Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Αχαχα, αυτό έλειπε, να αλλάξει το όνομά του.
Συνήθως κάτι καθηγητές θρησκευτικών παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. :jerking:
Όσος σκληροπυρηνικός και αν ήταν, αν τα έπαιρνε στο χαβαλέ θα μου φαινόταν σωστό άτομο.
Πάντως τέτοια ανέκδοτα είναι πολύ αστεία. :2funny:
Ολοι οι θεολογοι για τον πουτσο ειναι ρε.
Νομιζουν,οτι οι μαθητες παιρνουν στα σοβαρα τις παπαριες που λενε για χριστοπαναγιες,θεους και αγια πνευματα. :jerking: :jerking:
Ευτυχως που στο λυκειο πετυχα εναν που ηταν καυλωμενος με τον Παναθηναικο και περασε ευχαριστα :grin:
Τελοσπαντων,βγηκαμε offtopic :grin:

(Παντως θα γαμουσε ενα θρεντ με τρελλα σκηνικα απο σχολειο).

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Την περασμένη Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 9:10 μμ, το Channel 4 έπαιξε την καινούρια διαφήμιση της εταιρείας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας T-Mobile. Η διαφήμιση είχε γυριστεί το πρωί της προηγούμενης μέρας στον σιδηροδρομικό σταθμό Liverpool Street, τον πιο όμορφο ίσως σταθμό του Λονδίνου, με τη συμμετοχή 400 χορευτών αλλά και του ανυποψίαστου κοινού,
που αντέδρασε όπως ακριβώς περίμενε η T-Mobile, δηλ. βγάζοντας τα κινητά τους για να τραβήξουν βιντεάκια και φωτογραφίες, ενώ κάποιοι άρχισαν να χορεύουν. Το όλο σκηνικό γυρίστηκε
με 10 κρυφές κάμερες, και κανείς από τους παρεβρισκόμενους, εκτός από τους χορευτές και τους υπάλληλους του σταθμού, δεν είχε ιδέα τι γινόταν. Όλες οι πρόβες είχαν γίνει νύχτα, τις
ώρες που ο σταθμός δεν λειτουργεί. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βιντεάκι που ακολουθεί.

Η διαφήμιση παίχτηκε ταυτόχρονα στην τηλεόραση και στο YouTube. To απόφθευγμα στο τέλος είναι "Life's for sharing" που σημαίνει "η ζωή είναι για να την μοιράζεσαι"  (με το κινητό σου, εννοείται). Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, πολύ έξυπνη ιδέα και πολύ πρωτότυπη εκτέλεση!!!!

[video]VQ3d3KigPQM&eurl=]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει φουριόζος μέσα, και λέει στον ταξίτζη:

-Κηφισίας 256 και γρήγορα σε παρακαλώ.  Ξέσκισέ το.

-Σας παρακαλώ, κύριε, λέει ο ταξιτζής, δε μπορώ να κάνω παραβάσεις, θα σας πάω γρήγορα, αλλά μη κινδυνέψουμε κι όλας!

-Τι μου λες τώρα ρε φίλε!  Ξέσκισέ το σου λέω!  Εκεί που πάμε είναι το σπίτι μου.  Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου γαμιέται! Τρέχα σε παρακαλώ!

Το παίρνει φιλότιμα ο ταξιτζής, κάνει διάφορες αρκουδιές στο δρόμο, περνάει κόκκινα, κορνάρει κλπ, τέλος πάντων φτάνουνε κάποια στιγμή.

Κατεβαίνοντας ο τύπος λέει στον ταξιτζή:
-Σε παρακαλώ ρε φίλε, δεν έρχεσαι πάνω μαζί μου?  Να έχω ένα μάρτυρα, καταλαβαίνεις, μη πάω μόνος, κάποιος να βεβαιώσει τι είδα ότι γίνεται.

Δε το πολυσκέφτεται ο ταξιτζής, "Έρχομαι μαζί σου" του λέει.

Ανεβαίνουν επάνω, ανοίγει ο τύπος με τα κλειδιά του την πόρτα, μπαίνουνε στο σαλόνι, προχωράνε στο διάδρομο, φτάνουν μπροστά στην κρεβατοκάμαρα, κλειστή η πόρτα.

Ανοίγει την πόρτα απότομα, και βλέπουν τη γυναίκα του με έναν τύπο στο κρεβάτι κάτω από τα σκεπάσματα.

-Ποιός είσαι συ ρε μαλάκα?  Λέει στον τύπο.  –Τι δουλειά έχεις στο κρεβάτι μου με τη γυναίκα μου?
Και τραβάει τα σκεπάσματα, όπου βέβαια από κάτω η γυναίκα του και ο τύπος είναι τσίτσιδοι.

-Εγώ ποιος είμαι?  λέει ο γυμνός.
-Είμαι αυτός που σου πλήρωσε τρία χιλιάρικα στην τράπεζα, γιατί δε τα πλήρωσες και θα σου έκαναν κατάσχεση το σπίτι για το δάνειο.
-Είμαι αυτός που πληρώνει κάθε βδομάδα διακόσα ευρώ λογαριασμό που κάνει η γυναίκα σου στο supermarket, και σου φέρνει μπριζολίτσα και τρως.
-Είμαι αυτός που πληρώνει εξακόσα το μήνα στο σχολείο των παιδιών για να μη τα διώξουνε.  Αυτός ο μαλάκας είμαι,  καταλήγει ο τύπος.

Οπότε ο ταξιτζής πιάνει παράμερα τον πελάτη του και του λέει:

-Να σου πω ρε μάστορα, εγώ λέω να τον ξανασκεπάσουμε μη σου πάθει τίποτα, κάνει και κρύο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να'σαι καλα μπρε Σταυρο...Με εκανες και γελασα..!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κινητες Τηλεφωνιες!

(Το «Rep» αντιστοιχεί στην τηλεφωνήτρια, το «συνδρ» στο συνδρομητή)

Rep: Tο κατάστημά μας στο Mαρούσι είναι απέναντι από το μέγαρο του ΟTE, δίπλα από την τράπεζα Eurobank.
Συνδρ: Σε ποια; Σε αυτή που πήρα το δάνειο; ...

===================================================================

Συνδρ: Γεια σας! Aπό την αρχή της σύνδεσης δεν έχω λάβει λογαριασμό.
Rep: Σε ποια διεύθυνση έχετε δηλώσει να αποστέλλονται οι λογαριασμοί σας;
Συνδρ: Στη διεύθυνση τάδε...
Rep: Kι εμείς αυτή τη διεύθυνση έχουμε.
Συνδρ: Aλήθεια; ... Πού μένετε; ...

Rep: Σε ποια περιοχή είσαστε;
Συνδρ: Eδώ, πίσω από το κατάστημα με τα ηλεκτρικά!

Rep: Πείτε μου παρακαλώ το όνομά σας.
Συνδρ: Nικολάου.
Rep: Tο μικρό;
Συνδρ:...Kοιμάται...

Συνδρ: Εχουμε 5 κινητά και είναι ακόμη στο Personal. Πότε θα μας βάλετε στο
ForAll;
Rep: Tο έχετε ζητήσει;
Συνδρ: Οχι, αφού είναι για όλους! ! ...

Συνδρ: Kαλημέρα, είμαι ο ταχυδρόμος!
Rep: Ποιος είστε παρακαλώ;
Συνδρ: Ο ταχυδρόμος του «Aρχάγγελου»!
Rep: Ποιου Aρχάγγελου εννοείτε παρακαλώ;
Συνδρ: Tου Aρχάγγελου της Pόδου!
Rep: Mάλιστα, και τι θα θέλατε;
Συνδρ: Aκυρώστε, σας παρακαλώ, τα νούμερα που ζητάνε ακύρωση με συστημένη επιστολή, γιατί έρχονται και με δέρνουν επειδή νομίζουν ότι εγώ δεν σας αποστέλλω τα συστημένα! ! ! ....

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Περπαταει ενας παππους στην πλατεια και συναντα μια φοιτητρια.Της πιανει κουβεντα και μετα απο λιγο της λεει:
-Καυλιτσα μου αν σου παρω μια σοκολατα θα με αφησεις να σου πιασω λιγο τα βυζια..??
-Ναι ρε παππου,του λεει..Μετα απο λιγο ο παππους της λεει:
-Να σου παρω ενα παστελι και να σου χαιδεψω λιγο τα μπουτακια..?
-Ναι ρε παππου,του λεει..μετα απο λιγο ο παππους ξαναλεει:
-Να σου παρω και μια γκοφρετουλα να σου χαιδεψω και το μουνακι σου..?  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
-ΠΑΠΠΟΥ,θα με γαμησεις η θα πεθανω απο σακχαρο..?!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ήταν ένας σατανιστής που είχει γνωρίσει μια γκόμενα. Μια νύχτα λοιπόν, με πρόφαση να μείνουν μόνοι τους, την πάει βόλτα στο δάσος προκειμένου να την οδηγήσει σε μια σπηλιά.
Η κοπέλα, όπως προχωράνε στο δάσος, του λέει:
- "Τάσο μου, φοβάμαι."
- "Έλα βρε Ελένη, τι φοβάσαι αφού εγώ είμαι μαζί σου."
Προχωράνε κι άλλο μέσα στο δάσος, πυκνώνει η βλάστηση, σκοτάδι, ψηλά δέντρα κλπ. και η κοπέλα λέει:
- "Βρε Τασούλη, αλήθεια φοβάμαι σου λέω. Που πάμε εδώ πέρα;"
- "Έλα βρε Ελένη μου, τι φοβάσαι; Πάμε πιο μέσα να είμαστε μόνοι μας, να σε πάρω αγκαλίτσα, να σου δώσω κανένα φιλάκι."
Προχωράνε πιο μέσα λοιπόν αλλά μετά από λίγο η Βασούλα ξαναγκρινιάζει:
- "Τάσο μου φοβάμαι, εγώ πιο μέσα στο δάσος δεν πάω."
Κι ο Τάσος της απαντά: "Καλά μωρέ Ελένη, φοβάσαι? Εγώ τι να πω που θα γυρίσω μόνος μου?"
Βασουλα η Ελενη τελικα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom