Νέα

Ανέκδοτα/αστεία/περίεργα e-mails κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για τον φίλο μου τον μπουλάκο... :2funny:

Ηταν μια φορα ενας βοσκος σε ενα χωριο και ειχε 50 γελαδια,και για ενα χρονο δεν ειχε γκαστρωθει κανενα.Τινα κανει ο βοσκος τα ειχε δοκιμασει ολα και μια μερα παει στον κτηνιατρο του χωριου μηπως βρει καποια λυση......λεει ο βοσκος στον γιατρο τα εχω δοκιμασει ολα και δεν εχει γινει τιποτα,του λεει ο γιατρος η μονη λυση ειναι να τα πηγαινεις στο βουνο καθε μερα και να γ...ς ενα ενα τα γελαδια μονος σου,αφου το κανεις αυτο θα πηγαινεις σπιτι το βραδυ θα κοιμασαι και το πρωι οταν ξυπνας αν τα βλεπεις στο λιβαδι παει να πει γκαστρωθηκαν αλλα αν τα βλεπεις μες στην λασπη παει να πει δεν...για δοκιμασε αυτο για μια βδομαδα καιξανα ελα να μου πεις....παει ο βοσκος τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο και αρχιζει ενα,δυο.......σιγα σιγα ολο το κοπαδι,παει σπιτι κοιματε ξυπναει το πρωι τι να δει ολα μες την λασπη....ξανα παλι τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο αρχιζει ενα,δυο........σιγα σιγα ολο το κοπαδι παει σπιτι κοιματε ξυπναει το πρωι τι να δει παλι ολα μες την λασπη....το κανει ξανα και ξανα και καθε μερα ολα ηταν μες την λασπη,και λεει θα το κανω μια τελευταια φορα τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο και αρχιζει πατα κιουτα το ενα,δυο σιγα σιγα ξεθεωμενος καθε μερα το ιδιο πραγμα ολο το κοπαδι....παει σπιτι πεφτει ταβλα για υπνο ξυπναει το πρωι και δεν μπορουσε να σηκωθει απο το κρεβατι και στελνει την γυναικα του να δει που ειναι τα γελαδια....παει αυτη και αρχισε να ουρλιαζει....την ρωταει που ειναι τα γελαδια και του λεει στο ντατσουν και κορναρουν.

