Νέα

Άνδρες δημόσιοι υπάλληλοι και σχέσεις με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.307
Πόντοι
2.356
καλημέρες .....

ο πατέρας μου ήταν ΔΥ και μάλιστα σε πολύ καλή υπηρεσία ...

όταν είμασταν μικροί με τον αδελφό μου, κάθε φορά που ζητάγαμε να μας πάρει παπούτσια, μας έλεγε η μάνα μας: την 1η του μηνός που πληρώνεται ο πατέρας σας ....

αυτό πραγματικά με σημάδεψε και από το 1ο έτος στη σχολή είπα θα κάνω δική μου δουλειά ...

Αυτά που βγάζω τώρα και το τι έχω κάνει σχετικά με αυτά που είχαν κάνει οι γονείς μου καμία σχέση .. όπως βέβαια και το άγχος και οι εργατοώρες ....

δεν νομίζω οτι θα το άλλαζα αυτό που κάνω τώρα με μια καλή θέση σε μια ΔΥ
(όπως και τις γυναίκες που έχω γνωρίσει μέσα από την εργασία μου)
Μάλλον είσαι από τους τυχερούς ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ Υ[ΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. Γιατί κάποιοι (οι περισσότεροι) βγάζουν πολύ πιο λίγα και με εργατοώρες και με τρομερό άγχος. Να λες δόξα το Θεό και να έχεις υγεία σου εύχομαι.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
καλημέρες .....

όταν είμασταν μικροί με τον αδελφό μου, κάθε φορά που ζητάγαμε να μας πάρει παπούτσια, μας έλεγε η μάνα μας: την 1η του μηνός που πληρώνεται ο πατέρας σας ....

αυτό πραγματικά με σημάδεψε και από το 1ο έτος στη σχολή είπα θα κάνω δική μου δουλειά ...

Αυτά που βγάζω τώρα και το τι έχω κάνει σχετικά με αυτά που είχαν κάνει οι γονείς μου καμία σχέση .. όπως βέβαια και το άγχος και οι εργατοώρες ....

φίλε μου δίκιο έχεις , κι εγώ στην πλευρά σου είμαι...

αλλά

σκέφτομαι , αν ήμουν ΔΥ και η γυναίκα μου επίσης και μαζεύαμε 3000-4000 το μήνα, συνυπολογίζοντας τις κρίσεις που θα αντιμετωπίσει στα σίγουρα ο ελεύθερος επαγγελματίας , στα ίδια πάνω κάτω θα ήμουν σήμερα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.307
Πόντοι
2.356
μεγάλο το θέμα που ανοίγεις φίλε μου και υπαρκτό.

δεν είναι μόνο οι γυναίκες που επιλέγουν τη σχέση τους με κυρίαρχο κριτήριο το επάγγελμα...

υπάρχουν και άντρες που το κάνουν...μιλώντας δε για τον εαυτό μου, αν πριν επιλέξω γυναίκα είχα δουλέψει μερικά χρόνια να δω τη γλύκα της ζωής, τότε θα έψαχνα για ΔΥ....
Αν ανοίξετε τις αγγελίες εργασίας είναι όλες για γέλια. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι θέλουν να πάνε δημόσιο. Αν μπεις δημόσιο είσαι σχεδόν ξεκούραστος. Δεν έχεις την έννοια ότι μια μέρα θα βρεθείς χωρίς εργασία όπως βρέθηκα εγω 6 φορές για διαφορετικούς λόγους. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις και γυναίκες και να γκόμενες και οικογένεια στο κάτω κάτω να κάνεις αν θελήσεις. Αν δεν έχεις όμως σταθερή εργασία και είσαι σε μικρομάγαζα και στα ελληνικά αφεντικά απλά την πάτησες. Σπάνια θα βρεις κάτι καλό στον ιδιωτικό τομέα. Τώρα όσοι είναι καλά στον ιδιωτικό τομέα είναι "καλά από παλιά". Οι νεοεισερχόμενοι απλά είναι ΣΚΛΑΒΟΙ.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εν ετη 2021 γνωριζετε αρκετους γονεις (ακομη και οσοι ειστε αναρωτηθειτε) που θελουν τα 13χρονα παιδια τους να τα στειλουν Επαλ και να τα δουνε τεχνιτες μελλοντικα;

Φανταστειτε τα θυληκα λοιπον τι πιπιλισμα εχουν φαει απο μικρα.Μ εναν πιλοτο θα την περασεις κοτσανι πχ ενω μ εναν υδραυλικο θα σαι στην αβεβαιοτητα....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
καλημέρες .....

