alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το ποσο σαπιος ειναι ο τροπος σκεψης σας, με εκπλησσει ωρες ωρεςγιατι αμα ειχε τοσα λεφτα θα επαιρνε καποιον πιο ομορφο με πιο πολλα λεφτα
Το ποσο σαπιος ειναι ο τροπος σκεψης σας, με εκπλησσει ωρες ωρεςγιατι αμα ειχε τοσα λεφτα θα επαιρνε καποιον πιο ομορφο με πιο πολλα λεφτα
Ρε φίλε κάνε αιτηση και εσύ να πας να δουλέψεις, όχι δεν δίνουν τρελά λεφτά αλλά σου δίνουν ένσημο και σταθερό μισθό.στο δημο μου ερχονται ατομα απο την αλλη ακρη της αθηνας για αν δουλεψουν σκουπιδιαρηδες,αυτο πιστευω τα λεει ολα για το δημοσιο,ολοι θα θελαμε να δουλευομε 2 ωρες τη μερα πενταημρεο και να παιρνουμε 1200 το μηνα,και1500 ο οδηγος..σκεψου τωρα ποσοι αστυνομικοι κανουνε δευτερες δουλειες ως σεκιουριτι σε εφοπλιστες.Η ποσοι γιατροι του δημοσιου εχουν ιδιωτικο ιατρειο..Γιατι ο αλλος στο δημοσιο ειναι ξεκουραστος και μπορει ανετα να κανει δαευτερη δουλεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και γιστι δεν δηλωνεις παραιτηση να πας στον ιδιωτικο τομεα τυπε?
Φίλε μου η κοπέλα μου βγάζει δύο με τρεις φορές πάνω τα χρήματα που βγάζω εγώ. Είναι κακό; Είμαι περήφανος για εκείνη έχει ένα δικηγορικό γραφείο και πάει καλά.. Με την λογική σου να έβλεπα μόνο κοπέλες που βγάζουν κάτω από 1000€? Για να πεινάμε μαζί η για να νιώθω πιο άντρας εγώ;γιατι αμα ειχε τοσα λεφτα θα επαιρνε καποιον πιο ομορφο με πιο πολλα λεφτα
ποιος λέει οτι ΔΕΝ είναι όμορφος και προικισμένος ο @alex71?γιατι αμα ειχε τοσα λεφτα θα επαιρνε καποιον πιο ομορφο με πιο πολλα λεφτα
Ίσως γιατί μου αρέσει η δουλειά μου και γιατί στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει αντίστοιχη θέση;και γιστι δεν δηλωνεις παραιτηση να πας στον ιδιωτικο τομεα τυπε?
Αυτοί που παίρνουν τα 2800€ το μήνα, είχαν διοριστεί όταν ήταν δημόσιο . Και θα παίρνουν αυτά μισθά μέχρι το 2030 .Ούτε η ΔΕΗ ο ΟΤΕ η ΕΥΔΑΠ ο ΟΣΕ ΔΕΝ είναι δημόσιο. Ιδιωτικές εταιρείες είναι και δίνουν ότι μισθούς θέλουν.
Οι Δημόσιες υπηρεσίες έχουν το ενιαίο μισθολόγιο.
Φίλε μου η κοπέλα μου βγάζει δύο με τρεις φορές πάνω τα χρήματα που βγάζω εγώ. Είναι κακό; Είμαι περήφανος για εκείνη έχει ένα δικηγορικό γραφείο και πάει καλά.. Με την λογική σου να έβλεπα μόνο κοπέλες που βγάζουν κάτω από 1000€? Για να πεινάμε μαζί η για να νιώθω πιο άντρας εγώ;
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Το σχολιο σου το επιβεβαιωνει και εγω θα μπορουσα να μπω στο δημοσιο αλλα απο επιλογη δεν το εκανα ακομα και συγγενεις μου δεν δεχτηκαν να προσκινησουν, να γινουν γκιαουριδες στο κομμα. Δεν μπορουμε να κρινουμε το συνολο απο μειοψηφιες.Για εμένα το πρόβλημα ξεκινάει από τον λαό...ο Έλληνας γούσταρε επί χρόνια να χώνεται και να χώνει στο Δημόσιο με αντάλαγμα την ψήφο και το ρουσφέτι...γούσταρε να βγάζει κυβερνήσεις που μοίραζαν δανεικό χρήμα για να ζει και η κυραμαρία στο χωριό πλούσια ζωή...γούσταρε να παίρνει δάνεια και πιστωτικές και να πιστολιάζει μετά...και προφανώς γούσταρε την διαφθορά του κράτους όσο διόριζε τα παιδιά του σε θέσεις με πολλά λεφτά και επιδόματα.
Μόλις τελείωσε το χρήμα το 2010 θυμήκε ο μπάρμπας που έβγαζε πασοκ 20 χρόνια να κατέβεισ το σύνταγμα να διαμαρτυρηθεί. Δε λέω τομάρια οι πολιτικοί...διέπραξαν προμελετημένο έγκλημα...αν ο μπάρμπας έβγαλε 10 οι πολιτικά εμπλεκόμενοι έβγαλαν 1.000.000....
αλλά σήμερα αυτή την σιχαμένη νοωτροπία πληρώνουμε...και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά στις απόψεις μας με τον Δημόσιο υπάλληλο που συζητούσαμε πιο πάνω...στην Ελλάδα έμαθε η κοινωνία να πληρώνεται και να απαιτεί χωρίς να παράγει το ανάλογο έργο...ακόμα υπάρχουν αυτά....όλοι ονειρεύονται τα επιδόματα και ψηφίζουν όποιον τάξει τα πιο πολλα.
