TsiribimTsiribom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2019
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
σορρυ αν χαλαστηκες αδελφε......απλα μετεφρασα το νικ σουΤσιριμπίμ, Τσιριμπόμ,
με είπες τυχαίο και χαλάστηκα τώρα lol.
σορρυ αν χαλαστηκες αδελφε......απλα μετεφρασα το νικ σουΤσιριμπίμ, Τσιριμπόμ,
με είπες τυχαίο και χαλάστηκα τώρα lol.
το νου σου μαν....τωρα θα αρχισουν για τα φρι τσιμπουκια στα μπουρδελα και τα ουισκι στα κολαδικα.....αμεσως αμεσως θα σε ανεβασουν στο 5χιλιαροΕγώ είμαι αστυνομικός και έχω 13 χρόνια (υπαρχιφυλακασ )και παίρνω 1200 ευρώ .
Πάρε ένα απόκομμά ενός απλού ΔΥ. Εννοείται ότι ο λέκτορας και ο αρχηγός της αστυνομίας παίρνουν περισσότεραΠοιος αστικός μύθος, ρε τύπε;
Μίλησα εγώ για γενικούς γραμματείς; Που το είδες αυτό;
Πραγματικά όμως, έχετε δει κανένα εκκαθαριστικό από ΔΥ ποτέ;
Ένας Λέκτορας στο ΕΚΠΑ πόσα παίρνει; Ένας αξιωματικός στην Αστυνομία;
600-900;
Την πας και βόλτα με το σκάφος της υπηρεσίας.αν σε ρωτησει καποια δε θα πεις "ειμαι δημοσιος υπαλληλος" ..θα πεις πχ δουλευω στο λιμενικο...
Ο τρόπος που σκέφτονται οι γυναίκες είναι περίεργος. Κάποιες δουλειές τις θεωρούν ξενέρωτες κι άλλες όχι. Βέβαια η δουλειά δεν δείχνει τι είσαι αλλά πού να το καταλάβουν.Γιατι ποια δουλειά είναι καβλωτικη? Εγω θα έλεγα επιχειρηματίας και τίποτα άλλο.. Αυτό ψάχνουν τα πουτανακια πλέον...
για αυτο και γω ετοιμαζω ενα παραμυθι καθε φορα στα μετρα τους αλλιως με το σταυρο στο χερι δε βλεπω να γινεται δουλειαΟ τρόπος που σκέφτονται οι γυναίκες είναι περίεργος. Κάποιες δουλειές τις θεωρούν ξενέρωτες κι άλλες όχι. Βέβαια η δουλειά δεν δείχνει τι είσαι αλλά πού να το καταλάβουν.
οταν λεμε δημοσιους συνηθως δεν εννοουμε αυτους που πανε πιπα κωλο οπως εσυ με νυχτερινα, πυροβολισμους, χουλιγκανς, και τους βλακες να σε αποκαλουν μπατσο να σου πετανε μολοτοφ κτλ κτλ αλλα τους γνωστους κοπριτες που καθονται σε μια καρεκλα σαν αυτους.Εγώ είμαι αστυνομικός και έχω 13 χρόνια (υπαρχιφυλακασ )και παίρνω 1200 ευρώ .
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Όσα περισσότερα μαθαίνει για εσένα και το παρελθόν σου τόσο περισσότεροι λόγοι αναπτύσσονται στο μυαλό της για να σε αποφύγει. Για αυτό λοιπόν δεν βγαίνουμε για καφέ με γυναίκες που πρωτογνωρίζουμε ούτε τις πάμε σε εστιατόρια να τις ταΐσουμε. Μπορεί να ξοδέψουμε χρήματα για το δείπνο και τελικά να μην γαμήσουμε, το έχω πάθει σου λέω!οσο πιο πολλα πεις-και ξερει- στην αρχη για σενα τοσο πιο εναντιον σου στρεφονται.
