komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 206
Άκου φίλε μου αν εχεις διαβάσει παλιότερα μνμ μου θα ήξερες τι δουλειές έκανα και αν εχω τελειώσει λύκειο ή οχι. Αλλά παίζει ρόλο αυτό; Ξέρω κοπέλα που ειναι ειρηνοδίκης και ο άντρας της υδραυλικός και δεν τον γνώρισε μικρή Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις και να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο. Είτε είναι δικηγόρος είτε γιατρός είτε μηχανικός είτε δουλεύει σε σουπερ αν δεν την σέβεσαι αργά η γρήγορα θα φύγει. Μερικοί εδώ μέσα νομίζεται ότι οι πετυχημένες γυναίκες θα ψάχνουν μονό έναν εφοπλιστή! Φυσικά και οχι.. Επίσης δεν θέλουν πάντα όλοι και όλες να παντρεύονται ανθρώπους από το σινάφι τους για πολλούς απλούς λόγους είσαι γιατρός θέλεις μια δασκάλα αν παντρευτείς γιατρό θα έχετε τα ιδια ωράρια και θα γίνει η ζωή σας δύσκολη γιατί θα έχετε το ίδιο στρές κλπ κλπ.komarov για να σε πήρε γυναίκα δικηγόρος εσένα ... κάποιο κουσούρι είχε ...
δεν φαίνεσαι να έχεις τελειώσει και τίποτε παραπάνω από λύκειο ....
εκτός κι αν την είχες πετύχει μικρή, φοιτήτρια ή ασκούμενη και ήταν από φτωχή οικογένεια
οπότε ήθελε δημόσιο υπάλληλο για να έχει κάτι σίγουρο ...
εσύ προφανώς είσαι από τους 40++ που είχαν μπει στο δημόσιο , άνευ ασεπ ,
με απολυτήριο λυκείου και αν ,αμέσως μετά το στρατό ... και παίρνεις ακόμη μισθό τύπου δεη ... 2800€ το μήνα και βάλε δηλαδή ....
για κάτι σαν εσάς, ξεπουλήθηκε όλη η χώρα, πήγαν όλα στο διάολο , για να μην σας απολύσουν , όπως έγινε στην πορτογαλία
που ξαπόστειλαν 80.000 του δημοσίου σπίτι τους, άνευ αποζημιώσεως .... όχι όπως έγινε στην ολυμπιακή εδώ !
για να συνεχίσετε να παίρνετε τους μισθούς σας, μπορεί να χαθεί εθνικό έδαφος , να δώσει η χώρα υδρογονάνθρακες στους τούρκους ...
μέχρι και την ακρόπολη μπορεί να δώσουν ....
για να παίρνετε τους μισθούς που παίρνατε επί πασοκάρας ......
Εμένα η δουλειά μου αυτό που μου παρέχει είναι να μην εχω στρες και να έχω ένα σταθερό εισόδημα αν και σχετικά μικρό. Όμως αυτό βγαίνει στην καθημερινότητα μου και είναι κάτι που θεωρώ ότι με κάνει ελκυστικό..
Υ.Γ.
Μια και ρώτησες, ειμαι 35, οι γραμματειακές μου γνώσεις είναι ανώτατου επιπέδου ο μισθός μου δεν ξεπερνάει τα 1200 και μπήκα στον δημόσιο με γραπτό ΑΣΕΠ.