Το πρόβλημα είναι οτι αυτοί που παράγουν έργο παίρνουν λίγα για να παίρνουν πολλά αυτοί που νομίζουν ότι το να πατήσουν το πόδι τους στην υπηρεσία τους είναι δουλειά.
Φίλε είναι τι θέλεις. Αν εσένα σε ψήνει μια άνεργη η χαμηλόμισθη γυναίκα γιατί νομίζεις ότι την κουμαντάρεις καλύτερα να την πάρεις. Εγώ θέλω μια γυναίκα έξυπνη δυναμική που αν πάθω τίποτα αύριο πχ αν με χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο ή κανένας καρκίνος να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά μας.Στον πρώτο καυγά όμως που θα στο πετάξει,μην σε δούμε κι εσένα θέμα στο bou...
Φίλε είναι τι θέλεις. Αν εσένα σε ψήνει μια άνεργη η χαμηλόμισθη γυναίκα γιατί νομίζεις ότι την κουμαντάρεις καλύτερα να την πάρεις. Εγώ θέλω μια γυναίκα έξυπνη δυναμική που αν πάθω τίποτα αύριο πχ αν με χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο ή κανένας καρκίνος να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά μας.
Κ φυσικά όταν είναι καθημερινές μαγειρεύω εγώ, γιατί αυτή δουλεύει όλη μερα, την βοηθάω στην δουλειά της κλπ κλπ δεν θέλω δούλα ούτε υπηρέτρια σύντροφό θέλω..
Εγώ θέλω μια γυναίκα έξυπνη δυναμική που αν πάθω τίποτα αύριο πχ αν με χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο ή κανένας καρκίνος να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά μας
Κ φυσικά όταν είναι καθημερινές μαγειρεύω εγώ, γιατί αυτή δουλεύει όλη μερα, την βοηθάω στην δουλειά της κλπ κλπ δεν θέλω δούλα ούτε υπηρέτρια σύντροφό θέλω..
Αν πεθάνω θέλω η γυναίκα μου να τα μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο και ας βρει και άλλο.Που θα τα μεγαλώνει με τον επόμενο,δεν πιστεύω να σε πειράζει
Ή νομίζεις ότι θα κάθεται να σε κλαίει;
Για αυτό το έγραψα γιατί σας κόβω για τρελά αρσενικά όλους σας. Κ θα μαγειρέψω και θα καθαρίσω αν εγώ δουλεύω 8 ώρες και αυτή 14ωρες..Σιγά μην μαγειρεύουμε κιόλας
Ρε πάτε καλά,τι beτάδες έχετε γίνει;Τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας
Για αυτό το έγραψα γιατί σας κόβω για τρελά αρσενικά όλους σας. Κ θα μαγειρέψω και θα καθαρίσω αν εγώ δουλεύω 8 ώρες και αυτή 14ωρες..
Για αυτό το έγραψα γιατί σας κόβω για τρελά αρσενικά όλους σας. Κ θα μαγειρέψω και θα καθαρίσω αν εγώ δουλεύω 8 ώρες και αυτή 14ωρες..
Το θέμα είναι να τα βρίσκουν μεταξύ τους...ο συναγωνιστής μπορεί να είναι καλύτερος στο μαγείρεμα.Το αίσθημα μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις στο σιδέρωμα.Α και θα δουλεύεις και θα μαγειρεύεις κιόλας.Μάλιστα
Τί καυλωτικό για την γυναίκα να γυρνάει σπίτι και να σε βλέπει με την ποδίτσα
Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα σε δούμε στις ειδήσεις τύπε,μακάρι να βγω ψεύτης
Το θέμα είναι να τα βρίσκουν μεταξύ τους...ο συναγωνιστής μπορεί να είναι καλύτερος στο μαγείρεμα.Το αίσθημα μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις στο σιδέρωμα.
Γιατί είναι ντροπή να μαγειρεύει άνδρας;Δεν μαγειρεύουν όσοι είναι τελείως άχρηστοι στην κουζίνα,όσοι είναι προνομιούχοι και δεν χρειάζεται να ψάχνουν για μαγειρεμένο φαγητό και οσοι ανήκουν ταυτόχρονα και στις δύο παραπάνω κατηγορίες.Οι υπόλοιποι είναι άξιοι βιοπαλαιστές που εργάζονται και εκτός σπιτιού αλλά και εντός με τα νοικοκυρικα.
Περίμενε ρε φίλε, όταν ζούσα μόνος με καθάριζε άλλος η με μαγείρευε άλλος; Τώρα τι άλλαξε δλδ; Τι θεωρείς δλδ ότι νομίζουν ότι είναι καυλωτικο οι γυναίκες; Να δουλεύουν 14 ώρες μέσα στο στρες και να έρχονται σπιτι κ εγώ να έχω τα πόδια στον καναπέ; Σόρρυ φίλε αν συμβεί αυτό έφυγε την άλλη μέρα και καλά θα κάνει. Κ γραμματέας στο γραφείο της είμαι κ ραντεβού κλείνω κλπ κλπ είναι ντροπή; Μακάρι φίλε να υπάρχει συνεννόηση..Α και θα δουλεύεις και θα μαγειρεύεις κιόλας.Μάλιστα
Τί καυλωτικό για την γυναίκα να γυρνάει σπίτι και να σε βλέπει με την ποδίτσα
Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα σε δούμε στις ειδήσεις τύπε,μακάρι να βγω ψεύτης