το γοργον και χαριν εχειΣυμφωνώ κι επαυξάνω. Όσα περισσότερα μαθαίνει για εσένα και το παρελθόν σου τόσο περισσότεροι λόγοι αναπτύσσονται στο μυαλό της για να σε αποφύγει. Για αυτό λοιπόν δεν βγαίνουμε για καφέ με γυναίκες που πρωτογνωρίζουμε ούτε τις πάμε σε εστιατόρια να τις ταΐσουμε. Μπορεί να ξοδέψουμε χρήματα για το δείπνο και τελικά να μην γαμήσουμε, το έχω πάθει σου λέω!
Dating equals porking ως διδάσκει ο Tom Leykis στους κανόνες του. Βγαίνουμε για ποτό με σκοπό το σεξ. Πριν 15 χρόνια που διατύπωσε το Tom Leykis τους κανόνες του (δεν υπήρχε fb & dat apps) έδωσε όριο τριών ραντεβού για να πηδήξεις. Στις μέρες λέω πως πρέπει να επιδιώκουμε να πηδάμε στο πρώτο ραντεβού, μετά βίας στο δεύτερο, πιο κει δεν έχει. Εγκαταλείπεις την γκόμενα.
Ίδια περίπτωση με γνωστό μου δ.υπ.Έχω ασχοληθεί με 6-7 διαφορετικές επιχειρήσεις, από μαύρη νύχτα με κωλόμπαρα, μέχρι αυτοκίνητα, πρατήρια άρτου και ζαχαροπλαστεία (το είχα αναλάβει για μισό χρόνο όταν είχε αρρωστήσει ο αδερφός μου) και άλλες δουλειές.
Κερνάγαμε κουλουράκι βούτηγμα απο αυτά για κηδείες.... οι μόνοι που το καταδεχόταν και έρχονταν μόνο για αυτό ήταν κάτι καμμένοι δημόσιοι υπάλληλοι δάσκαλοι αστυνομικοί κάτι κρυμμένες χαμένες δημόσιεςυπηρεσίες, μιλάμε οι απλοί μεροκαματιάρηδες δεν καταδεχόνταν κέρασμα ή αν τους κέρναγες έλεγαν : βάλε μου και μισό κιλό να αγοράσω.
Ο δημόσιος υπάλληλος έλεγε : Να δοκιμάσω και το άλλο; και δεν αγόραζε τίποτα.
Καμμένος εγκέφαλος, μάλλον ανύπαρκτος εγκέφαλος ανύπαρκτος ανδρισμός μιλάω για τους άντρες, το μυαλό πως να φάνε δωρεάν έστω και ένα κουλουράκι.
Ναι αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει?το γοργον και χαριν εχει
μην παρα-αργησει ομωςΝαι αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει?
Συμφωνώ! Όλα έχουν και τα όριά τουςμην παρα-αργησει ομως
Οι περισσότεροι θα ήταν σε νόμιμη άδεια, ειδική άδεια λόγω covid-19 ή έστω δύωρη άδεια που δικαιούνται (δυο φορές τον μήνα) οι δημόσιοι υπάλληλοι.οταν λεμε δημοσιους συνηθως δεν εννοουμε αυτους που πανε πιπα κωλο οπως εσυ με νυχτερινα, πυροβολισμους, χουλιγκανς, και τους βλακες να σε αποκαλουν μπατσο να σου πετανε μολοτοφ κτλ κτλ αλλα τους γνωστους κοπριτες που καθονται σε μια καρεκλα σαν αυτους.
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χατζηδάκη σε υποκατάστημα του ΕΦΚΑ - Βρήκε 21 από τους 35 εργαζόμενους
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής, πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.www.newsbomb.gr
Κακά τα ψέματα ισχύει απόλυτα αυτό. Ωστόσο πλέον τη σημερινή ημέρα δεν έχει τόση σημασία πόσα παίρνεις όσο η σταθερότητα παιδιά... Πάντως ακόμα και οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πιο πολύ ευνοημένοι από ιδιωτικούς.Οι νέοι ΔΥ δεν παίρνουν πολλά λεφτά πλέον σε σχέση με άλλες εποχές