Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
komarov για να σε πήρε γυναίκα δικηγόρος εσένα ... κάποιο κουσούρι είχε ...

δεν φαίνεσαι να έχεις τελειώσει και τίποτε παραπάνω από λύκειο ....

εκτός κι αν την είχες πετύχει μικρή, φοιτήτρια ή ασκούμενη και ήταν από φτωχή οικογένεια
οπότε ήθελε δημόσιο υπάλληλο για να έχει κάτι σίγουρο ...

εσύ προφανώς είσαι από τους 40++ που είχαν μπει στο δημόσιο , άνευ ασεπ ,
με απολυτήριο λυκείου και αν ,αμέσως μετά το στρατό ... και παίρνεις ακόμη μισθό τύπου δεη ... 2800€ το μήνα και βάλε δηλαδή ....

για κάτι σαν εσάς, ξεπουλήθηκε όλη η χώρα, πήγαν όλα στο διάολο , για να μην σας απολύσουν , όπως έγινε στην πορτογαλία
που ξαπόστειλαν 80.000 του δημοσίου σπίτι τους, άνευ αποζημιώσεως .... όχι όπως έγινε στην ολυμπιακή εδώ !

για να συνεχίσετε να παίρνετε τους μισθούς σας, μπορεί να χαθεί εθνικό έδαφος , να δώσει η χώρα υδρογονάνθρακες στους τούρκους ...
μέχρι και την ακρόπολη μπορεί να δώσουν ....

για να παίρνετε τους μισθούς που παίρνατε επί πασοκάρας ......
Άκου φίλε μου αν εχεις διαβάσει παλιότερα μνμ μου θα ήξερες τι δουλειές έκανα και αν εχω τελειώσει λύκειο ή οχι. Αλλά παίζει ρόλο αυτό; Ξέρω κοπέλα που ειναι ειρηνοδίκης και ο άντρας της υδραυλικός και δεν τον γνώρισε μικρή Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις και να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο. Είτε είναι δικηγόρος είτε γιατρός είτε μηχανικός είτε δουλεύει σε σουπερ αν δεν την σέβεσαι αργά η γρήγορα θα φύγει. Μερικοί εδώ μέσα νομίζεται ότι οι πετυχημένες γυναίκες θα ψάχνουν μονό έναν εφοπλιστή! Φυσικά και οχι.. Επίσης δεν θέλουν πάντα όλοι και όλες να παντρεύονται ανθρώπους από το σινάφι τους για πολλούς απλούς λόγους είσαι γιατρός θέλεις μια δασκάλα αν παντρευτείς γιατρό θα έχετε τα ιδια ωράρια και θα γίνει η ζωή σας δύσκολη γιατί θα έχετε το ίδιο στρές κλπ κλπ.
Εμένα η δουλειά μου αυτό που μου παρέχει είναι να μην εχω στρες και να έχω ένα σταθερό εισόδημα αν και σχετικά μικρό. Όμως αυτό βγαίνει στην καθημερινότητα μου και είναι κάτι που θεωρώ ότι με κάνει ελκυστικό..

Υ.Γ.
Μια και ρώτησες, ειμαι 35, οι γραμματειακές μου γνώσεις είναι ανώτατου επιπέδου ο μισθός μου δεν ξεπερνάει τα 1200 και μπήκα στον δημόσιο με γραπτό ΑΣΕΠ.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Εδω αναφερουν μελετη, οτι ειναι μυθος αυτο που λενε οι γυναικες,
οτι αν βοηθουν οι αντρες στις δουλειες του σπιτιου,
τοτε θα υπαρχει περισσοτερος χρονος και για σεξουαλικες καταστασεις....

Ναι, οι παλιες γενιες ηξεραν καλυτερα, τα τηρουσαν αυτα ευλαβικα..

Η νεα διεστραμενη εποχη,
θελει να μην υπαρχουν ρολοι στα φυλα.
Μονο που at the end of the day,
ο αντρας θελει γυναικα-γυναικα,
και η (φυσιολογικη) γυναικα, θελει αντρα-αντρα.

Βεβαια υπαρχει και πολυ ανωμαλια στις μερες μας.
Καποια μπορει να φτιαχνεται να βλεπει τον αντρα της να απλωνει τις κυλοτες της για στεγνωμα.
Και καποιος μπορει να φτιαχνεται να ειναι η αλλη αυταρχικη, δυναμικη, και να γυρνα στις 9 το βραδυ στο σπιτι.

