοι
12.756
Ο Κώστας μια μέρα ενώ ήταν σκοπιά στην πύλη, παίρνει ένα γράμμα από τον ταχυδρόμο.
Με χαρά αναγνωρίζει στον φάκελο τον γραφικό χαρακτήρα της κοπέλας του -ας την πούμε Ιωάννα-....

Γεμάτος χαρά ανοίγει το φάκελο, διαβάζει και το χαμόγελό του παγώνει..(είναι πολύ εύκολο έτσι και αλλιώς να παγώσει το χαμόγελο εκεί πάνω όταν έχει -10)
Να τι διάβασε:

"Αγαπημένε μου Κώστα,
Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Και το ξέρεις πόσο σε αγαπώ. Δεν μπορώ να αντέξω όμως το ότι είσαι μακριά μου. Για αυτό πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Έτσι και αλλιώς, σε μερικές στιγμές αδυναμίας, σε απάτησα. Συγχώρεσε με, αλλά έτσι είναι καλύτερα και για τους δυό μας.. Σε παρακαλώ να μου στείλεις όποιες φωτογραφίες μου έχεις.
Γεια, Ιωάννα"

Μέχρι να τελειώσει η σκοπιά, ο Κώστας έχει καπνίσει 17 1/2 πακέτα τσιγάρα και έχει ρίξει το κλάμα της ζωής του.
Τελειώνοντας τη σκοπιά του, και προσπαθώντας να ηρεμήσει, πάει στο θάλαμο, και φωνάζει όλες τις σειρές .Τους ζητάει να του δώσουν όσες φωτογραφίες μπορούν, από γκόμενες, αδερφές, θείες, ξαδέρφες και πάει λέγοντας. Μαζεύει καμιά 80αριά φωτογραφίες και τις βάζει σε ένα φάκελο.

"Αγαπητή Ιωάννα,
Επειδή δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ακριβώς είσαι, σε παρακαλώ, διάλεξε την δικιά σου φωτογραφία και στείλε τις υπόλοιπες πίσω.
Κώστας" …….

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην το παρεις και πανω σου  :sunglasses: , επειδη εισαι μοντ καναμε μια προσπαθεια να γελασουμε  ;)

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στο απέναντι μπαλκόνι τέσσερα ατομα καπνιζουν ενα τσιγάρο.
Πουτάνα κρίση !!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Να τι διάβασε:

"Αγαπημένε μου Κώστα,
Γεια, Ιωάννα"

"Αγαπητή Ιωάννα,
Κώστας" …….

οι χωρισμοί διαρκούσης της θητείας τα σπάνε :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Να τι διάβασε:

"Αγαπημένε μου Κώστα,
Γεια, Ιωάννα"

"Αγαπητή Ιωάννα,
Κώστας" …….
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ωραίος ο Κώστας!

Επισκέπτης
Κάποτε (όχι στην Άγρια Δύση) ταξίδευα με τρένο. Στο βαγόνι ήταν μια υπέρβαρη γυναίκα ηλικία γύρω στα 45-50. Η δύστυχη ίσα που χώραγε στην πόρτα!
Έφτασε η ώρα της στάσης (όχι της ΧΧΧ στάσης). Σηκώθηκε και πήγε στην πόρτα. Ένας εισπράκτορας που προφανώς τη γνώριζε φατσικά διέσχιζε το διάδρομο κι ήθελε να περάσει στο επόμενο βαγόνι. Η γυναίκα μη μπορώντας να κάνει άκρη του λέει:

- Τώρα να περιμένεις...
- Άι γαμήσου μωρή (ειρωνικά)...
- Ευχαριστώ (χαμογελώντας)....

Ποιος ξέρει από πότε θα είχε να νοιώσει χαρά στα σκέλια η δύστυχη! :huh:

Επισκέπτης
Δυο χασικληδες στηv παραλια.
-Ρε 'συ, δες εκεινες τις γκομενες που παιζουν ρακετες...
-Πιες.
-Εκεινες ρε, με το ροζ και το κιτρινο μαγιο.
-Πιες ρε...
-Εκεινες ρε μαλακα με τις βυζαρες!
-Ρε πιες σου λεω!...θα τελειωσει το τσιγαρο!  :2funny: :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
οχι βρε... αυτή είναι η αφορμή...
το αίτιο είναι η κακομοιριά και η γκρίνια...
και καυγά δεν τον λες...
δεν νομίζω οτι κανείς μπόρεσε να ορθώσει λεκτικό ανάστημα απέναντι μου...
κρίμα τα διδακτορικά τους...
:2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266