Επισκέπτης

Ηταν μια φορα ενας βοσκος σε ενα χωριο και ειχε 50 γελαδια,και για ενα χρονο δεν ειχε γκαστρωθει κανενα.Τινα κανει ο βοσκος τα ειχε δοκιμασει ολα και μια μερα παει στον κτηνιατρο του χωριου μηπος βρει καποια λυση......λεει ο βοσκος στον γιατρο τα εχω δοκιμασει ολα και δεν εχει γινει τιποτα,του λεει ο γιατρος η μονη λυση ειναι να τα πηγαινεις στο βουνο καθε μερα και να γ...ς ενα ενα τα γελαδια μονος σου,αφου το κανεις αυτο θα πηγαινεις σπιτι το βραδυ θα κοιμασε και το πρωι οταν ξυπνας αν τα βλεπεις στο λιβαδι παει να πει γκαστρωθεικαν αλλα αν τα βλεπεις μες στην λασπη παει να πει δεν...για δοκιμασε αυτο για μια βδομαδα καιξανα ελα να μου πεις....παει ο βοσκος τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο και αρχιζει ενα,δυο.......σιγα σιγα ολο το κοπαδι,παει σπιτι κοιματε ξυπναει το πρωι τι να δει ολα μες την λασπη....ξανα παλι τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο αρχιζει ενα,δυο........σιγα σιγα ολο το κοπαδι παει σπιτι κοιματε ξυπναει το πρωι τι να δει παλι ολα μες την λασπη....το κανει ξανα και ξανα και καθε μερα ολα ηταν μες την λασπη,και λεει θα το κανω μια τελευταια φορα τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο και αρχιζει πατα κιουτα το ενα,δυο σιγα σιγα ξεθεομενος καθε μερα το ιδιο πραγμα ολο το κοπαδι....παει σπιτι πευτει ταβλα για υπνο ξυπναει το πρωι και δεν μπωρουσε να σηκωθει απο το κρεβατι και στελνει την γυναικα του να δει που ειναι τα γελαδια....παει αυτη και αρχισε να ουρλιαζει....την ρωταει που ειναι τα γελαδια και του λεει στο ντατσουν και κορναρουν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Ηταν μια φορα ενας βοσκος σε ενα χωριο και ειχε 50 γελαδια,και για ενα χρονο δεν ειχε γκαστρωθει κανενα.Τινα κανει ο βοσκος τα ειχε δοκιμασει ολα και μια μερα παει στον κτηνιατρο του χωριου μηπως βρει καποια λυση......λεει ο βοσκος στον γιατρο τα εχω δοκιμασει ολα και δεν εχει γινει τιποτα,του λεει ο γιατρος η μονη λυση ειναι να τα πηγαινεις στο βουνο καθε μερα και να γ...ς ενα ενα τα γελαδια μονος σου,αφου το κανεις αυτο θα πηγαινεις σπιτι το βραδυ θα κοιμασαι και το πρωι οταν ξυπνας αν τα βλεπεις στο λιβαδι παει να πει γκαστρωθηκαν αλλα αν τα βλεπεις μες στην λασπη παει να πει δεν...για δοκιμασε αυτο για μια βδομαδα καιξανα ελα να μου πεις....παει ο βοσκος τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο και αρχιζει ενα,δυο.......σιγα σιγα ολο το κοπαδι,παει σπιτι κοιματε ξυπναει το πρωι τι να δει ολα μες την λασπη....ξανα παλι τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο αρχιζει ενα,δυο........σιγα σιγα ολο το κοπαδι παει σπιτι κοιματε ξυπναει το πρωι τι να δει παλι ολα μες την λασπη....το κανει ξανα και ξανα και καθε μερα ολα ηταν μες την λασπη,και λεει θα το κανω μια τελευταια φορα τα φορτωνει στο ντατσουν παει στο βουνο και αρχιζει πατα κιουτα το ενα,δυο σιγα σιγα ξεθεωμενος καθε μερα το ιδιο πραγμα ολο το κοπαδι....παει σπιτι πεφτει ταβλα για υπνο ξυπναει το πρωι και δεν μπορουσε να σηκωθει απο το κρεβατι και στελνει την γυναικα του να δει που ειναι τα γελαδια....παει αυτη και αρχισε να ουρλιαζει....την ρωταει που ειναι τα γελαδια και του λεει στο ντατσουν και κορναρουν.
www.freesmileys.org] [/url]
Γαμάτο...που το θυμήθηκες ρε θηρίο :rockon: :rockon: :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
[ Δασκάλα: Παιδιά, αν κάθονται πέντε πουλάκια πάνω σε ένα δέντρο και ένας κακός κυνηγός περάσει και σκοτώσει τα τρία, πόσα θα μείνουν;
> Ελενίτσα: Θα μείνουν μόνο δυο.
> Δασκάλα: "Μπράβο Ελενίτσα, Πολύ σωστή σκέψη!".
> Τοτός (τσατισμένος που δεν έβαλε αυτόν η δασκάλα να απαντήσει και που πήρε μπράβο η Ελενίτσα που τον σνομπάρει): "Εγώ κυρία νομίζω πως δεν θα μείνει κανένα πουλάκι πάνω στο δέντρο αφού και τα υπόλοιπα δύο θα τρομάξουν και θα φύγουν".
> Δασκάλα: "Τοτό, εδώ κάνουμε απλή αριθμητική, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι".
> Ο Τοτός μετά από λίγη ώρα, σκεπτικός και φανερά προσβεβλημένος, σηκώνει το χέρι του, και λέει στην δασκάλα:
> _Κυρία, να σας κάνω μία ερώτηση;
> _Και βέβαια Τοτό, απαντά η δασκάλα.
> _Κάθονται τρεις γυναίκες σε ένα πάρκο και τρώνε παγωτό χωνάκι. Η πρώτη το γλύφει, η δεύτερη το δαγκώνει και η τρίτη το χώνει όλο βαθιά μέσα στο στόμα, ποια από τις τρεις είναι παντρεμένη;
> Δασκάλα (Μετά από λίγη σκέψη): Υποθέτω αυτή που το χώνει όλο μέσα στο στόμα της.
> ? Τοτός: Λάθος, είναι αυτή που φοράει βέρα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεστε!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

:2funny: :2funny:τα καλυτερα ανεκδοτα ειναι βγαλμενα απο τη ζωη................καποιων :rockon: :rockon:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μου στειλανε στο e-mail μου αυτο.....
Διαβαστε το και ελπιζω να σας αρεσει!!!
Δεν υποννοω τιποτα και για κανεναν,απλα το βαζω για χαβαλε!!!

***Κύριοι, πλανάστε την οικτρά πλάνη ότι γ*μείτε τζάμπα.
Είσαι νέος, ωραίος, φτωχός, κουλός και κα*λωμένος (και έτσι με το καλημέρα αποκλείουμε το συγγραφικό δίδυμο). Η βασική σου προσδοκία στη ζωή αυτή που ζεις είναι να "κανελώσεις το ρυζόγαλο", να "πλανάρεις το μαόνι", να "μπάσεις το σύρτη", ή να "στείλεις το γράμμα" (πάντα με το φθηνότερο δυνατό τέλος). Η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι να συνάψεις μία γεμάτη προοπτικές γνωριμία με μία εκπρόσωπο του ωραίου φύλου και έτσι βγαίνεις στη γύρα. Και νομίζεις ότι θα γ*μήσεις τζάμπα.

-----

Ανάλυση κοστολογίου γύρας
Πλύσιμο αυτοκινήτου: €10
Βενζίνη: €30
Είσοδος σε Club: €10 (στην ξεφτίλα)
2ο Ποτό σε Club: €7 (στην καλύτερη)

Και άντε και είσαι και πολύ γκόμενος και την εντοπίζεις και τη διπλαρώνεις
και την πιάνεις στην παπαρολογία γρήγορα.

Κερασμένα ποτά (2): €15 (με τη στρογγυλοποίηση)
Κερασμένα σφηνάκια(6): €36

Η βραδιά τελειώνει και το μόνο χειροπιαστό που έχεις είναι το τηλέφωνό της το οποίο ατενίζεις γεμάτος αισιοδοξία και έχεις την εντύπωση ότι θα γ*μήσεις τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου Α’ Εξόδου
Προφυλακτικά: €3 (διότι ως πρώην πρόσκοπος έχεις μάθει να πορεύεσαι με το ρητό
"Έσο Έτοιμος" και συν τοις άλλοις "Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά
το θεραπεύει" ή "κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε")
Δείπνο σε ακριβό εστιατόριο: €60 (όχι και τόσο ακριβό τελικά)
Είσοδος σε καθωσπρέπει μαγαζί: €20 (€10 Χ 2)
2α ποτά σε καθωσπρέπει μαγαζί: €15 (€7 Χ 2, βάλε και τη στρογγυλοποίηση να πάει στο διάλο)
Σφηνάκια σε καθωσπρέπει μαγαζί: €25 (€6 Χ 4, συν φόρος πολυτελείας ή μήπως υποτέλειας; )

Και επειδή εξακολουθείς να τυγχάνεις νέος και ωραίος, ενδίδει στις ορέξεις σου από το πρώτο βράδυ και εσύ εξακολουθείς να έχεις την εντύπωση ότι θα γ*μήσεις τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου Α’ πιρτσινώματος
Αλκοτέστ και κλήση (προαιρετικό): €85
Κόστος Ξενοδοχείου (κατ. Γ’ έως Γάματα): €25 (εάν τυγχάνει βέβαια το μωρό να είναι
λουσάτο και εσύ μερακλής και μου γουστά-
ρετε γαμήλιες σουίτες με υδρομασάζ,
τζακούζια, κέρατα και της Παναγιάς της
Πισωκούνας τα μάτια, κακό δικό σας)
Ψυχολογική Φθορά ( Ήμουν καλός;;; ): Αξία Ανεκτίμητη

Το Α’ κουτούπωμα - φιρίκωμα έχει επιτευχθεί ας υποθέσουμε επιτυχώς (δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο "ας υποθέσουμε") και καλείσαι πλέον να επιστρέψεις το αντικείμενο του πόθου στο σπίτι του. Φανερά εξουθενωμένος αλλά και ικανοποιημένος παράλληλα παίρνεις τον μακρύ δρόμο του γυρισμού προς το κρεβάτι σου. Και νομίζεις ότι γ*μησες τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου μετέπειτα επικοινωνίας
Κλήσεις από κινητό: €30
Κλήσεις από σταθερό: €30 (λόγω διάρκειας)
SMS: €15
Συνολικό κόστος "Δωρεάν" συνουσίας
€310 + €85 (τα προαιρετικά) = €395 (χωρίς να συνυπολογίσουμε την ανεκτίμητη
αξία της ψυχολογικής φθοράς)

Και εσύ έχεις την εντύπωση ότι γ*μησες τζάμπα;;;

-----

Ανάλυση κοστολογίου Αγοραίου έρωτα
Αγορά Εφημερίδας: €1
Κόστος κλήσης (από κινητό): €2
Μια εκτόνωση: €80 (άντε 100 αν μιλάμε για την Αφροδίτη της Μόσχας,
και δεν χρειάζεται να την πας και σπίτι)
Συνολικό κόστος Αγοραίου έρωτα
€83 έως €103

Χρησιμοποιώντας την απαγωγή εις άτοπο, καταλήγουμε στατιστικά στο συμπέρασμα ότι συμφέρει πολύ περισσότερο να απλώνεις το γούστο σου (σαν τραχανά) τέσσερις φορές το μήνα με επαγγελματίες του είδους, παρά να βγεις στη γύρα. Η δε συντήρηση μακροχρόνιας σχέσης ενδέχεται να κοστίσει ακριβότερα από ολικό ρεκτιφιέ φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού (χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε πάντα την ανεκτίμητη αξία της ψυχικής φθοράς).

Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι γ*μησες τζάμπα;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μου στειλανε στο e-mail μου αυτο.....
Διαβαστε το και ελπιζω να σας αρεσει!!!
Δεν υποννοω τιποτα και για κανεναν,απλα το βαζω για χαβαλε!!!

***Κύριοι, πλανάστε την οικτρά πλάνη ότι γ*μείτε τζάμπα.
Είσαι νέος, ωραίος, φτωχός, κουλός και κα*λωμένος (και έτσι με το καλημέρα αποκλείουμε το συγγραφικό δίδυμο). Η βασική σου προσδοκία στη ζωή αυτή που ζεις είναι να "κανελώσεις το ρυζόγαλο", να "πλανάρεις το μαόνι", να "μπάσεις το σύρτη", ή να "στείλεις το γράμμα" (πάντα με το φθηνότερο δυνατό τέλος). Η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι να συνάψεις μία γεμάτη προοπτικές γνωριμία με μία εκπρόσωπο του ωραίου φύλου και έτσι βγαίνεις στη γύρα. Και νομίζεις ότι θα γ*μήσεις τζάμπα.

-----

Ανάλυση κοστολογίου γύρας
Είσοδος σε Club: €10 (στην ξεφτίλα)
2ο Ποτό σε Club: €7 (στην καλύτερη)

Και άντε και είσαι και πολύ γκόμενος και την εντοπίζεις και τη διπλαρώνεις
και την πιάνεις στην παπαρολογία γρήγορα.

Κερασμένα ποτά (2): €15 (με τη στρογγυλοποίηση)
Κερασμένα σφηνάκια(6): €36

Η βραδιά τελειώνει και το μόνο χειροπιαστό που έχεις είναι το τηλέφωνό της το οποίο ατενίζεις γεμάτος αισιοδοξία και έχεις την εντύπωση ότι θα γ*μήσεις τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου Α’ Εξόδου
Προφυλακτικά: €3 (διότι ως πρώην πρόσκοπος έχεις μάθει να πορεύεσαι με το ρητό
"Έσο Έτοιμος" και συν τοις άλλοις "Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά
το θεραπεύει" ή "κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε")
Δείπνο σε ακριβό εστιατόριο: €60 (όχι και τόσο ακριβό τελικά)
Είσοδος σε καθωσπρέπει μαγαζί: €20 (€10 Χ 2)
2α ποτά σε καθωσπρέπει μαγαζί: €15 (€7 Χ 2, βάλε και τη στρογγυλοποίηση να πάει στο διάλο)
Σφηνάκια σε καθωσπρέπει μαγαζί: €25 (€6 Χ 4, συν φόρος πολυτελείας ή μήπως υποτέλειας; )

Και επειδή εξακολουθείς να τυγχάνεις νέος και ωραίος, ενδίδει στις ορέξεις σου από το πρώτο βράδυ και εσύ εξακολουθείς να έχεις την εντύπωση ότι θα γ*μήσεις τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου Α’ πιρτσινώματος
Αλκοτέστ και κλήση (προαιρετικό): €85
Κόστος Ξενοδοχείου (κατ. Γ’ έως Γάματα): €25 (εάν τυγχάνει βέβαια το μωρό να είναι
λουσάτο και εσύ μερακλής και μου γουστά-
ρετε γαμήλιες σουίτες με υδρομασάζ,
τζακούζια, κέρατα και της Παναγιάς της
Πισωκούνας τα μάτια, κακό δικό σας)
Ψυχολογική Φθορά ( Ήμουν καλός;;; ): Αξία Ανεκτίμητη

Το Α’ κουτούπωμα - φιρίκωμα έχει επιτευχθεί ας υποθέσουμε επιτυχώς (δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο "ας υποθέσουμε") και καλείσαι πλέον να επιστρέψεις το αντικείμενο του πόθου στο σπίτι του. Φανερά εξουθενωμένος αλλά και ικανοποιημένος παράλληλα παίρνεις τον μακρύ δρόμο του γυρισμού προς το κρεβάτι σου. Και νομίζεις ότι γ*μησες τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου μετέπειτα επικοινωνίας
Κλήσεις από κινητό: €30
Κλήσεις από σταθερό: €30 (λόγω διάρκειας)
SMS: €15
Συνολικό κόστος "Δωρεάν" συνουσίας
€310 + €85 (τα προαιρετικά) = €395 (χωρίς να συνυπολογίσουμε την ανεκτίμητη
αξία της ψυχολογικής φθοράς)

Και εσύ έχεις την εντύπωση ότι γ*μησες τζάμπα;;;

-----

Ανάλυση κοστολογίου Αγοραίου έρωτα
Αγορά Εφημερίδας: €1
Κόστος κλήσης (από κινητό): €2
Μια εκτόνωση: €80 (άντε 100 αν μιλάμε για την Αφροδίτη της Μόσχας,
και δεν χρειάζεται να την πας και σπίτι)
Συνολικό κόστος Αγοραίου έρωτα
€83 έως €103

Χρησιμοποιώντας την απαγωγή εις άτοπο, καταλήγουμε στατιστικά στο συμπέρασμα ότι συμφέρει πολύ περισσότερο να απλώνεις το γούστο σου (σαν τραχανά) τέσσερις φορές το μήνα με επαγγελματίες του είδους, παρά να βγεις στη γύρα. Η δε συντήρηση μακροχρόνιας σχέσης ενδέχεται να κοστίσει ακριβότερα από ολικό ρεκτιφιέ φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού (χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε πάντα την ανεκτίμητη αξία της ψυχικής φθοράς).

Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι γ*μησες τζάμπα;;;

Για οσουs εξακολουθουν να το πιστευουν..... :2funny: :2funny: :2funny:
Απο σημερα και με.....αναλυση κοστολογιου !!!!!!!!
Τελικα δε συμφερει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny:      :2funny:      :2funny:

Mαλλον συμφωνουμε!!!!

Aρα.......αρα ολοι πρεπει να καταλαβουμε επιτελουs την φιλοσοφια υπαρξηs
αυτου του site.........
Και αυτοs ο αγωναs  δικαιωθηκε  οεο!!!!!!!!!!!!!!!
Αφηστε τα μιση και ριξτε το στο....(ξερει κανειs την συνεχεια αραγε??)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.959
Πόντοι
606
Ένας Αμερικανός κυνηγός, ένας Γάλλος και ένας Πόντιος, αποφασίζουν να πάνε
στην Αφρική να κοντραριστούνε για το ποιός είναι ο καλύτερος κυνηγός.
Φτάνουν πράγματι κάπου στη ζούγκλα και κάνανε συμφωνία, να κυνηγάνε όλη την
ημέρα και το βράδυ να μαζεύονται στην καλύβα που θα κοιμούνται και να λένε
τι σκότωσαν.
Την πρώτη νύχτα, μαζεύονται και λέει ο Αμερικάνος:
- Εγώ σκότωσα σήμερα, έναν ελέφαντα, δύο αντιλόπες και μια τίγρη.
- Εγώ, λέει ο Γάλλος, σκότωσα δύο ρινόκερους, ένα λιοντάρι και ένα τεράστιο
πύθωνα.
- Εγώ, λέει ο Πόντιος, σκότωσα ένα σπουργίτι, μία φραγκόκοτα που έτυχε να
περνούσε από μπρος μου και 25 νομιστεράκια!
Τρελαθήκανε οι άλλοι δύο. Τι είναι τα νομιστεράκια? Αλλά για να μην δείξουν
ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους, κάνανε τις πάπιες.
Το επόμενο βράδυ, ξαναμαζεύονται και λέει ο Αμερικανός:
- Σήμερα έσκισα. Σκότωσα 7 καμηλοπαρδάλεις, 4 πάνθηρες και 2 γορίλες!
- Εγώ, λέει ο Γάλλος, σκότωσα 4 ύαινες, 8 αγριογούρουνα και έπνιξα με τα
ίδια μου τα χέρια έναν κορκόδειλλο!
- Εγώ, λέει ο Πόντιος, σκότωσα μια τσίχλα και 100 νομιστεράκια!
’ντε πάλι κάγκελο οι άλλοι δύο. "Αυτός πρέπει να είναι και γαμώ τους
κυνηγούς" λέγανε, αλλά δεν τον ρωτάγανε τι είναι αυτά τα "νομιστεράκια" που
τα σκοτώνει κατά κοπάδια, για να μην φανούν ανίδεοι.
Την τρίτη νύχτα κι αφού ο καθένας είχε σκοτώσει από μία αγέλη άγρια ζώα,
ακούνε με έκπληξη τον Πόντιο να λέει:
- Εγώ σκότωσα μία δεκαοκτούρα (=είδος περιστεριού), ένα χελιδόνι και 500
νομιστεράκια!
Δεν κρατήθηκαν οι άλλοι δύο. Είχαν σκάσει να μάθουνε τι είναι αυτά τα
"νομιστεράκια" επιτέλους. Οπότε, ρωτάει ο Γάλλος τον Πόντιο:
- Συγνώμη δηλαδή αλλά αυτά τα "νομιστεράκια" πρώτη φορά τα ακούμε. Τι στην
ευχή είναι?
- Τι να σας πω ρε παιδιά, λέει με έκπληξη ο Πόντιος. Και εγώ πριν έρθω εδώ
δεν τα ήξερα. Πάντως είναι κάτι πολύ κοντά μαύρα πλάσματα με μαύρο δέρμα τα
οποία όταν τους κολλάς το όπλο στο κεφάλι φωνάζουνε "Νόου μίστερ" (no
mister) "Νόου μίστερ" (no mister)!!