Διάβασα κάμποσα από τα σχόλια του θέματος, είναι πάρα πολλά τα καλά (υπό το δικό μου πρίσμα φυσικά) κι έτσι δε μπορώ να κάνω πολυάριθμες παραθέσεις (ήδη είναι πολλές).
Άνευ λόγου & αιτίας
που ουδέποτε έχω ασχοληθεί με δαύτο (αντικείμενο εννοώ), ούτε έχω ειρωνευτεί, τίποτα μα τίποτα εντελώς, πάει κι αρχίζει το σπαμμάρισμα σε ένα δικό μου θέμα....
και δίνω μια πρώτη απάντηση:
Αν θα σου έλεγα να πας να πηδηθείς θα είναι ευχή......
Γιατί παίζεις να έχεις αναδουλειές........
Άτομα του συναφιού σου, τα απεχθάνομαι αλλά στο δικό σου θρεντ δεν έχω μπει να γράψω το παραμικρό.
Γιαυτό, τράβα στα τσακίδια από εδώ μέσα και μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια...
Βέβαια το συνεχίζει.......
Ντροπη σου να μιλας ετσι ετοιμοθάνατος ανθρωπος
κι επειδή κάπου ξεπερνά τα όρια, γίνομαι έξω φρενών, γράφοντας με χολή και μίσος.....
Mωρή πουστάρα ψάχνεσαι για πελάτες;
Άν θα είχα απέναντι γιατί το ξεκαθάρισα, απεχθάνομαι άτομα του συναφιού σου, θα σου ΕΚΟΒΑ το κεφάλι και θα έπαιζα ποδόσφαιρο.....
Βούλωστο γαμώπουστα γιατί είμαι και τρελλός και μη με προκαλείς γιατί άμα μου τη βαρέσει μπορεί να σε πετύχω και να μπεις σε κανένα χαντάκι......
Και δε θα σε σώσουν ούτε οι όσοι γαμιάδες έχεις.......
Και στα @@ρια μου για την ΙΡ αν καταγράφεται, εγώ γαμώπουστα έχω ανοιχτούς λογαριασμούς εδώ στο γαμωχώρι με 2 καθίκια και περιμένω να μου δώσουν αφορμή.....
Γιατί είμαι κι αντικουμμουνιστής (οι παλιοί το ξέρουν)...
Έχω πάει και με γιαγιάδες όπως η Νανά της Καλύμνου αλλά με αντικείμενα όπως εσύ, όχι.........
Προτιμώ να ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΩ παρά να κάνω κάτι τέτοιο......
Σάλτα και γαμήσου με όποιον αντέχει να πάει με αντικείμενα σαν κι εσένα, με πιάνει αναγούλα όσο βλέπω τα σχόλια σου.....
Αυτά τα σχόλια λειτούργησαν ως "φυτίλι" να εκραγώ (φραστικά) σήμερις ξημερώματα κι έτσι ποστάρω στο θέμα (αν και το είχα από μέρες - όμως το απέφευγα διακριτικά).
Και πάμε επί του θέματος τώρα.
Δυστυχώς δεν επαρκεί! Όλοι σχεδόν στον στρατό πήγανε και δεν τους έκανε άντρακλες...
Συμφωνώ, ο Στρατός είναι ένα μέσο αλλά δεν αρκεί. Φέρτους σε ένα γαμωχώρι με εμένα Δεκανέα και θα στρώσουν...
Απο το 1990 και μετά με τα ιδιωτικά κανάλια άρχισε να προβάλεται το πρότυπο πουτάνα/πούστης.
Οι αντρες της τιβί ΜΟΝΟ γκει, οι γυναίκες ΜΟΝΟ πουτάνες.
Αυτα τα προτυπα μετα απο τριάντα χρόνια απέδωσαν καρπούς.
Σωστότατος. Για να αλωθεί το κάστρο χρειάζονται χρόνια σταδιακής σήψης (βλέπε Κων/πολη 1453).
αρπαχτε οποια ευκαιρια σας δοθει, το τι θα βγει κανεις δεν ξερει.
Δεν λεω γαματε οτι τυχει..χοντρη,παλαβη,τρελη,πρεζακι...
απλα υπαρχουν αρκετες νορμαλ εξω...ΦΑΤΕ.
Μπράβο ρε Αχιλλέα, σε κόβω όπως τον ήρωα της Ιλιάδας.....
Έτσι πρέπει να λειτουργούμε.
Και ας σταματήσω με τμήμα του αρχικού σχολίου του θεματοθέτη:
παω σε παιδοτοπο με τον ανηψιο μου και βλεπω στο απεναντι τραπεζι να καθετε ενα ζευγαρι και ο τυπος να γλυφει το παγωτο του λες και εκανε πιπα.
Έχω 3 ανιψιούς & 2 ανιψιές. Μια φορά o ένας (ο μεσαίος ηλικιακά - τότε ήταν 17) κάτι μαλακιζότανε, ξέρω κι εγώ, είχε πάρει ένα σκουλαρίκι της μάνας του και πήγε να το βάλει στο αυτί να δει πώς είναι........
Άντε στο διάολο ρε μαλακισμένο, τι κάνεις, βγάλτο αυτό μη σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις
Kι ήταν κι ο πατέρας του παραπέρα (κοίταζε όμως τηλεόραση - δεν το είχε πάρει γραμμή). Κάτι πήγε να του πει και τότε του λέω εγώ, καλά ρε μαλάκα δε μπορείς να πας το γιο σου να γαμήσει κανένα μουνί, πρέπει να τον πάω εγώ;
Αυτά (όχι εν ολίγοις).....