AssMaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 66
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 6.830
Πρόσεξε μήπως γίνεσαι εσύ πούστης που τα παρατηρείς όλα αυτά...χιούμορ κάνω.ρε τυποι παρατηρω τωρα τελευταια το εξης φαινομενο.
παω στο γερμανο να πληρωσω το κινητο ο υπαλληλος 2 μετρα ανθρωπος και μολις ανοιγει το στομα του ακουω φωνη γκομενιστικη και απο τις κινησεις του παρατηρω οτι πουστριζει.
βλεπω προχθες εναν μαλακα με μουσια στην αντιπροσωπεια που παω για σερβις το αυτοκινητο να μιλαει στο κινητο και παρατηρω οτι φοραει σανδαλία στα χρωματα του gay pride.
στο γυμναστηριο που παω βλεπω οτι ολοι οι πιτσιρικαδες 25-30 χρονων κουβαλανε 2-3 κρεμες και αλοιφοντε σαν τις πουτανες μεταξυ τους, τους ακουω δε να κανου συζητησεις με γκομενες στο γυμναστηριο για καπελα και μαγιο και οτι αλλη μαλακια υπαρχει.καμακι δεν κανει κανενας.
παω σε παιδοτοπο με τον ανηψιο μου και βλεπω στο απεναντι τραπεζι να καθετε ενα ζευγαρι και ο τυπος να γλυφει το παγωτο του λες και εκανε πιπα.
προχθες μιλουσα με μια φιλη που κανει νυχια και μου λεει ανεβηκε η δουλεια τις τωρα τελευταια γιατι εχει και πολλους αντρες πελατες.
ρε τυποι εχει γινει πουστροποιησει του αντρικού φύλου η έτσι μου φαινετε εμενα;
Επειδή πούστης γεννιέσαι δεν γίνεσαι είναι περίπου ενα 10% των αντρών εκεί έξω.Οι υπόλοιποι δεν γαμάνε γιατι δεν έχουν αυτοπεποίθηση και αλλες ελειψεις.Επίσης σαν λαος είμαστε μουνόδουλοι και παρακαλαμε τις λιγοστές ομορφες και νέες ελληνιδες που υπάρχουν αλλα αυτές είναι πάντα καβαντζωμένες ή δεν κάθονται ποτε σε κανέναν αν δεν τα βρούν όλα.