Τι σπούδασες αν επιτρέπεται; Λίγες σχολές επιτρέπουν αυτόν τον τρόπο σκέψης, δηλαδή να βάλεις στόχο για δική σου δουλειά. Οι περισσότερες δίνουν υπαλληλική νοοτροπία στους φοιτητές τους.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.546
Πόντοι
456
Εν ετη 2021 γνωριζετε αρκετους γονεις (ακομη και οσοι ειστε αναρωτηθειτε) που θελουν τα 13χρονα παιδια τους να τα στειλουν Επαλ και να τα δουνε τεχνιτες μελλοντικα;

Φανταστειτε τα θυληκα λοιπον τι πιπιλισμα εχουν φαει απο μικρα.Μ εναν πιλοτο θα την περασεις κοτσανι πχ ενω μ εναν υδραυλικο θα σαι στην αβεβαιοτητα....
Σε πληροφορώ υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε τεχνίτες. Όσοι νέοι γίνουν τεχνίτες φτιάχνοντας μια επιχείρηση μοντέρνα (πιο κυριλέ απότι έχουμε σαν εικόνα στην Ελλάδα) με γραφειάκι,βανάκι μοντέρνο, οργανομένο συνεργείο ευγενικό με στολές και επαγγελματικά βαλιτσάκια χρυσές δουλειές. Και το κυριότερο χωρίς σοβαρές ευθύνες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σπούδασες αν επιτρέπεται; Λίγες σχολές επιτρέπουν αυτόν τον τρόπο σκέψης, δηλαδή να βάλεις στόχο για δική σου δουλειά. Οι περισσότερες δίνουν υπαλληλική νοοτροπία στους φοιτητές τους.
Δεν έχει πάντα σημασία ο σχολή, είναι και στο χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εγώ θα συμβούλευα να ακολουθήσει ο καθένας αυτό που του αρέσει.
Αν του αρέσει να γίνει ΔΥ, να κάθεται σε ένα ανήλιο γραφειάκι κάπου χωμένο σε ένα μεγάλο κτίριο Υπουργείου, παρέα με την 50 Κούλα και την 54αρα Σούλα να μιλάνε όλη μέρα για συνταγές, για το που θα πάνε τριήμερο, για το πότε θα μπούνε οι υπερωρίες, κλπ μετρώντας τις μέρες αντίστροφα μέχρι τα τέλη του μήνα που θα μπει το χιλιαρικάκι στο ΑΤΜ και από δουλειά τίποτα, τότε ας το κάνει. Έχει όλα το άλλοθι στη χώρα που ζούμε.
Όμως δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για αυτή τη δουλειά και ζωή. Κάποιοι έχουν μεγαλύτερο πάθος για περιπέτεια, δίψα για μάθηση, αντοχή σε κακουχίες και αντίξοες συνθήκες και γενικά προτιμούν μία πιο ταραχώδη ζωή με μεγαλύτερο ρίσκο και διακυμάνσεις (βλέπε Ιδιωτικός Τομέας).
Το ίδιο ισχύει και για τη σύντροφο. Κάποιοι προτιμούν μία σύζυγο ΔΥ, με ήρεμη, στρωμένη, ξέγνοιαστη καθημερινότητα που να μπορεί να αφοσιωθεί στην οικογένεια.
Κάποιοι προτιμούν μία αγωνίστρια της ζωής, που από μικρή διαβάζει, δουλεύει, αγωνίζεται. Έχουν περισσότερα να πουν με αυτήν στο τέλος της ημέρας και νιώθουν ότι αυτήν θέλουν δίπλα τους όταν έρθουν δυσκολότερες ώρες στη ζωή.
Ας κάνει ο καθένας ότι του λέει η καρδιά του. Να μην ακούει κανέναν και να μην υποκύπτει σε πρότυπα που πλασάρονται από την κοινωνία. Το σωστό για τη ζωή του καθενός είναι αυτό που θέλει ο ίδιος (εφόσον δε βλάπτει κανέναν) και αυτά πρέπει να κυνηγήσει, γιατί στο τέλος της ημέρας θα μετανιώσει περισσότερο για αυτά που δεν έκανε και τα όνειρα που δεν κυνήγησε.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Ο υδραυλικος βγαζει πιο πολλα απο εναν πιλοτο αμα εχει ορεξη για δουλεια και ειναι νορμαλ ατομο.
Βεβαια η κυρα Ρουλα η μικροαστη, θελει την κορη της παντρεμενη με πιλοτο , γιατρο , πολιτικο

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ΔΥ είναι ο άπλετος ελεύθερος χρόνος που διαθέτουν είτε εν ώρα εργασίας είτε εκτός ωραρίου.

Έχω φίλο σε σώμα ασφαλείας που κανονίζει γαμήσια την ώρα που "εργάζεται" και λόγω χρόνου έχει τρεις γκόμενες, την ίδια ώρα που εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνω καλά καλά την μία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ΔΥ είναι ο άπλετος ελεύθερος χρόνος που διαθέτουν είτε εν ώρα εργασίας είτε εκτός ωραρίου.

Έχω φίλο σε σώμα ασφαλείας που κανονίζει γαμήσια την ώρα που "εργάζεται" και λόγω χρόνου έχει τρεις γκόμενες, την ίδια ώρα που εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνω καλά καλά την μία.

Εγώ έχω γνωστό (σώμα ασφαλείας) που πηγαίνει στα χωράφια του για δουλειά εν ώρα υπηρεσίας :confused: Η πλάκα είναι ότι το ξέρουν όλοι στην υπηρεσία, δηλαδή δεν πάει στα κρυφά, σκαστός, κλπ

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ο υδραυλικος βγαζει πιο πολλα απο εναν πιλοτο αμα εχει ορεξη για δουλεια και ειναι νορμαλ ατομο.
Βεβαια η κυρα Ρουλα η μικροαστη, θελει την κορη της παντρεμενη με πιλοτο , γιατρο , πολιτικο
φίλε μου έχεις δει πολλούς υδραυλικούς πλούσιους? κατοίκους πλούσιων προαστείων, με porsche κλπ?

δεν είμαι υδραυλικός αλλά είμαι σε θέση λόγω επαγγέλματος να γνωρίζω....

μην σας ξεγελάει το 100ρικο που σας πήρε για την επισκευή και σας φάνηκε πολύ...δεν τυχαίνει να το βγάζουν καθημερινά.

μεροδούλι μεροφάι είναι οι άνθρωποι

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Μάλλον είσαι από τους τυχερούς ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ Υ[ΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. Γιατί κάποιοι (οι περισσότεροι) βγάζουν πολύ πιο λίγα και με εργατοώρες και με τρομερό άγχος. Να λες δόξα το Θεό και να έχεις υγεία σου εύχομαι.
δεν είμαι ιδιωτικός υπάλληλος ...

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
α χαχα!! οσες φορες εχω κανει τηλεφωνο σε υδραυλικο και ηλεκτρολογο ποτε δεν εχει ερθει την ιδια μερα.
εχουν τοση που δουλεια που σε γραφουν οσο πιο πολυ μπορουν εκτος εαν τους πεις οτι τωρα πνιγεσαι η οτι τωρα παθαινεις ηλεκτροπληξια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.307
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.307
Πόντοι
2.356

Και αν είσαι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ στον ιδιωτικό δεν προλαβαίνεις καμία γκόμενα να έχεις εκτός αν είσαι σε καμια σοβαρη εταιρεία αρκετά χρόνια και με καλά λεφτά.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Αν ανοίξετε τις αγγελίες εργασίας είναι όλες για γέλια. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι θέλουν να πάνε δημόσιο. Αν μπεις δημόσιο είσαι σχεδόν ξεκούραστος. Δεν έχεις την έννοια ότι μια μέρα θα βρεθείς χωρίς εργασία όπως βρέθηκα εγω 6 φορές για διαφορετικούς λόγους. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις και γυναίκες και να γκόμενες και οικογένεια στο κάτω κάτω να κάνεις αν θελήσεις. Αν δεν έχεις όμως σταθερή εργασία και είσαι σε μικρομάγαζα και στα ελληνικά αφεντικά απλά την πάτησες. Σπάνια θα βρεις κάτι καλό στον ιδιωτικό τομέα. Τώρα όσοι είναι καλά στον ιδιωτικό τομέα είναι "καλά από παλιά". Οι νεοεισερχόμενοι απλά είναι ΣΚΛΑΒΟΙ.
Τι έχεις σπουδάσει τυπε ;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
φίλε μου έχεις δει πολλούς υδραυλικούς πλούσιους? κατοίκους πλούσιων προαστείων, με porsche κλπ?

μην σας ξεγελάει το 100ρικο που σας πήρε για την επισκευή και σας φάνηκε πολύ...δεν τυχαίνει να το βγάζουν καθημερινά.

Διαφωνω, δεν εχω δει και κανενα να πειναει.
κατι ξερω κι εγω.
ειπαμε αναλογα ποσο το κυνηγας και βεβαια να μην εισαι λαμογιο

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36

Φιλε εισαι άσχετος
Στην εκαλη μένουν αρκετοί τεχνίτες
Και ηλεκτρολόγοι κ υδραυλικοί
Κανεις μεγαλο λαθος
Κηφισια μένω κ τωρα που τα κατάφεραν λέγονται εργολάβοι κ εχουν προσωπικο

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Το πρόβλημα με τους δημοσίους υπαλλήλους είναι ότι είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία μίζερα άτομα, στα χρήματα και στα συναισθήματα, για αυτό όσα χρήματα και να βγάζουν δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη πέραση στις γυναίκες (εκτός από αυτές στην υπηρεσία τους ίσως). Αυτούς τραβάει το δημοσιο. Οι δε γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι και του ευρύτερου δημόσιου και τραπεζικες υπάλληλοι και λοιπες, λόγω της μονιμότητας και των σταθερών αποδοχών είναι ψωνισμενες, σκυλοπηδιουνται, και παρά πολλές δεν παντρεύονται ούτε κάνουν παιδιά. Ψάχνουν για συναδέλφους τους ή άντρες που να βγάζουν πιο πολλά από αυτές.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Διαφωνω, δεν εχω δει και κανενα να πειναει.
κατι ξερω κι εγω.
ειπαμε αναλογα ποσο το κυνηγας και βεβαια να μην εισαι λαμογιο
Ισχύει αυτό που λες. Ένας καλός υδραυλικός και ηλεκτρολόγος με σταθερή πελατεία κάθε μήνα μπορεί να ζήσει αρκετά καλά (όχι πλουσιοπάροχα, αλλά σε ένα ικανοποιητικό για τα σημερινά δεδομένα επίπεδο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom