Ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει φουριόζος μέσα, και λέει στον ταξίτζη:
-Κηφισίας 256 και γρήγορα σε παρακαλώ. Ξέσκισέ το.
-Σας παρακαλώ, κύριε, λέει ο ταξιτζής, δε μπορώ να κάνω παραβάσεις, θα σας πάω γρήγορα, αλλά μη κινδυνέψουμε κι όλας!
-Τι μου λες τώρα ρε φίλε! Ξέσκισέ το σου λέω! Εκεί που πάμε είναι το σπίτι μου. Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου γαμιέται! Τρέχα σε παρακαλώ!
Το παίρνει φιλότιμα ο ταξιτζής, κάνει διάφορες αρκουδιές στο δρόμο, περνάει κόκκινα, κορνάρει κλπ, τέλος πάντων φτάνουνε κάποια στιγμή.
Κατεβαίνοντας ο τύπος λέει στον ταξιτζή:
-Σε παρακαλώ ρε φίλε, δεν έρχεσαι πάνω μαζί μου? Να έχω ένα μάρτυρα, καταλαβαίνεις, μη πάω μόνος, κάποιος να βεβαιώσει τι είδα ότι γίνεται.
Δε το πολυσκέφτεται ο ταξιτζής, "Έρχομαι μαζί σου" του λέει.
Ανεβαίνουν επάνω, ανοίγει ο τύπος με τα κλειδιά του την πόρτα, μπαίνουνε στο σαλόνι, προχωράνε στο διάδρομο, φτάνουν μπροστά στην κρεβατοκάμαρα, κλειστή η πόρτα.
Ανοίγει την πόρτα απότομα, και βλέπουν τη γυναίκα του με έναν τύπο στο κρεβάτι κάτω από τα σκεπάσματα.
-Ποιός είσαι συ ρε μαλάκα? Λέει στον τύπο. –Τι δουλειά έχεις στο κρεβάτι μου με τη γυναίκα μου?
Και τραβάει τα σκεπάσματα, όπου βέβαια από κάτω η γυναίκα του και ο τύπος είναι τσίτσιδοι.
-Εγώ ποιος είμαι? λέει ο γυμνός.
-Είμαι αυτός που σου πλήρωσε τρία χιλιάρικα στην τράπεζα, γιατί δε τα πλήρωσες και θα σου έκαναν κατάσχεση το σπίτι για το δάνειο.
-Είμαι αυτός που πληρώνει κάθε βδομάδα διακόσα ευρώ λογαριασμό που κάνει η γυναίκα σου στο supermarket, και σου φέρνει μπριζολίτσα και τρως.
-Είμαι αυτός που πληρώνει εξακόσα το μήνα στο σχολείο των παιδιών για να μη τα διώξουνε. Αυτός ο μαλάκας είμαι, καταλήγει ο τύπος.
Οπότε ο ταξιτζής πιάνει παράμερα τον πελάτη του και του λέει:
-Να σου πω ρε μάστορα, εγώ λέω να τον ξανασκεπάσουμε μη σου πάθει τίποτα, κάνει και κρύο.