Κριμα για την διεστραμενη εποχη μας.
Γι'αυτο ζουμε τοσες τραγωδιες,
οικογενειακες, κοινωνικες κλπ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Το σχολιο σου το επιβεβαιωνει και εγω θα μπορουσα να μπω στο δημοσιο αλλα απο επιλογη δεν το εκανα ακομα και συγγενεις μου δεν δεχτηκαν να προσκινησουν, να γινουν γκιαουριδες στο κομμα. Δεν μπορουμε να κρινουμε το συνολο απο μειοψηφιες.

Πχ, οταν δωθηκε στον λαο να εκφραστει με δημοψηφισμα αυτος επελεξε το δυσκολο, αλλα τον σωστο δρομο. Οι κλοουν της αριστερας κ της προοδου τον προδωσανε.

Ο ανθρωπος εχει μια ροπη στο κακο, ποιος αρνειτε το χρημα οταν του το δεινουν, ελαχιστοι. Εαν το αφεντικο τρελαθηκε και το σκορπαει; Αλλα τα σκορπαει γιατι τρελαθηκε; ή γιατι κατι αλλο συνεβαινε. Ησουν στην αγορα εκεινη τη περιοδο;

ΠΑντος οσον αφορα το δημοσιο, εχω δει μεγαλη διαφορα απο τοτε που ξεκινησε το ασεπ. Σε υπηρεσιες οπως τα κεπ, σε λιγοτερο βαθμο με εφορεια.

Το προβλημα ειναι η επιλογη ψηφου, αυτοι που μας εφεραν εδω συνεχιζουν να κυβερνανε, επειδη δεν ψιφιζουμε με κριτηρια
Συμφωνώ εν μέρη...διαφωνώ με το δημοψήφισμα...οι άνθρωποι τότε δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι σήμαινε το ερώτημα και κυρίως τις επιπτώσεις του ''όχι''. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι θα σώσουν τα σπίτια τους...θα σταματήσουν να πληρώνουν χρέη και θα ανέβει ο βασικός στα 1000 ευρώ.

Ενώ οι πραγματικές επιπτώσεις θα ήταν πληθωρισμός...φτώχια και πιθανή χρεοκοπία. Θα είχαν οι δραχμές αγοραστική αξία κουράδας....τι παράγει η Ελλάδα για να κάνει μια τέτοια κίνηση? Θα υπήρχαν φάρμακα και βασικά αγαθά μόνο για τους πολύ πλούσιους...που τότε είχαν τα λεπτάκια τους στο εξωτερικό...και μόλις πέφταμε στην δραχμή αυτοί θα γίνονταν 2 φορές πλουσιότεροι. Και ο Κυρ Χρήστος θα πήγαινε να πάρει το φάρμακο του για τον διαβήτη από το φαρμακείο και θα του έλεγαν είναι σε έλλειψη και όταν θα έρθει κοστίζει μια περιουσία.

Έχοντας πει αυτά...ο Αλεξάκης ήταν υποχρεωμένος να σεβαστεί το Δημοψήφισμα...αλλά σαν γνήσιος καρέκλας που ήταν αποφάσισε να κατουρήσει την Δημοκρατία και να κάνει ότι γουστάρει στο τέλος. Τεράστιος μαλακάς....ακόμα πιο τεράστιος που έθεσε το δημοψήφισμα εξ αρχής.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.166
Πόντοι
3.846
Αυτό που μας έδειξε το δημοψήφισμα του 2015 ήταν ότι είμαστε μία χώρα της πλάκας, που κανείς δε θα έπρεπε να την παίρνει στα σοβαρά. Ο λαός νόμιζε ότι θα ψηφίσει σε ένα δημοψήφισμα με ερώτημα της πλάκας και θα κάνει επανάσταση, θα ρίξει τον καπιταλισμό στην Ευρώπη και η κυβέρνηση το μόνο που κοιτούσε είναι πως θα διατηρηθούν στην εξουσία. Τελικά οι συριζαίοι πέτυχαν το στόχο τους και κατάφεραν να διώξουν και το λόμπι της δραχμής, ενώ ο Έλληνας παρέμεινε σαν μαλάκας να κοιτάζει απορημένος τι είχε συμβεί.
Πάντως συμφωνώ για την αλλαγή νοοτροπίας στο δημόσιο. Οι συνομήλικοι και νεότεροι που μπαίνουν στο Δημόσιο έχουν τρελή κόντρα με κηφήνες άνω των 50-60 που εκφράζουν τη νοοτροπία "δε δουλεύω επειδή έτσι γουστάρω". Προφανώς και νέοι υπάρχουν ,αρκετοί βέβαια έχουν μπει από το παράθυρο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που τα ξύνουν όλη μέρα αλλά δεν πρόκειται να μονιμοποιηθούν όλοι, δεν υπάρχουν πια χρήματα για αυτά τα χαϊλίκια.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Ενώ οι πραγματικές επιπτώσεις θα ήταν πληθωρισμός...φτώχια και πιθανή χρεοκοπία. Θα είχαν οι δραχμές αγοραστική αξία κουράδας....τι παράγει η Ελλάδα για να κάνει μια τέτοια κίνηση? Θα υπήρχαν φάρμακα και βασικά αγαθά μόνο για τους πολύ πλούσιους...που τότε είχαν τα λεπτάκια τους στο εξωτερικό...και μόλις πέφταμε στην δραχμή αυτοί θα γίνονταν 2 φορές πλουσιότεροι. Και ο Κυρ Χρήστος θα πήγαινε να πάρει το φάρμακο του για τον διαβήτη από το φαρμακείο και θα του έλεγαν είναι σε έλλειψη και όταν θα έρθει κοστίζει μια περιουσία.
Δηλαδη πρωτου το ευρω συνεβαιναν αυτα που γραφεις για τη δραχμη; Οτι καναμε σαν εθνος το πετυχαμε με δραχμες, μετα το εβρο ηρθε η κατρακιλα και μερικοι θελεται την κατρακιλα και τον πατο, παρανοια!

Τπ δε θελω συνεχισω και να μακαρεψω το θεμα ΔΥ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Δηλαδη πρωτου το ευρω συνεβαιναν αυτα που γραφεις για τη δραχμη; Οτι καναμε σαν εθνος το πετυχαμε με δραχμες, μετα το εβρο ηρθε η κατρακιλα και μερικοι θελεται την κατρακιλα και τον πατο, παρανοια!

Καμία χώρα ούτε η Αμερική δεν μπορεί να ζήσει μόνο με την δική της παραγωγή. Το σέβομαι...για τους Δημόσιους είπα την άποψη μου...είναι η μάστιγα της Ελληνικής κοινωνίας (ως θεσμός όχι ως άτομα)...το αν έχουν οι όχι γκόμενα δεν έχει να κάνει τόσο με το επάγγελμα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.208
Πόντοι
5.006

πριν απο το ευρω ζουσες με τα πακετα ντελορ και τις επιδοτησεις....α και τα δανεικα και αγυριστα που μας χρεωκοπησαν...και πριν απο αυτα ζουσες με τυρι και ελιες σαν τον παπαμιχαηλ στις ταινιες που εριχνε μπετα στις οικοδομες....βεβαια αν πεις σε νεο τωρα να ζησει ετσι, θα κανει τα αρχιδια του μπεγλερι και θα παει να γινει μεικ απ αρτιστ στην μενεγακη...

οχι οτι δεν εχει και τα κακά του το ευρω, αλλα σιγουρα δεν χρεωκοπησες εξαιτιας αυτου...

παντως θα ειχε πλακα, να γινοταν πραξη το "ναι" του δημοψηφισματος...θα γραφομασταν στα βιβλια της ιστοριας και θα διδασκομασταν στα πανεπιστημια ολου του κοσμου για τα επομενα 1500 χρονια....δηλαδη ενω ολα τα κρατη αποφασιζουν να κοψουν δικο τους νομισμα οταν ειναι ισχυρα, θα ησουν το πρωτο που θα εβγαζε νομισμα ενω ηταν καταχρεωμενο και δεν του δανειζε κανεις....
σαν να ανοιγε δηλαδη τραπεζα ο κοσκωτας μολις τον συλλαβανε και τον πηγαν στην μπουζου...χαμος θα γινοταν, ολος ο κοσμος στην τραπεζα του θα τα πηγαινε τα χρηματα του,.... :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656

Και πώς να μην γαμάνε μετά μόνο οι δ.υ; :confused:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Γιατί και οι δημόσιοι παίρνουν περισσότερα. Άμα τα υπολογίσεις με χωρίς δώρα Χριστουγένων, Πάσχα, άδειες κτλ μπορεί να βγαίνουν και λιγότερα.. Μόνο όσοι είναι με παλιά μισθολόγια ή μετακλητοί. Τουλάχιστον δουλεύουν οκτάωρο και δύσκολα τρως απόλυση αν είσαι αορίστου. Οι συμβασιούχοι είναι για τον πούτσο. Τους πληρώνουν μετά από τρεις μήνες. Άσε που ο Βορίδης θέλει να τα δώσει όλα σε εργολάβους και outsourcing. ICAP. Mellon και άλλο σκυλολόι. Δεν μας σώζει τίποτα. Μόνο το κεφάλαιο που είναι για πάρτη τους.
Δες Ενιαίο Μισθολόγιο
Λαμόγια. :shit: :shit: :shit:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εδώ ο Κούγιας τα λέει καλά γι'αυτούς που μαγειρεύουν :grin:

Ε, αφου το λεει ο Κουγιας...
Στο δια ταυτα, ολα τα παππουδια που δουλευανε και ζουσανε για μηνες σε καλυβια διπλα στα χωραφια και τα ζωα, οι αγωγιατες πανω στα βουνα, οι ναυτικοι, οταν το καραβι δεν εχει θεση σεφ, οι καουμπουδες, οι πολεμιστες, κλπ ετρωγαν ολοι σε τραπεζαρια φαγητο μαγειρεμενο απο γυναικα;
Για ρωτηστε τους παππουδες σας

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
γενικα οι δημοσιοι υπαληλοι, ειναι ανθρωποι που το ονειρό τους ειναι να απολαυσουν την ασφαλεια του δημοσίου. Γενικα ειναι κοπροσκυλα και βολεψακηδες. Οταν σκοπο εχεις (πριν λιγαχρονια σιγουρα, για τωρα δεν ξερω) να γινεις δημοσιος υπαληλος θα το πετυχεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656
γενικα οι δημοσιοι υπαληλοι, ειναι ανθρωποι που το ονειρό τους ειναι να απολαυσουν την ασφαλεια του δημοσίου. Γενικα ειναι κοπροσκυλα και βολεψακηδες. Οταν σκοπο εχεις (πριν λιγαχρονια σιγουρα, για τωρα δεν ξερω) να γινεις δημοσιος υπαληλος θα το πετυχεις.

Ποιος δε θέλει την ασφάλεια του Δημοσίου ρε μαν;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Κοπρόσκυλα και βολεψάκηδες αλλά μήνας μπει μήνας βγει το 1200ρι το παίρνουν...Ούτε άγχος ,ούτε πίεση κι άσε τους άλλους να χαίρονται που γαμιούνται όλη μέρα για 600 άντε 700 στην καλύτερη αλλά είναι δουλευταράδες.:2funny:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Το δημόσιο καταρχάς δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο...Δείτε κάτι προκηρύξεις που βγαίνουν για υπουργεία τι προσόντα ζητάνε και ξαναμιλάμε. Δείτε και τους αριθμούς πόσοι κάνουν αίτηση και μετά πείτε μου πόσους κοπρόσκυλους έχει αυτή η χώρα...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Μόνο για σώματα ασφαλείας να τσεκάρετε πόσο έχει πάει η βάση στις πανελλήνιες (που δεν είναι δημόσιο -γραφείο και ξύσιμο δηλαδή όπως νομίζουν πολλοί) θα πείτε οπα τι γίνεται, έχει πάει 18 η αστυνομία και 17 η πυροσβεστική ?

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.533
Πόντοι
2.256
Μόνο για σώματα ασφαλείας να τσεκάρετε πόσο έχει πάει η βάση στις πανελλήνιες (που δεν είναι δημόσιο -γραφείο και ξύσιμο δηλαδή όπως νομίζουν πολλοί) θα πείτε οπα τι γίνεται, έχει πάει 18 η αστυνομία και 17 η πυροσβεστική ?
Με το πονο μας παιζεις ; Οι πρωτοι που εχουν πληγες στα γεννητικα τους οργανα απο το ξυσιμο ειναι ανωτεροι στρατιωτικοι και αστυνομοι.Οι καλυτεροι μελετητες απο το κουπονι του στοιχηματος και φοβεροι γνωστες των σειρων Netflix.Εγω αν γινομουν παλι 16-17 πρωτη επιλογη αυτες τις σχολες θα ειχα ή θα γινομουν υδραυλικος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Κοπρόσκυλα και βολεψάκηδες αλλά μήνας μπει μήνας βγει το 1200ρι το παίρνουν...Ούτε άγχος ,ούτε πίεση κι άσε τους άλλους να χαίρονται που γαμιούνται όλη μέρα για 600 άντε 700 στην καλύτερη αλλά είναι δουλευταράδες.:2funny:
Tα 600-700€ υπάρχουν και στο Δημόσιο σε μη ένστολες υπηρεσίες.
Οι υψηλοί μισθοί δεν δίνονται έτσι για πλάκα αλλά γιατί οι ένστολοι καλούνται να κάνουν υπηρεσίες σε αργίες ,Σαββατοκύριακα ,σε δύσκολες συνθήκες έξω στον δρόμο η σε συνθήκες εκστρατείας( σκηνακια) για Στρατό.Αυτα για όσους δεν ξέρουν η δεν θέλουν να ξέρουν και προφανώς δεν είχαν τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ να μπουν εκεί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Στις Σχολές Αξιωματικών τόσο είναι...η Αστυφυλάκων είναι γύρω στο 14 με 15.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom